- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.677
-
- Konu Sahibi merveberen91
Yaşınız kaç doktor mu istedi 2 embriyo transferini yoksa sizin isteğinizle mi benim ilk denemem acaba 2 koyarlar mı
Benimde sürekli oluyo.insallah hayırlısı olurSürekli oldu benim ağrım hafif hafif 3. Gün embriyo suydu benimkide 2 tane transfer yapıldı
Amin inşallah ben 10. Gün evde yaptım negatif çıktı çok üzüldüm ama 12. Gün pozitifti kan da... inşallah hayırlı sonuçlar alırızBenimde sürekli oluyo.insallah hayırlısı olur
Amin canimAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
9 yumurtadan 4 u 5. Gune ulasmiştı.İnşallah pozitifle sonuçlanır hayırlısı inşallah sonuçlarını bekliyoruz canımpeki 5.gün olmasına doktorun mu karar verdi kaç yumurtan vardı
27 yaşım eşimde morfoloji %2 ve tedaviye yanıt vermedi sadece sayıda ve hızda artış olmuştu. İlk denemede doktorum 1 tane koyalım dedi 2 kabul etmedi sonuç negatif oldu. İkinci denemede 2 istedim kabul etti. Valla bilmiyorum canım onu doktoruna söyle ileri yaş ise koyar diye düşünüyorumYaşınız kaç doktor mu istedi 2 embriyo transferini yoksa sizin isteğinizle mi benim ilk denemem acaba 2 koyarlar mı
merhaba, benimde dondurulmuş bi embriyom var 2. günündeyken dondurdular aynı şekilde amh düşüklüğü sorunum var sizinkinden daha düşük benim ve genetik hastalık taşıyıcılığımda var teste gönderilecek daha inşallah sizinki başarıyla sonuçlanır benzer durumda olduğumuzu görünce yazmak istedim güzel haberinizi alırız inşallah :)Merhaba ben 2. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün transferin 9. Günü. 25 Temmuz test tarihim. Bu arada ilk denemem 39 yaşındayım dusuk amh sorunum var. Amh değerim 0,93
Merhaba test günün 25 Temmuz. Hafif lekelenmem olunca 22 i test yaptım. 19 çıktı. 36 saat sonra bu sabah testi tekrarladim 53 çıktı. Darısı basınıza, insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.merhaba
merhaba, benimde dondurulmuş bi embriyom var 2. günündeyken dondurdular aynı şekilde amh düşüklüğü sorunum var sizinkinden daha düşük benim ve genetik hastalık taşıyıcılığımda var teste gönderilecek daha inşallah sizinki başarıyla sonuçlanır benzer durumda olduğumuzu görünce yazmak istedim güzel haberinizi alırız inşallah :)
Canım benim de yaşım 27 eşimde de morfoloji %2 aynı sorunlarmış27 yaşım eşimde morfoloji %2 ve tedaviye yanıt vermedi sadece sayıda ve hızda artış olmuştu. İlk denemede doktorum 1 tane koyalım dedi 2 kabul etmedi sonuç negatif oldu. İkinci denemede 2 istedim kabul etti. Valla bilmiyorum canım onu doktoruna söyle ileri yaş ise koyar diye düşünüyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinMerhaba test günün 25 Temmuz. Hafif lekelenmem olunca 22 i test yaptım. 19 çıktı. 36 saat sonra bu sabah testi tekrarladim 53 çıktı. Darısı basınıza, insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim5.gün embryosu 2 tane. Sonuç 14 haftalık oğluşuma hamileyim☺
Amin inşallah sende tez zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine4 buçuk yıl önce 1 tane 5. Gün embriyosu taze transfer oldu çok şükür kızım 4 yaşına girmek üzere. Dondurulmuslar vardı onlarda iyi kalite 5. Gün embriyolariydi çift transfer yapıldı sonuç negatif. Dondurulmuş kalmayıncaya başa döndük. 11 temmuzda opu oldum. Rahim dinlendirme sürecindeki eylül başında 5. Gün embriyo transfer olacak kısmetse. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah.
Ne güzel bende istiyorum umarım doktorum kabul eder sevgilerBana sormamışsınız ama fikir olması açısından yazayım. Çift embriyoyu ben istemiştim. Doktorum da kabul etti. Bizim de ilk denememizdi. Yaşımla ilgili bir şey söylememişti.
Cnm benim bildiğim yasal anlamda 35 yaş üstü iki transfer yapılıyor ama belki şartlara göre yada yasayı önemsemeden yapan yerler vardırCanım benim de yaşım 27 eşimde de morfoloji %2 aynı sorunlarmış
Hmmm ilk deneme diye koymayabilir canım ama yine de sor risk olurmu diye ben istemiştim ilk denemede koymadıCanım benim de yaşım 27 eşimde de morfoloji %2 aynı sorunlarmış
Evet bende öyle duymuştum ama bazı yerler yapıyormuşCnm benim bildiğim yasal anlamda 35 yaş üstü iki transfer yapılıyor ama belki şartlara göre yada yasayı önemsemeden yapan yerler vardır
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinHmmm ilk deneme diye koymayabilir canım ama yine de sor risk olurmu diye ben istemiştim ilk denemede koymadı