- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.069
- 48
- 31
Oyle bir his bana da gelmemisti acikcasi hani kimisi hissettim der yaİnşallah pozitif alayım hemen yazacağım buradanama hiç bir şey de hissetmiyorum bilmiyorum çok karıştım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle bir his bana da gelmemisti acikcasi hani kimisi hissettim der yaİnşallah pozitif alayım hemen yazacağım buradanama hiç bir şey de hissetmiyorum bilmiyorum çok karıştım
![]()
Bende hissedemiyorum hatta o yüzden acaba negatif mi diye düşünüyorum sürekliOyle bir his bana da gelmemisti acikcasi hani kimisi hissettim der ya![]()
Kötüyü cagirip dillendirmeyin yeterBende hissedemiyorum hatta o yüzden acaba negatif mi diye düşünüyorum sürekli![]()
Güzel olacak inşallahKötüyü cagirip dillendirmeyin yeter![]()
Adet olduktan sonra oluyor tabi hemen değil doktora göre değişiyorKızlar tüp bebekte transfer zamanı nasıl oluyo hiç tecrübem yok merak ediyorum , adet sonrası mı yapılıyor adet öncesi mi ? Tüp bebek yapanlar birbirni negüzel anlıyor ben öyle baka kalıyorum hiç bişey bilmiyorum![]()
Antalya ıvf de tüp bebek ücreti ne kadar acaba, bende başlamak istiyorumAdetimin 3. Günü kontrole gittim doğal siklus yapacaz bu ay dedi doktorum 5 gün femara kullandım 5 gün bekledim muayene gittim yumurtam çok güzel büyümüştü kan aldılar çatlatma iğnesi yaptım2 gün sonra fitile başladım muayeneden 5 gün sonra transfer oldu![]()
Ivf de anestezili hsg çektiren var mı, ücreti biliyor musunuzKızlar tüp bebekte transfer zamanı nasıl oluyo hiç tecrübem yok merak ediyorum , adet sonrası mı yapılıyor adet öncesi mi ? Tüp bebek yapanlar birbirni negüzel anlıyor ben öyle baka kalıyorum hiç bişey bilmiyorum![]()
Ben radyoloji görüntüleme merkezinde çekildim istanbul Sonomed geçen sene bu zamanlardaydı. Ozaman ben 2.500-3 bin civari ödedim ve anestezisiz ağrısız acısız çektirdim mükemmel bir yer normal muayene gibi oluyor C kollu cihazları var onun sayesinde son teknoloji ile anestezi gerek duymadan patır patır çekiyolar hsgIvf de anestezili hsg çektiren var mı, ücreti biliyor musunuz
İlaçlar ve her şey dahil 110 u buldu sanırım. Ortalama100Antalya ıvf de tüp bebek ücreti ne kadar acaba, bende başlamak istiyorum(
Antalya ivf de mi tedavi oldunuz?Adetimin 3. Günü kontrole gittim doğal siklus yapacaz bu ay dedi doktorum 5 gün femara kullandım 5 gün bekledim muayene gittim yumurtam çok güzel büyümüştü kan aldılar çatlatma iğnesi yaptım2 gün sonra fitile başladım muayeneden 5 gün sonra transfer oldu![]()
Konya, da tedavi oldum ben 2.tefavide yim şuanAntalya ivf de mi tedavi oldunuz?