Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

3. Gün dondurulmuş embiryoydu.. kizim şimdi 9 aylik şükür.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏
Allah güzel günlerini göstersin kızınızın analı babalı büyütsün inşallah 🙏 ben de 3.gün olacağı için tedirginim umarım bizim de olur burda bekleyen herkes güzel sonuçlarla karşılaşır inşallah

Bol bol dinlen yemek bile yapma evde :KK70: 7 24 yat canım iyice tutunsun bebiş...
Saol canimm hani biseyler yapsam hemen aksam olacak ama bir turlu aksam olmuyo hep yatistayim 😄😄 hic bisey yapamiyorum korkudan ya insallah tutuunur 😔Tup bebek yapmana gerek kalmadan hamile kalirsin insallah canim sende kendiliginden olurda sevinirsin ♥

Saol canimm hani biseyler yapsam hemen aksam olacak ama bir turlu aksam olmuyo hep yatistayim 😄😄 hic bisey yapamiyorum korkudan ya insallah tutuunur 😔Tup bebek yapmana gerek kalmadan hamile kalirsin insallah canim sende kendiliginden olurda sevinirsin ♥

İyi düşün iyi olsun canım bence tutacak ben öyle hissettim :) Aminn inşallah gerek kalmadan hamile kalsam süper olurdu ya. Rabbim hepimize annelik duygusunu tez vakitte tattırsınnnn aminn:dua:

İyi düşün iyi olsun canım bence tutacak ben öyle hissettim :) Aminn inşallah gerek kalmadan hamile kalsam süper olurdu ya. Rabbim hepimize annelik duygusunu tez vakitte tattırsınnnn aminn:dua:
Gercekten mi caanim yaa :) tutunurr insallah 🙈 Tedaviye gerek kalmaz insallahta tez vakitte verir Rabbimm Dua et ♥ Aminnn insallah hepimize tattirsin o guzel duyguyu 😍

X