- 26 Ekim 2021
- 2.507
- 1.286
- 83
Bende 25. Güne oldum pcos var adetin 18. -19. Gunu falan yumurtlarim. Ona gore de 1 hafta sonraya transfer oldu :) adet dongusune gore degisir gün endiselenmeyin.Yani şöyle dusundum 24. Güne geliyor transfer. Endişelendim . Çünkü diğer adetim geliyor. Neyse vardır bir bildikleribu arada pozitif almissinizdir umarim
Adet olunca 3. yada 4.gunu doktora gidiyorsun doktor muayene ediyor ilaçlara başlıyorsun 3 günde bir muayene etmek için çağırıyor rahim kalınlığını ölçmek için bu süreç transfer olana kadar devam ediyor. Rahim yeterli kalınlığa gelince yani ortalama adetin 15.ile 20.gunlerinde transfer oluyorKızlar tüp bebekte transfer zamanı nasıl oluyo hiç tecrübem yok merak ediyorum , adet sonrası mı yapılıyor adet öncesi mi ? Tüp bebek yapanlar birbirni negüzel anlıyor ben öyle baka kalıyorum hiç bişey bilmiyorum
Teşekkür ederim bilgi içinAdet olunca 3. yada 4.gunu doktora gidiyorsun doktor muayene ediyor ilaçlara başlıyorsun 3 günde bir muayene etmek için çağırıyor rahim kalınlığını ölçmek için bu süreç transfer olana kadar devam ediyor. Rahim yeterli kalınlığa gelince yani ortalama adetin 15.ile 20.gunlerinde transfer oluyor
Pozitif almissinizdir umarimHepsi farklı zamanlara geldi kimi adetin 1718/19/20 ci günlere geldi bir taneside adetin 15 ci gününe denk geldi
Maşallah sizinki hemen olmuş2 Ağustos adet başlangıcıydı 15 ağustosta transfer olmuştum.
Çok sevindim, vakit geçmiyor sankiBende 25. Güne oldum pcos var adetin 18. -19. Gunu falan yumurtlarim. Ona gore de 1 hafta sonraya transfer oldu :) adet dongusune gore degisir gün endiselenmeyin.
8 ocak sat 1 şubat transferdi. Pozitif sonuc aldim ve kucagima almak nasip oldu. Allah size de, isteyen herkese de nasip etsin insallah
Progestan iğne bende var ilerleyen günlerde. Cumaya da az kalmışHic kullanmayani da var sanirim, ben progestan igne ve kan sulandirici kullaniyorum. Ama fitil estrofem ne oncesinde ne su an yok ornegin
Evet az kaldiProgestan iğne bende var ilerleyen günlerde. Cumaya da az kalmış
Aaa 1 aydan da fazla. Geç mi adet oluyorsunuz. Pozitif olmuştur umarımDonmuş embriyom vardı 2 Eylül'de adet oldum 7 Ekim'de transfer oldum
Bizimki dondurulmuş embriyo. Ben taze transfer olmuştum mesela. O zaman bana da öyle bir şeyden bahsetmemislerdi. Dondurulmuş embriyo transferimde de yaklaşık 16-17 gün boyunca kontrole gittim. Tabii bakıyorlardı ama neye baktıklarını bilmiyordum. Muhtemelen rahim kalınlığına bakıyorlarmış. Ocak ayında opu oldum. Popodan önce prolaktin ve bazı kan testlerine baktılar ben de.Kızlar nasip olursa yarın taze trasnfer olacağım transfer mncesi sizden hangi tahliller istendi benm opu sonları 3. Günde e2 değerme bakıldı bu kadsr başka bi kan testi falan istenmedi veya muane yapılmadı bu normalmi rahim kalınlığı falan yazıyorsunuz onlar bakılmadı meselaa
Test yaptınız mıEvet az kaldi
Yok canim, inatla yapmadan bekliyorumTest yaptınız mı
Ben 2021 de taze transfer oldum. O zaman her gün gün sayıyordum o kadar çok dikkat ediyordum ki iş yapmamaya. Ve kendimde sürekli belirti arıyordum. Sonra 2 ay sonra dondurulmuş Embryo transfer oldum. Hiç gün saymadım kendime de çok dikkat etmedim. Test günüm vardı test bile yaptırmadım. Sonra lekelenmem oldu . İçime bir şüphe düştü yaptım ve çift çizgi çıktı ilk kezYok canim, inatla yapmadan bekliyorum
Yani takmamaktan ziyade testi yaptigimda umutsuzluga kapilip kalan sureyi kendime zehir etmek istemedimBen 2021 de taze transfer oldum. O zaman her gün gün sayıyordum o kadar çok dikkat ediyordum ki iş yapmamaya. Ve kendimde sürekli belirti arıyordum. Sonra 2 ay sonra dondurulmuş Embryo transfer oldum. Hiç gün saymadım kendime de çok dikkat etmedim. Test günüm vardı test bile yaptırmadım. Sonra lekelenmem oldu . İçime bir şüphe düştü yaptım ve çift çizgi çıktı ilk keztest günüm de iki üç gün geçmişti sanırım. Kafaya takmayınca oluyor en iyisi yapmamam iyi yapmışsın yapmamakla bu arada hangi sehirdesiniz
Hayır adetimi geç olmadım muayeneden önce 2 aylık bir iğne sürem olmuştu o güne denk geldiAaa 1 aydan da fazla. Geç mi adet oluyorsunuz. Pozitif olmuştur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?