- 14 Mart 2008
- 6.019
- 5.118
-
- Konu Sahibi merveberen91
Amin inşallahİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ve paylaşmak nasip olur
Insallah sende guzel sonuclar alirsinn guzel haberlerini bekliyorum insallahh❤İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım seninki taze transfer olacak, benim embriyolar 3.gün embriyosu donduruldu 5.günü bekleyip riske atmak istemediler
Senin haberlerini yakın zamanda alırız inşallah transferine az kalmış Benim daha 2 ay şimdi geçmek bilmezInsallah sende guzel sonuclar alirsinn guzel haberlerini bekliyorum insallahh❤
Benim transfer cumartesi oldu insallahhSenin haberlerini yakın zamanda alırız inşallah transferine az kalmış Benim daha 2 ay şimdi geçmek bilmez
Kaçıncı denemede 3 tane koydular normalde 2 denemeden sonrasına koyuluyor diye biliyorum canımYengem icinde transfer yapilmistı 3. Gun embriyosuydu 3 tane konulmustu ama 2 tanesi tuttu suan ikiz prenseslerimiz var
Ay pardon canım 29 una az kalmış hiç birşeye stres yapma stres en büyük etken sağlıkla gelsin bebişin sımsıkı tutunsun annesine inşallahBenim transfer cumartesi oldu insallahhtest gunu 29 u banada gecmiyor valla durumlar ayni canim
3.denemedeydi 1.si farkli bir merkezde yapildi 2.ve 3.deneme ayni merkezdeydiKaçıncı denemede 3 tane koydular normalde 2 denemeden sonrasına koyuluyor diye biliyorum canım
Insallahh tutunuur Cok tesekkur ederimmAy pardon canım 29 una az kalmış hiç birşeye stres yapma stres en büyük etken sağlıkla gelsin bebişin sımsıkı tutunsun annesine inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah prensesleri sağlıkla büyüsünler3.denemedeydi 1.si farkli bir merkezde yapildi 2.ve 3.deneme ayni merkezdeydi
Amin inşallah canımInsallahh tutunuur Cok tesekkur ederimmRabbim dileyen isteyen herkese versin
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamandaAllah analı babalı büyütsün inşallah prensesleri sağlıkla büyüsünler
Kaçıncı gün embriyosuydu o yüzden silik çıkıyor olabilir erken yaptığınız için en iyisi kan testi yaptırmak inşallah hamilesindir canım ve sağlıklı bir gebelik olurMerhabalar. Benim de ilk tedavim ben kendiliğinden hamile kalıyordum fakat düşükle sonuclanıyordu hep.
13 temmuz da tek embrıyo transfer oldu bugun 9. Günüm yarın test günüm ama bugun dayanamadım test yaptım çok çok silik çizgi çıktı.
Amin tüm isteyenler için inşallahKaçıncı gün embriyosuydu o yüzden silik çıkıyor olabilir erken yaptığınız için en iyisi kan testi yaptırmak inşallah hamilesindir canım ve sağlıklı bir gebelik olur
İnşallah bakalım banada 3.gün transfer edilecek ama rahim dinlendirme yapılıyor şu an hep birlikte gebelik haberlerimizi paylaşmak nasip olur Rabbim izniyle inşallah sende iyi düşün iyi olsun bence hamilesin silik çizgi 5 dk da çıktıysa çünkü 3.gün embriyosu hemen geçmez idraraAmin tüm isteyenler için inşallah3. Gün embriyosuydu yarın kan vericem inşallah iyi haberler alırız hepimiz
Desteğin için çok teşekkür ederimİnşallah bakalım banada 3.gün transfer edilecek ama rahim dinlendirme yapılıyor şu an hep birlikte gebelik haberlerimizi paylaşmak nasip olur Rabbim izniyle inşallah sende iyi düşün iyi olsun bence hamilesin silik çizgi 5 dk da çıktıysa çünkü 3.gün embriyosu hemen geçmez idrara
Canım sanırım Eylül ortasına denk geliyor 2 adet dönemi rahim dinlenecekDesteğin için çok teşekkür ederim ☺ ilk 5 dakıka da cıktı canım
Nasipse senin ne zaman transfer?
Rahim hazırlığı için henüz birşey vermedi ilk adetinde ara bir iğne vericem dedi ilk adetime de 1 hafta var sanıyorumslm kızlar rabbim kucağımızı boş bırakmaz inş. allah ın izniyle transferim 5-6 ağustos gibi. tabi rahim hazırlığı tamam olursa. rahim hazırlığı için doktorunuz neler verdi