Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Kızlar malesef değerim dünden bugüne düştü doktor ilaçları bırak dedi Sağlıkla ilerleyememiş yavrum😔çok kötü oldum rabbim herkese hayırlısını versin dua beklerim inşallah
Simdi gordum bu mesaji 😔 Uzulme diyecegim ama elbet uzuleceksin, rabbimin seni korudugu icin boyle ilerlettigini dusun, ve bir defa hamilelik yakalandiysa bir daha yakalamanin cok cok daha rahat olucagini :dua: Insallah bir an once tekrar guzel haberlerle senlendireceksin buralari. Dualarim seninle, ve tum isteyenlerle

Simdi gordum bu mesaji 😔 Uzulme diyecegim ama elbet uzuleceksin, rabbimin seni korudugu icin boyle ilerlettigini dusun, ve bir defa hamilelik yakalandiysa bir daha yakalamanin cok cok daha rahat olucagini :dua: Insallah bir an once tekrar guzel haberlerle senlendireceksin buralari. Dualarim seninle, ve tum isteyenlerle
Canımsın çook teşekkür ederim amiiiinn inşallah mutlaka var bi hayır ama işte biz herşeyde acele ettiğimiz için o hayrı göremiyoruz rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin..çok şükür artık iyiyim elhamdülillah daha çok dua daha çok tevekkülle yolumuza devam...💕☺☺💕

üçüncü gün embriyosu ve ikinci kalite denmişti, 8 hücreli ve tutundu çok şükür, kızlar bu arada kalite olayına hiç takılmayın. önemli olan hücre sayısı. benim hücre sayım günüme göre normaldi (3. günde 8 hücreli) ama kalitesi ikinciydi çünkü etrafında ölü hücreler varmış. onun hiç bir önemi yok dedi o saatlik olarak bile değişebiliyor dedi doktor bilginiz olsun

üçüncü gün embriyosu ve ikinci kalite denmişti, 8 hücreli ve tutundu çok şükür, kızlar bu arada kalite olayına hiç takılmayın. önemli olan hücre sayısı. benim hücre sayım günüme göre normaldi (3. günde 8 hücreli) ama kalitesi ikinciydi çünkü etrafında ölü hücreler varmış. onun hiç bir önemi yok dedi o saatlik olarak bile değişebiliyor dedi doktor bilginiz olsun
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah

Canım peki bişe sorucam embriyo transferinden sonra hiç ağrın oldu mu yani tutunurken vs bir ağrı hissettin mi

Merhaba ben 2. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün transferin 9. Günü. 25 Temmuz test tarihim. Bu arada ilk denemem 39 yaşındayım dusuk amh sorunum var. Amh değerim 0,93
Canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik consiyet bellimi?

Canım peki bişe sorucam embriyo transferinden sonra hiç ağrın oldu mu yani tutunurken vs bir ağrı hissettin mi
transfer günü eve geldiğimde soğuk terleme falan oldu göz kararması ile ama ağrı vs olmadı, kabızlık oldu ilaç kullandım canım. bebeğin tutundğuna dair hiç bir belirtim olmadı: üç aylık hamileyim şimdi çok şükür hala hiç bir belirtim yok desem yalan olmaz. ne bulandı ne bas donmesi hiç bişey. o yüzden belirtilere hiç takılmayın derim

X