Kaçmak istiyorum

KAÇARAK EVLENMEK!!?

• Evet kacmalisin olmaz diğer türlü

OY: 5 3,1%
  • Hayır kaçma

OY: 156 97,5%

• Ankete Katılan
    160
  • Anket Kapalı .

Motorsever bayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
5
0
1
25
Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen

Bir derdim var konularını geriye dönük oku, yarısı ailesini karşısına alıp evlenen yada kaçan kadınların pişmanlıkları ile dolu...
Daha biz sana ne diyelim?

Bir de su yasta okulu, gençliği varken evlilik lafı eden çocukların ağzına kürekle vurasım geliyor.
Yavrum git okulunu oku, işini gucunu eline al, bir kaç yıl çalış, insanları tanı.
Koca kaçmıyor.
He bir de en önemlisi babanı dinle.
Ailene saygı duymayana da yol ver gitsin.
Sevgilisi babasından nefret etmiş-miş
Haddini bilsin, çocuk yaşta kıza el uzatmasın.

Liseden sonra evlenilmez canım üniversiteye gidilir.Daha çok küçüksün 5-6 yıl sonra eğer kaçmak gibi hata yapmazsan babana çok şükredersin.Kaçarak küçük yaşta evlenip mutlu olan hiç görmedim.Acele etme bir gün sende evleneceksin illaki.Şuan çok hassas yaşlardasın böyle şeyler isteyip düşünmen tamamen hormonal.

Kaçarsan

Hayatının 3 5 senesini kaçırırsın

Daha lisedesin

Bir iyisi çıkacak karşına, o zaman bundan kaçacaksın

Emin'im seni aşırı kıskanıyordur,

Kaçarsan

Hayatının 3 5 senesini kaçırırsın

Daha lisedesin

Bir iyisi çıkacak karşına, o zaman bundan kaçacaksın

Emin'im seni aşırı kıskanıyordur,
Bak evet ama bende anlayabiliyorum çevremde örnekler var benim okumamı engelleyecek vs bir insan değil çok iyi birisi ailemde çok severdi ama sevgili olunca izin vermediler

Farklı anlaşılıp farklı yorumlar yapılmış su ana kadar arkadaşlar hemen direk heyecan yapmayalım lütfen ,:)şu an değil tabiki acaba bu durum düzelir mi nolur diye endişeleniyor um

Babanı nasıl ezip geçeceksin. Sevgilin iyi birisi olsaydı babanı ikna etmeye çalısirdi.
Canım bak daha çok küçüksün. Her şey hazır demişsin de Allahaskina ne hazır muhtemelen kaçıp çocuğun ailesiyle yaşayacaksın. Seni bu yaşa getiren anneni babanı ezdigine değmeyecek inan.

Ah canım hicccc değmez hele ki babandan nefret ediyorsa emin ol seni haketmiyordur. Gençliğinin baharindasin seni seven bekler oku üniversiteye git mesleğini eline al . Ailen onaylamiyorsa gerçekten negatif bişey görmüştür hu hep böyledir. Evliligin güzel yanları var ama negatif yanları da çok. Hani evlendiğinde bu muydu evlilik diceksin. Ki sen kaçmakta bahsediyorsun. Ailen haketmiyorr mu telli duvaklı kırmızı kurdelenle evden çıkmayı ellerini öpüp. Kendine yazık edersin canım hiç hiç hiç yapma böyle bişey çok seviyorsa çıksın babanın karşısına ikna etmeye çalışsın. Benim babam onay vermiyordu sırf ailesini sevmedi diye ben direttim eşim de çok ısrar etti. Şimdi bakıyorum da babam hakliymis sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz babam görmüş önceden. Eşimle ne kadar mutlu olsam da çoğu zaman keşke babamı dinleseydim evlenmeseydim diyorum ailesi yüzünden. Sende aileni yanına al arkanda bırakma çünkü evlendiğinde onlara çok ihtiyacın olacak......

Bak evet ama bende anlayabiliyorum çevremde örnekler var benim okumamı engelleyecek vs bir insan değil çok iyi birisi ailemde çok severdi ama sevgili olunca izin vermediler
Eğer gerçekten akıl almaya geldiysen
Benden sana akıl

Kaçmak YÖK olsun aklımdan.

Üniversite ilk hedefin olsun,

Ha yurt paranı, harçlığını verecekse

Ailen de üniversiteye karşıysa

Anlaşma yap, okul bitene kadar maddi yük onda

Evlilik mezuniyet sonrası

Lakin ailen üniversite için elinden geleni yapacaksa, neye kaçıyorsun kuzum?

Farklı anlaşılıp farklı yorumlar yapılmış su ana kadar arkadaşlar hemen direk heyecan yapmayalım lütfen ,:)şu an değil tabiki acaba bu durum düzelir mi nolur diye endişeleniyor um

arkadaşım zaten heyecan yapmadık merak etme senin geleceğin en çok seni ilgilendirir :)

konunda sadece kaçmak ve evlenmekten bahsetmişsin ve reşit değilsin.

ben sana en yakınımdan örnek vereyim,halamın ikiz kızları var. birisi bu sene bilkente başladı,diğeri evlendi. 18 oldular yeni. kaçtı mı ailesi mi verdi bilmiyorum düğününe falan da gitmedim. seviyormuş onu biliyorum sadece. şimdi sana soruyorum ikiziyle bir olacak mı o evlenen kuzenim? Gençlik yılları yaşamadan bitecek,gezip tozması gereken yaşta kayınvalide sıkıntısı çekecek vs.

bu kadar insan sana tek bir şey söylüyor OKU. okumazsan o şimdi çok iyi olan sevgilin bile farklı bakar. çekip gidemezsin. Maddi güvencen olmaz. aileni de silmiş olursun.

yaşın çok küçük değil bu yaşta okuduğunu anlaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…