Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

İyi geceler herkese bana 6. Gün embriyosu transef edildi sonuç negatif dondurulmuş bir tane 3. Gün embriyosu var bana 3. Adette ancak transfer edebilirz dediler sizce neden 3. Adet

Eki Görüntüle 2292909
Kızlar fotoğrafa bakın ne kadar tatlış
Yaa ben biraz hüzünlendim bu fotoğrafa açıkçası :..( Tabi sonucu çok güzel ama bazen ne kadar denemek lazım acaba diye düşünüyorum kızlar. Olmuyosada bi sebebi mi var acaba çok zorlamamak mı lazım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Evet biliyorum bunlar şuanki bozuk psikolojimden dolayı belki ama yinede işte engel olamıyorum kendime. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Kaç kere denenmeli sizce? Sonuçta bir yandanda vücudu yormuyor muyuz?

Herkesin sabrı ve psikolojik durumu farklıdır, onun için bir sayı vermek zor.
Ben forumda daha çok pozitif mesajları okuyorum çünkü insan ister istemez etkileniyor.
Bu dönemde başarı hikayelerini duymak moral veriyor ve hedefin için elinden geldiğini yapmak istiyorsun.

Kendi adıma oldukça metanetli bir insanımdır. Süreci, olayları abartmam, olduğu gibi kabul ederim. Ben daha çok bu işin bir optimum mantıklı sayısı var mıdır doktorlarınıza danıştığınız anlamında sormuştum sorumu. Benim randevum bu haftaiçi ve daha görüşme fırsatım olamadı, o açıdan. Yoksa morali yüksek tutmak tabiki çok önemli, o yüzden burda değil miyiz zaten hiç tanımadığımız birbirimize belki arkadaşlarımızdan bile yakın hissedip paylaşım yapıyoruz kucaklaşmak moral olmak için

Arkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa

Aynen muhakkak her olmayan yada geciken şeyin mutlaka sebebi var biz bilemiyoruz ki hayır mı şer mi sadece çok aceleciyiz işte o yüzden bazen de hayırlı değilmiş deyip tevekkül etmek lazım yapabilirsekben ilk denemeden sonra çok yıprandığım için 3 yıl ara verip anca başlayabildim doktorunla görüş canım ama zaman geçince kendini toparlayınca yeniden başlamak istiyo insan unutuyosun acaba bu defa nasip olur mu deyip bismillah deyip başlıyorsun inşallah rabbim bu süreçte gücümüzü artırsın kolaylıklar versin...

Arkadaşlar yumurtalariniz toplandıktan sonra birinci gün kaç yumurtaniz kaldı beni aradılar çok korkuyorum kaliteli döllenen 5 yumurtam var şuan 1. Gün ya pazartesi gününe hiç kalmazsa
Öyle düşünüp stres yapma canım nasip hayırlısı deyip duayla bekle benim 5 yumurtamdan 3 tanesi 5.güne geldi donduruldu sonra sayı önemli değil kaliteli olsun yeterki☺

Öyle düşünüp stres yapma canım nasip hayırlısı deyip duayla bekle benim 5 yumurtamdan 3 tanesi 5.güne geldi donduruldu sonra sayı önemli değil kaliteli olsun yeterki☺
Maşallah kuzum hem de beşinci güne kalmış.peki birinci gün kaç tanesi kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…