- 2 Şubat 2010
- 1.982
- 63
- Konu Sahibi melikea123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
98-99 kilodan 75 e düştüm :)canım merhaba bende herbalife baslayacagım.
sen ona basladıgında kac kiloydun kac kilo verdin kac haftada etk etti?
pazartesi spora baslıyorum spordan 1 hafta sonrada o malzemeleri almak istiyorum bana çayı ve shakeden bahsettiler baska hangi ürünleri var vermem gereken 14 kilo var...
ara öğün zatenn yapmanızz gerekiyorr ama size ufak bir ipucu su içmeden olmazzz ona çok dikkat etmeniz gerekiyor önemli nokta sağlıklı beslenmek ve su içmektir :)peki kaç ayda? ben aksam ögünden sonra arada acıkıyorum basladımda form bisküvi yesem olurmu
Merhaba Melike :) tebrik ederim ,çok güzel kilo verdin Bir arada ben de bu ürünleri kulandım,ama sanırım doğru kulanmadım çünkü faydasını görmedim....acaba tekrar mı başlasam diye düşünmüyorum değil....bana özelden daha ayrıntılı bilgi verebilir misin acaba ? şimdiden teşekkür ederim....buda 20 kglık farkım :)
merhabalarr özeldende yazdım asıl ilgini için ben teşekkür ederimmmm :)Merhaba Melike :) tebrik ederim ,çok güzel kilo verdin Bir arada ben de bu ürünleri kulandım,ama sanırım doğru kulanmadım çünkü faydasını görmedim....acaba tekrar mı başlasam diye düşünmüyorum değil....bana özelden daha ayrıntılı bilgi verebilir misin acaba ? şimdiden teşekkür ederim....
özelden mesaj attım sizemerhabalar
herbalife baslamak istiyorum ama urunlere baktigimda asaga ve yukari programlar var ve her programda 1 den-5e kadar setler var... bunlarin farki nedir nerden baslicam????
siz bilirsiniz ilginiz içinde teşekkürr ederimm :)Tskler cvp beklerken bilgi edindim ama set olarak biraz pahli geldi herhald shakele baslarim
merhabalarr özelden biraz bilgi verdim size:)Mrblar butun yazsmalaei.okuyamadim ama.galiba iyi.kilo verlmis. Bana genelmolarak urunnler hakknda vilgi verrmisinz acaba
eminim başaracaksınız benimde instagram hesabımda birçok zayıflayan var ve bende dahil birçok arkadaşım müthiş sonuçlar aldı eminim başaracaksınız ben hep derim ben kilo verdiysem gerçekten herkes verir:)bende bugün instagramda hyasamkocum u keşfettim zayıflayanların fotolarını görünce inanamadım bnm cok fazla kilom yok ama mayısda evlendiğimde 56 kiloydum evlendikten sonra 60 oldum cok fazlada yemiyorum ama işten dolayı cokta hareketsizim sürekli oturuyorum sizinde paylaşımlarınızı görünce heveslendim açıkcası bnde denemeye baslıcam hedefim 50 olmak