Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Merhabalar. Benim de ilk tedavim ben kendiliğinden hamile kalıyordum fakat düşükle sonuclanıyordu hep.
13 temmuz da tek embrıyo transfer oldu bugun 9. Günüm yarın test günüm ama bugun dayanamadım test yaptım çok çok silik çizgi çıktı.

Kaçıncı gün embriyosuydu o yüzden silik çıkıyor olabilir erken yaptığınız için en iyisi kan testi yaptırmak inşallah hamilesindir canım ve sağlıklı bir gebelik olur

Kaçıncı gün embriyosuydu o yüzden silik çıkıyor olabilir erken yaptığınız için en iyisi kan testi yaptırmak inşallah hamilesindir canım ve sağlıklı bir gebelik olur
Amin tüm isteyenler için inşallah 3. Gün embriyosuydu yarın kan vericem inşallah iyi haberler alırız hepimiz

Amin tüm isteyenler için inşallah 3. Gün embriyosuydu yarın kan vericem inşallah iyi haberler alırız hepimiz
İnşallah bakalım banada 3.gün transfer edilecek ama rahim dinlendirme yapılıyor şu an hep birlikte gebelik haberlerimizi paylaşmak nasip olur Rabbim izniyle inşallah sende iyi düşün iyi olsun bence hamilesin silik çizgi 5 dk da çıktıysa çünkü 3.gün embriyosu hemen geçmez idrara

Desteğin için çok teşekkür ederim ilk 5 dakıka da cıktı canım
Nasipse senin ne zaman transfer?

slm kızlar rabbim kucağımızı boş bırakmaz inş. allah ın izniyle transferim 5-6 ağustos gibi. tabi rahim hazırlığı tamam olursa. rahim hazırlığı için doktorunuz neler verdi
Rahim hazırlığı için henüz birşey vermedi ilk adetinde ara bir iğne vericem dedi ilk adetime de 1 hafta var sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…