Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

3. Gün dondurulmuş embiryoydu.. kizim şimdi 9 aylik şükür.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah güzel günlerini göstersin kızınızın analı babalı büyütsün inşallah ben de 3.gün olacağı için tedirginim umarım bizim de olur burda bekleyen herkes güzel sonuçlarla karşılaşır inşallah

Bol bol dinlen yemek bile yapma evde 7 24 yat canım iyice tutunsun bebiş...
Saol canimm hani biseyler yapsam hemen aksam olacak ama bir turlu aksam olmuyo hep yatistayim hic bisey yapamiyorum korkudan ya insallah tutuunur Tup bebek yapmana gerek kalmadan hamile kalirsin insallah canim sende kendiliginden olurda sevinirsin ♥

İyi düşün iyi olsun canım bence tutacak ben öyle hissettim :) Aminn inşallah gerek kalmadan hamile kalsam süper olurdu ya. Rabbim hepimize annelik duygusunu tez vakitte tattırsınnnn aminn

İyi düşün iyi olsun canım bence tutacak ben öyle hissettim :) Aminn inşallah gerek kalmadan hamile kalsam süper olurdu ya. Rabbim hepimize annelik duygusunu tez vakitte tattırsınnnn aminn
Gercekten mi caanim yaa :) tutunurr insallah Tedaviye gerek kalmaz insallahta tez vakitte verir Rabbimm Dua et ♥ Aminnn insallah hepimize tattirsin o guzel duyguyu

3. Gün transferi 1 adet negatif
3. Gün transferi 2 adet pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…