Hakkında hayırlısı olsun. 1 martı bekle bence. Taze transfer mi . Duphaston ilerleyen günlerde bende basliycam tam olarak bu ne ilaciKızlar bende taze transfer oldum normalde yarın Regl günüm aşırı şişkinliğim var regl olacakmış gibiyim kasıklarımda ara ara batma oluyor belimde ağrı filan regl mi olacağım acaba duphaston progestan ve climara bant kullanıyorum 1 Mart test günü normalde regl mi olacağım acaba
Sağol canım hepimiz için inşallah taze transfer evet düşük olmasın diye sanırım bende çok bilmiyorum canımHakkında hayırlısı olsun. 1 martı bekle bence. Taze transfer mi . Duphaston ilerleyen günlerde bende basliycam tam olarak bu ne ilaci
Naptın canım sonucun ne olduCuma test gunum, sonuc bekliyorumben dogal siklus transferi oldugum icin belki 20.gunume denk gelmistir
Cok sukur pozitif geldiNaptın canım sonucun ne oldu
Ayyy çok sevindimm hadi gözün aydın canmmm sağlıklı ilerlrsin inşallahhCok sukur pozitif geldipazar tekrar kan istediler iki kat artis gormek icin
Cok tesekkur ederim canim, allahim tamamina erdirsin insallah en buyuk duam bu artikAyyy çok sevindimm hadi gözün aydın canmmm sağlıklı ilerlrsin inşallahh
Çok sevindim darısı bizim başımıza inşallahCok tesekkur ederim canim, allahim tamamina erdirsin insallah en buyuk duam bu artikisteyen herkese nasip olsun
Naptınız test sonucunuz belli oldu muSağol canım hepimiz için inşallah taze transfer evet düşük olmasın diye sanırım bende çok bilmiyorum canım
Yaaa çok güzel allahım kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallahhCok sukur pozitif geldipazar tekrar kan istediler iki kat artis gormek icin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahCok sukur pozitif geldipazar tekrar kan istediler iki kat artis gormek icin
Amin insallah bekleyen herkese gonlundekini nasip etsinÇok sevindim darısı bizim başımıza inşallah
Allah razi olsun canim insallahYaaa çok güzel allahım kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallahh
Cok sagol canimHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahilk transferin miydi belirtilerin neydi canım benim de yarın kan vermem lazım ama çok korkuyorum
Bende regl olacakmış gibi bi his vardı hep bugün regl günümdü normalde memeler normal hassasiyet de yok ama ara ara kasıklarımda batma oluyor bıçak saplanıyor gibi sonra geçiyor insan endişeleniyor bende bu hafta kan veririm inşallah pozitif görürümCok sagol canimilk denemeydi evet. Ben de bugun ilk kez kandan ogrendim sabredip. Korkmayin bizler elimizden geleni yaptik gerisi allahin takdiri ben her sonuca alistirmistim kendimi, yazi tura atmak gibi dusunuyordum bu sureci. Allah saglikla dogurmayi da nasip eder umarim
Ya belirtilerin hepsi ignelerimiz ilaclarimizdan dendi. Gunlerce belirti aradim kendimde git gelbesinci gunden sonra ilk kez kasiklarimda agrilar oldu onu da regl donemime denk gelmesine yormustum. Akintim da var hala cunku yumurtlama donemindeki gibi. Uyku hali yorgunluk progesterona basladigimdan beri vardi o yuzden sayamiyorim bunlari da belirtiden mesela pozitifi goren herkeste memede hassasiyet dolgunluk okudum, bende sifir
Benim adet gunum 3-4 gun gecti su an. O bicak batmalari tam da adet olacagim gunlerde olmustu regl mi oluyorum diye uzulmustumBende regl olacakmış gibi bi his vardı hep bugün regl günümdü normalde memeler normal hassasiyet de yok ama ara ara kasıklarımda batma oluyor bıçak saplanıyor gibi sonra geçiyor insan endişeleniyor bende bu hafta kan veririm inşallah pozitif görürüm
Evet tam o günlerde oldu bende de dedim kesin adet olacağım aşırı üzüldüm ama inşallah benimde pozitif olur güzel haberler veririm bu ara bi de kabız oldum ama şişkinlik filan da varBenim adet gunum 3-4 gun gecti su an. O bicak batmalari tam da adet olacagim gunlerde olmustu regl mi oluyorum diye uzulmustumbenim su an hala agrim var ama genel bir sizi gibi o bicak batmalari gecti biraz
Insallah oylesinizdirEvet tam o günlerde oldu bende de dedim kesin adet olacağım aşırı üzüldüm ama inşallah benimde pozitif olur güzel haberler veririm bu ara bi de kabız oldum ama şişkinlik filan da var
İnşallah canım çok teşekkür ederimInsallah oylesinizdirben hic kabizlik cekmedim lif tuketin bol bol, her gun salata yiyorum en az iki lt su iciyorum kabizlik icin duphalac surup kullanin hic zorlamayin kendinizi
Insan ister istemez hevesleniyor umutlaniyorİnşallah canım çok teşekkür ederimbenimde çok olmamıştı ama bu bir iki gündür böyle hiç olmuyor değil ama zor oluyor çok heveslenmek istemiyorum ama inşallah pozitif alırım bende
İnşallah pozitif alayım hemen yazacağım buradanInsan ister istemez hevesleniyor umutlaniyorbugunlerin de tadini cikarmak lazim bu asamaya gelebilmek bile benim icin cok kiymetliydi sorunlarimizdan oturu insallah sizin de pozitifinizi okuruz buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?