- 10 Kasım 2009
- 2.527
- 629
-
- Konu Sahibi merveberen91
Allah güzel günlerini göstersin kızınızın analı babalı büyütsün inşallah3. Gün dondurulmuş embiryoydu.. kizim şimdi 9 aylik şükür.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba sonucunuz belli oldu mu güzel haberler alırsınız inşallahMerhaba ben de dün 3. Gün embriyosu transfer oldum taze transferdi
Merhaba canım transferim daha dün oldu tes günüm 2 ağustosMerhaba sonucunuz belli oldu mu güzel haberler alırsınız inşallah
Bol bol dinlen yemek bile yapma evdeTransferin 4.gunundeyim gunler gecmiyor
Saol canimm hani biseyler yapsam hemen aksam olacak ama bir turlu aksam olmuyo hep yatistayimBol bol dinlen yemek bile yapma evde7 24 yat canım iyice tutunsun bebiş...
Saol canimm hani biseyler yapsam hemen aksam olacak ama bir turlu aksam olmuyo hep yatistayimhic bisey yapamiyorum korkudan ya insallah tutuunur Tup bebek yapmana gerek kalmadan hamile kalirsin insallah canim sende kendiliginden olurda sevinirsin ♥
Gercekten mi caanim yaa :) tutunurr insallahİyi düşün iyi olsun canım bence tutacak ben öyle hissettim :) Aminn inşallah gerek kalmadan hamile kalsam süper olurdu ya. Rabbim hepimize annelik duygusunu tez vakitte tattırsınnnn aminn
Kaçıncı gün öğrendiniz ve sonucunuz kaçtıBenim gecen yil 3 defa 5.gün embriyo transferi oldum ve üçüde negatif sonuçlandı
Geçen ay 3.gun ve tek embriyo transferi oldum çok şükür pozitif sonuc aldim
8.gun idrar testinde silik cizgi gördümKaçıncı gün öğrendiniz ve sonucunuz kaçtı
Benim 9. Gün 13.91 11. Gün 35.158.gun idrar testinde silik cizgi gördüm
ayni gun kan tahlili 85 çıktı 10.gun 196
14.gun 1344 geldi
Ilk hamileligim de 3.gun embriyosuydu onda 12.gun 75 görmüştüm
Negatif mi oluyor yani? 2 gün sonra tekrar kan verin inşallah artarArkadaslar benim de 3. Gün embriyosu
Bugun 10. Günüm kan tahlili 9.08 cıktı