- 30 Ocak 2018
- 387
- 307
- Konu Sahibi merveberen91
İnşallah sağlıkla gelir bebişin canım5. Gun taze embriyo trasnferi oldum 8. Hafta kalbi durdu... sonra yine 5. Gun donmus oldun 16. Haftayiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıkla gelir bebişin canım5. Gun taze embriyo trasnferi oldum 8. Hafta kalbi durdu... sonra yine 5. Gun donmus oldun 16. Haftayiz
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah3. Gün embriyosu transfer oldum geçen sene Ekim'de şimdi 1 aylık kızım bekleyen herkese nasıp etsin
Aminn Allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün canım inşallah
Senden de razı olsun inşallahAminn Allah razı olsun
Aynen öyle canım yapan yerler oluyo birde sadece 3.deneme ise yaşın önemi olmadan 2 tane transfer yapıyorlarCnm benim bildiğim yasal anlamda 35 yaş üstü iki transfer yapılıyor ama belki şartlara göre yada yasayı önemsemeden yapan yerler vardır
Benim ilk deneme olacak inşallah ilkinde olur Rabbimin izniyleAynen öyle canım yapan yerler oluyo birde sadece 3.deneme ise yaşın önemi olmadan 2 tane transfer yapıyorlar
Geç tutunmuştur belki değerin yükselebilir bence bu değerde tutunmuş bence3. Gün embiryosu transfer oldum daha n 12. Gümümde sonuç 22.13 tedirginim
Amiinn hayırlısyla inşallah...Benim ilk deneme olacak inşallah ilkinde olur Rabbimin izniyle
Bende normal yolla bir kere yaşadım kimyasal gebelik dediler dilerim seninki öyle değildir inşallah yükselirBugün 30 olmuş. Ne olduğunu hiç anlamadım
Bugün transfer oldum dondurulmuş 5.gün embriyosu ilk olduğu için tek konuldu. Pozitif haberlerimizi de alırız inşallah
İnşallah bir bebiş bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik olur dualarım seninle
inşallah Allah kimseye yaşatmasınBende normal yolla bir kere yaşadım kimyasal gebelik dediler dilerim seninki öyle değildir inşallah yükselir
Amin öyle seviniyorsun ki çift çizgi diye doktora gidiyorsun sonra kimyasal diyor üzücü oluyor valla Allah kimseye yaşatmasın inşallah bebeğin seninledir üzülmeinşallah Allah kimseye yaşatmasın
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı olsun bebişiniz ilk denemeniz miydi2 adet 3. Gün emriyosu ve tek gebelik 17. Haftanızdayız oğlumla çok şükür darısı tüm isteyenlere
Çok teşekürler hayır 3. Denememiz ilk ikisi doktor ihmali sonucu olumsuzdu maalesefİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı olsun bebeişiniz ilk denemeniz miydi