Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Yaşınız kaç doktor mu istedi 2 embriyo transferini yoksa sizin isteğinizle mi benim ilk denemem acaba 2 koyarlar mı

Bana sormamışsınız ama fikir olması açısından yazayım. Çift embriyoyu ben istemiştim. Doktorum da kabul etti. Bizim de ilk denememizdi. Yaşımla ilgili bir şey söylememişti.

4 buçuk yıl önce 1 tane 5. Gün embriyosu taze transfer oldu çok şükür kızım 4 yaşına girmek üzere. Dondurulmuslar vardı onlarda iyi kalite 5. Gün embriyolariydi çift transfer yapıldı sonuç negatif. Dondurulmuş kalmayıncaya başa döndük. 11 temmuzda opu oldum. Rahim dinlendirme sürecindeki eylül başında 5. Gün embriyo transfer olacak kısmetse. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah.

Yaşınız kaç doktor mu istedi 2 embriyo transferini yoksa sizin isteğinizle mi benim ilk denemem acaba 2 koyarlar mı
27 yaşım eşimde morfoloji %2 ve tedaviye yanıt vermedi sadece sayıda ve hızda artış olmuştu. İlk denemede doktorum 1 tane koyalım dedi 2 kabul etmedi sonuç negatif oldu. İkinci denemede 2 istedim kabul etti. Valla bilmiyorum canım onu doktoruna söyle ileri yaş ise koyar diye düşünüyorum

merhaba
Merhaba ben 2. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün transferin 9. Günü. 25 Temmuz test tarihim. Bu arada ilk denemem 39 yaşındayım dusuk amh sorunum var. Amh değerim 0,93
merhaba, benimde dondurulmuş bi embriyom var 2. günündeyken dondurdular aynı şekilde amh düşüklüğü sorunum var sizinkinden daha düşük benim ve genetik hastalık taşıyıcılığımda var teste gönderilecek daha inşallah sizinki başarıyla sonuçlanır benzer durumda olduğumuzu görünce yazmak istedim güzel haberinizi alırız inşallah :)

Merhaba test günün 25 Temmuz. Hafif lekelenmem olunca 22 i test yaptım. 19 çıktı. 36 saat sonra bu sabah testi tekrarladim 53 çıktı. Darısı basınıza, insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Canım benim de yaşım 27 eşimde de morfoloji %2 aynı sorunlarmış

Amin inşallah sende tez zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…