simlumina Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 810 En iyi cevaplar 1 463 18 31 Cuma 20:45 Konu Sahibi Konu Sahibi gulayy21 #61 ozgeyksr .!.: İnşallah pozitif alayım hemen yazacağım buradan ama hiç bir şey de hissetmiyorum bilmiyorum çok karıştım Genişletmek için tıkla... Oyle bir his bana da gelmemisti acikcasi hani kimisi hissettim der ya
ozgeyksr .!.: İnşallah pozitif alayım hemen yazacağım buradan ama hiç bir şey de hissetmiyorum bilmiyorum çok karıştım Genişletmek için tıkla... Oyle bir his bana da gelmemisti acikcasi hani kimisi hissettim der ya
O ozgeyksr Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2025 118 36 13 31 Cuma 21:18 Konu Sahibi Konu Sahibi gulayy21 #62 simlumina .!.: Oyle bir his bana da gelmemisti acikcasi hani kimisi hissettim der ya Genişletmek için tıkla... Bende hissedemiyorum hatta o yüzden acaba negatif mi diye düşünüyorum sürekli
simlumina .!.: Oyle bir his bana da gelmemisti acikcasi hani kimisi hissettim der ya Genişletmek için tıkla... Bende hissedemiyorum hatta o yüzden acaba negatif mi diye düşünüyorum sürekli
simlumina Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 810 En iyi cevaplar 1 463 18 31 Cuma 21:20 Konu Sahibi Konu Sahibi gulayy21 #63 ozgeyksr .!.: Bende hissedemiyorum hatta o yüzden acaba negatif mi diye düşünüyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Kötüyü cagirip dillendirmeyin yeter
ozgeyksr .!.: Bende hissedemiyorum hatta o yüzden acaba negatif mi diye düşünüyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Kötüyü cagirip dillendirmeyin yeter
O ozgeyksr Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2025 118 36 13 31 Cuma 22:52 Konu Sahibi Konu Sahibi gulayy21 #64 simlumina .!.: Kötüyü cagirip dillendirmeyin yeter Genişletmek için tıkla... Güzel olacak inşallah
G gulayy21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2025 67 14 3 31 Bugün 00:12 Konu Sahibi Konu Sahibi gulayy21 #65 Mehrii34 .!.: Kızlar tüp bebekte transfer zamanı nasıl oluyo hiç tecrübem yok merak ediyorum , adet sonrası mı yapılıyor adet öncesi mi ? Tüp bebek yapanlar birbirni negüzel anlıyor ben öyle baka kalıyorum hiç bişey bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Adet olduktan sonra oluyor tabi hemen değil doktora göre değişiyor biz de burada öğrendik
Mehrii34 .!.: Kızlar tüp bebekte transfer zamanı nasıl oluyo hiç tecrübem yok merak ediyorum , adet sonrası mı yapılıyor adet öncesi mi ? Tüp bebek yapanlar birbirni negüzel anlıyor ben öyle baka kalıyorum hiç bişey bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Adet olduktan sonra oluyor tabi hemen değil doktora göre değişiyor biz de burada öğrendik