- 19 Nisan 2020
- 756
- 350
- 45
- Konu Sahibi Bademimmmm
Maliyeti nedir bu sistemin acaba benimde amh dusuk fsh yuksek ileri yaş oldugu icin 40 yas bende düşünebilirim ama maliywt nedir ilk andan gebe kalma surecine kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gorumcem bire bir dmden mesajlasti venim ici sordu 3 degisik kutu var bi arada kullansin demis 750 tl tutuyo acaba qlsammmi ise yararmi bilmiyorumYok sayılara takılmıyorum bu iş ancak Rabbim ol derse olucak buna canı gönülden inanıyorum ve ümid ediyorum.
Mfk yı biliyorum ama maddi olarak artık alabilir miyim bilmiyorum. Birisi 750 tl tuttuğu yazmış 1 aylık.
İlk yumurta toplama transfer dahil ücret 18 bin tl kadar ilaçlar 6 bin tl kadar tutuyor. İkinci opu da 4230 tl istediler.Maliyeti nedir bu sistemin acaba benimde amh dusuk fsh yuksek ileri yaş oldugu icin 40 yas bende düşünebilirim ama maliywt nedir ilk andan gebe kalma surecine kadar
Mutlaka faydası olur ama en az 3 -4 ay kullanmak gerekiyor. Fiyatı yüksek olduğu için bütçe nereye kadar el vericekEvet gorumcem bire bir dmden mesajlasti venim ici sordu 3 degisik kutu var bi arada kullansin demis 750 tl tutuyo acaba qlsammmi ise yararmi bilmiyorum
Merhaba kaç mm büyüttüler yumurtanızı? Ben şuan devlette ikinci aşılama denemesindeyim. Gonalf 75ten 112.5 çıktı yumurta 14 mm kadar gelip yok oluyor. 2 defadır bu böyle. Bu uygulamada kaç mm yeterli toplayabilmek içinBen de yaptırdım geçen aylarda, bu daha çok tedavi esnasında önden 1-2 yumurtanın toplanacak kadar büyümesi, arkadan gelen ve büyüme ihtimali olan diğer yumurtaların takip edilerek büyütülmesi şeklinde gerçekleşiyor. Keşke hepsi senkronize olsa ve tek opuda toplansa ama olmazsa bu şekilde yapılıyor. Benim iki opu arasında 5 gün vardı, ilkinde büyüyen tek yumurta alındı, 5 gün sonra da büyüyen 2 yumurta daha alındı. Bu yöntemle 3 yumurta elde edilmiş oldu. Tabi ekstra masraf olacak bilginiz olsun.
Bende 2 yıl oldu yaş 40 sizin tayfadanımBen geç evlendim 2 yıl oldu evleneli 2 yıldırda deniyorum 1 negatif denemem var . Yaklaşık 1 yıldan fazladır takviyeler kullanıyorum. Şuan arısütü polen imprly ve redostim kullanıyorum
Evet gorumcem bire bir dmden mesajlasti venim ici sordu 3 degisik kutu var bi arada kullansin demis 750 tl tutuyo acaba qlsammmi ise yararmiYok sayılara takılmıyorum bu iş ancak Rabbim ol derse olucak buna canı gönülden inanıyorum ve ümid ediyorum.
Mfk yı biliyorum ama maddi olarak artık alabilir miyim bilmiyorum. Birisi 750 tl tuttuğu yazmış 1 aylık.
Cevap yazmıştım size biraz yukarıdaEvet gorumcem bire bir dmden mesajlasti venim ici sordu 3 degisik kutu var bi arada kullansin demis 750 tl tutuyo acaba qlsammmi ise yararmi
Sizin değerleriniz bana çok yakın geldi. Amh 1.1, fsh 11.93, yaş 36. Ben de sizin dogal yolla olur diye düşündüm açıkcası. Umarım kisa sürede guzel haberlerinizi duyarız. Ben suan 13 haftalık hamileyim, size umut olsun diye yazmak istedim. Tabi hamile kalmak değilde sağlıkla kucagımıza alabilmek en önemlisiSadece yaş faktörü diyebilirim, 44 yaşındayım 2 senedir deniyorum, geçtim doğal yolla olmasını tüple bile netice alamadım
Merhaba, gonal f 150, Merional 150 şeklinde ilaç kullandırdılar. 19 mm idi toplama gününden iki gün önceki kontroldeMerhaba kaç mm büyüttüler yumurtanızı? Ben şuan devlette ikinci aşılama denemesindeyim. Gonalf 75ten 112.5 çıktı yumurta 14 mm kadar gelip yok oluyor. 2 defadır bu böyle. Bu uygulamada kaç mm yeterli toplayabilmek için
Çok teşekkür ederim çok iyisiniz Ama benim yaşım 44 oldu, bu değerlerle de olsa sağlıklı yumurtayı bulmak daha zor sizden. Bir de benim 3-4 yumurta ancak toplanıyor, 2-3 embriyo oluyor maksimum, sizin daha fazla toplanıyordur muhtemelen.Sizin değerleriniz bana çok yakın geldi. Amh 1.1, fsh 11.93, yaş 36. Ben de sizin dogal yolla olur diye düşündüm açıkcası. Umarım kisa sürede guzel haberlerinizi duyarız. Ben suan 13 haftalık hamileyim, size umut olsun diye yazmak istedim. Tabi hamile kalmak değilde sağlıkla kucagımıza alabilmek en önemlisi
Benim dogal yolla oldu. Bir sonraki ay tüp bebek başlayacaktık. Yaş faktörüde önemli tabi ama değerleriniz yine de güzel, inşallah tez zamanda olacak sizin deÇok teşekkür ederim çok iyisiniz Ama benim yaşım 44 oldu, bu değerlerle de olsa sağlıklı yumurtayı bulmak daha zor sizden. Bir de benim 3-4 yumurta ancak toplanıyor, 2-3 embriyo oluyor maksimum, sizin daha fazla toplanıyordur muhtemelen.
Ne güzel olmuş sizin süreciniz, inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız siz de Güzel temennileriniz tam tedavi aşamasındayken çok anlamlı ve mutlu edici benim için, yüzümü güldürdünüzBenim dogal yolla oldu. Bir sonraki ay tüp bebek başlayacaktık. Yaş faktörüde önemli tabi ama değerleriniz yine de güzel, inşallah tez zamanda olacak sizin de
Hangi doktor ilginiyor sizinle?. Yiğit çakıroğlu ismini çok duydum sizin tedavi gördüğünüz hastahanede mi? Ha bir de bülent traş hocamız bunlar isimleri çok çıkan hocalarBiraz uzun sürdü. Büyüyecek dedikleri büyümedi yeni foliküller geldi onlar büyüdü. Acıbadem maslaktayım ben.
Aynı sorun benim de yaş yaş yaş şimdi konuştum dr ile epey bir moralim bozuldu hiç umut vermediSadece yaş faktörü diyebilirim, 44 yaşındayım 2 senedir deniyorum, geçtim doğal yolla olmasını tüple bile netice alamadım
Evet yiğit hoca ilgileniyorduHangi doktor ilginiyor sizinle?. Yiğit çakıroğlu ismini çok duydum sizin tedavi gördüğünüz hastahanede mi? Ha bir de bülent traş hocamız bunlar isimleri çok çıkan hocalar
Fsh düşünce yumurta oldumu pekiBenim AMh seviyem o,50 falandı fsh 14 tü 2 tüp bebek tedavim tutmadı ve hayıt tohumu çayı içerek her akşam 1 fincan 1 ayda fsh 6 ya düştü sonra hemen tüp bebek yaptım ve ikiz bebeklerim oldu.