- 15 Ekim 2017
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Motorsever bayan
-
Sen neden böyle düşündün düşünce tarzını merak ediyorum yanlış anlamaSaat 00:00 olduğu anda kaç ama , bir dakika bile kaybetme sakın !
Bak evet ama bende anlayabiliyorum çevremde örnekler var benim okumamı engelleyecek vs bir insan değil çok iyi birisi ailemde çok severdi ama sevgili olunca izin vermedilerKaçarsan
Hayatının 3 5 senesini kaçırırsın
Daha lisedesin
Bir iyisi çıkacak karşına, o zaman bundan kaçacaksın
Emin'im seni aşırı kıskanıyordur,
Babanı nasıl ezip geçeceksin. Sevgilin iyi birisi olsaydı babanı ikna etmeye çalısirdi.Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen
Ah canım hicccc değmez hele ki babandan nefret ediyorsa emin ol seni haketmiyordur. Gençliğinin baharindasin seni seven bekler oku üniversiteye git mesleğini eline al . Ailen onaylamiyorsa gerçekten negatif bişey görmüştür hu hep böyledir. Evliligin güzel yanları var ama negatif yanları da çok. Hani evlendiğinde bu muydu evlilik diceksin. Ki sen kaçmakta bahsediyorsun. Ailen haketmiyorr mu telli duvaklı kırmızı kurdelenle evden çıkmayı ellerini öpüp. Kendine yazık edersin canım hiç hiç hiç yapma böyle bişey çok seviyorsa çıksın babanın karşısına ikna etmeye çalışsın. Benim babam onay vermiyordu sırf ailesini sevmedi diye ben direttim eşim de çok ısrar etti. Şimdi bakıyorum da babam hakliymis sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz babam görmüş önceden. Eşimle ne kadar mutlu olsam da çoğu zaman keşke babamı dinleseydim evlenmeseydim diyorum ailesi yüzünden. Sende aileni yanına al arkanda bırakma çünkü evlendiğinde onlara çok ihtiyacın olacak......Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen
Eğer gerçekten akıl almaya geldiysenBak evet ama bende anlayabiliyorum çevremde örnekler var benim okumamı engelleyecek vs bir insan değil çok iyi birisi ailemde çok severdi ama sevgili olunca izin vermediler
Aslında benim de içimden öyle demek geliyor ama gerçekten böyle kişilerin anne babalarına üzülüyorum.Ne yaparsan yap
Bir musibet bin nasihattan iyidir..
Farklı anlaşılıp farklı yorumlar yapılmış su ana kadar arkadaşlar hemen direk heyecan yapmayalım lütfen ,:)şu an değil tabiki acaba bu durum düzelir mi nolur diye endişeleniyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?