Duo Stim (Birleşik OPU) Yöntemiyle Yumurta Toplatan Var mı?

Benim AMh seviyem o,50 falandı fsh 14 tü 2 tüp bebek tedavim tutmadı ve hayıt tohumu çayı içerek her akşam 1 fincan 1 ayda fsh 6 ya düştü sonra hemen tüp bebek yaptım ve ikiz bebeklerim oldu.
Aa gerçekten mi ben de almıştım içiyim bari iftardan sonra. Ben de geçen hafta 3.kez opu oldum her opuda 1 embriyo donduruldu yumurta rezervim düşük ama yaşım nispeten küçük olduğu için doktor yumurtaların kaliteli olduğunu söylemişti. Normalde sayıyı artırmak için yapacak birşey yok diyorlar ama sizde sayı artmış mıydı? Kaç yumurta toplanmıştı çaydan sonra?

Sadece yaş faktörü diyebilirim, 44 yaşındayım 2 senedir deniyorum, geçtim doğal yolla olmasını tüple bile netice alamadım
Ya sorma şu yaş faktörünü hiç, aynı yaştayız, benimde 1,5 yıl oldu olmadı daha.

Dr alttan bakınca kaç folikül görüyor?
Düzenli adet görüyor musun?

Hatırlamıyorum sordum mu, hiç cocuğun var mı?

Yok sayılara takılmıyorum bu iş ancak Rabbim ol derse olucak buna canı gönülden inanıyorum ve ümid ediyorum.

Mfk yı biliyorum ama maddi olarak artık alabilir miyim bilmiyorum. Birisi 750 tl tuttuğu yazmış 1 aylık.
İnş hepimiz Rabbimiz önündeyiz amenna🤲

Zaten Dr lar olan moralinide bozuyorlar amh yi görünce, olacağı varsada olmuyor bence.
Habersiz hamile kalanlar menopozda belki de bu endişeleri olmadığından kalabiliyorlar.
bu dr lar yuzunden oyle yiprandim ki, 30 lu yaslarimda bu amh nee diye yuzume bagiranlar, 50 yasinda birinin yumurtaliklari var sizde cocugunuz olmaz diyenler, evlatlik alabilirsiniz diyenler neler neler. o kadar umidimi kirdilar ki beni pes ettirdiler sonunda. 4-5 kez tup denedik ve olmadi. beynime oyle kazidilar ki olmayacagini. o yuzden olmadi bence de. 7. yila dogru donasyon yaptirdim ve o sekilde cocuk sahibi oldum. hic bir fark hissetmiyorum cok seviyorum ama simdi goruyorum ki yeni yontemler cikmis. suan 38 yasindayim belki de yeni yontemlerle benimde olurdu (Menapoz oldum gerci yeni) bilemiyorum. Dr larin bu soylemlerini cok yanlis buluyorum. Hakkimi helal etmiyorum hic birine.

bu dr lar yuzunden oyle yiprandim ki, 30 lu yaslarimda bu amh nee diye yuzume bagiranlar, 50 yasinda birinin yumurtaliklari var sizde cocugunuz olmaz diyenler, evlatlik alabilirsiniz diyenler neler neler. o kadar umidimi kirdilar ki beni pes ettirdiler sonunda. 4-5 kez tup denedik ve olmadi. beynime oyle kazidilar ki olmayacagini. o yuzden olmadi bence de. 7. yila dogru donasyon yaptirdim ve o sekilde cocuk sahibi oldum. hic bir fark hissetmiyorum cok seviyorum ama simdi goruyorum ki yeni yontemler cikmis. suan 38 yasindayim belki de yeni yontemlerle benimde olurdu (Menapoz oldum gerci yeni) bilemiyorum. Dr larin bu soylemlerini cok yanlis buluyorum. Hakkimi helal etmiyorum hic birine.
Özelden yazdım canım.

Merhabalar benim yaş 39 amh 1.78 ilk deneme negatif oldu ikinciye baslicam bı sebep söylemedi de bize böyle olup nasıl bir yol izlediniz

Merhabalar arkadaşlar ben tüp Bebek tedavisiyle 6 haftalık hamileyim ama yumurtalarım çok büyüdüğü için keseyi göremiyorlar ve yumurtalar büyüdüğü için aşırı sancı çekiyorum estradiol diye bir hormon var oda çok fazla yüksek bu durumda olan varsa yazabilir mi lütfen şimdiden teşekkür ederim
Normalde de buyur müydü hep yumurtan?
Lh, estradiol değerlerinden anılar mısın?

Benim AMh seviyem o,50 falandı fsh 14 tü 2 tüp bebek tedavim tutmadı ve hayıt tohumu çayı içerek her akşam 1 fincan 1 ayda fsh 6 ya düştü sonra hemen tüp bebek yaptım ve ikiz bebeklerim oldu.
Hayıt bazılarında olumsuz etki yapıyormuş, sizde ne güzel olmamış.

X