-
- Konu Sahibi merveberen91
Benim biraz yüksek ciktiBenim 9. Gün 13.91 11. Gün 35.15
Banada 2 tane koydu ama 1 tuttu galiba. 11. Günümdeyim bugün sen?Benim biraz yüksek cikti
doktor iki tane koydu galiba diye dusunmedim bile degil
Onemli olan katlamasi sonuçta
simdi kaçıncı gundesin
Ben 6+1 deyim canim kesemizi gördük ınsallah kalp atisinida duyarimBanada 2 tane koydu ama 1 tuttu galiba. 11. Günümdeyim bugün sen?
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhBen 6+1 deyim canim kesemizi gördük ınsallah kalp atisinida duyarim
Arkadaşlar temmuzun 8 inde yumurta toplama.11inde 2 embriyo transferi oldu.25 inde test günüm.yani yarından sonra.goguslerim çok hassas.kasik ve karin ağrımda var.test gününe yakın böyle belirtiler yasayanlar varmı?tutkunudur sizce?
Merhaba benimde 11inde transferim oldu dün kan testim pozitif çıktı yarın tekrar test yapılacak bende de kasık bel ağrıları oluyor ama göğüslerim fazla hassas sayılmaz regli olacağım zaman daha hassas oluyordu...Arkadaşlar temmuzun 8 inde yumurta toplama.11inde 2 embriyo transferi oldu.25 inde test günüm.yani yarından sonra.goguslerim çok hasarlardı.kasik ve karin ağrımda var.test gününe yakın böyle belirtiler yasayanlar varmı?tutkunudur sizce?
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımBenim gecen yil 3 defa 5.gün embriyo transferi oldum ve üçüde negatif sonuçlandı
Geçen ay 3.gun ve tek embriyo transferi oldum çok şükür pozitif sonuc aldim
Allah hayırlı etsin ne mutlu size tebriklerMerhaba benimde 11inde transferim oldu dün kan testim pozitif çıktı yarın tekrar test yapılacak bende de kasık bel ağrıları oluyor ama göğüslerim fazla hassas sayılmaz regli olacağım zaman daha hassas oluyordu...
İnşallah pozitif olurMerhaba canım transferim daha dün oldu tes günüm 2 ağustos
Teşekkür ederim inşallah yarin değerler yükselmiş olurAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
İnşallah pozitifle sonuçlanır hayırlısı inşallah sonuçlarını bekliyoruz canımMerhabaa bende dun 1 adet 5. Gun 4bc blast embriyo transferi oldum
Yaşınız kaç doktor mu istedi 2 embriyo transferini yoksa sizin isteğinizle mi benim ilk denemem acaba 2 koyarlar mı3. Gün transferi 1 adet negatif
3. Gün transferi 2 adet pozitif
Ne güzel Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşallah5. gün embriyosu transferi yapılmıştı bana da 2 tane. Şimdi ikizlerime hamileyim
Tebrik ederim.insallah darısı basimaMerhaba benimde 11inde transferim oldu dün kan testim pozitif çıktı yarın tekrar test yapılacak bende de kasık bel ağrıları oluyor ama göğüslerim fazla hassas sayılmaz regli olacağım zaman daha hassas oluyordu...
İnşallahBen 6+1 deyim canim kesemizi gördük ınsallah kalp atisinida duyarim
Sürekli oldu benim ağrım hafif hafif 3. Gün embriyo suydu benimkide 2 tane transfer yapıldıTebrik ederim.insallah darısı basimakarin ve kasik ağrınız oluyomuydu?sürekli miydi
Amin canim inşallah seninde saglikli sekilde ilerler hamileliğinİnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahh