Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

neden düşük yaptığınızı bulabildilermi benimde aynı oluyoda 2 kez kendiliğinden hamile kaldım düştü ama bilinmeyen infertilite kaç yıldır uğraşıyorum tedaviyle kalamiyom şimdi 2. tüpbebek tedavisi uygulancak

Ben 22 temmuzda dondurulmuş embriyo 2 tane transfer edildi bu 6. Deneme lütfen dua edin bu son deneme olacak ya anne olucam yada hiç olamıcam sonucunu paylaşıcam 3 Ağustos’ta
Rabbim yardımcın olsun canım hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah hayırlı sağlıklı itaatli evlatlar versin hepimize...güzel sonuçlarını duyalım inşallah burdanda☺❤

Canım tüplerde sorun olursa sonucu etkiliyor mu doktor ne diyor peki neden olmuyormuş
Etkileyebiliyormuş canım...Benim tıkanıklık tüplerin en sonunda, yani en kolayıymış aslında etkilemeyedebilir diye düşünmüştü doktorum ama şimdi 2 başarısız deneme olunca değerlendirmeye almak gerek dedi. Bir sonraki adım olarak sanırım tüpleri ameliyatla alıcaklar birdahaki denemeden evvel. Ama 2.bir görüş almam gerek diye düşünüyorum önemli bir karar sonuçta. Ayni sebeple hamile kalamayanlarda yazsa deneyimlerini paylaşsa ne iyi olur aslında

Ya ne kadar tatlısınız, burda birbirimize destek olmak okadar iyi geliyorki, inşallah güzel haberlerimizide birlikte karşılarız :) Az önce de söylediğim gibi, en iyi doktorada gitsek O ol der ve olur, ilahi bir zamanlama var bizden öte.

Amiiiinnn ❤Aynen öyle canım ona ol diyecek olan rabbim doktorlar sadece sebep rabbim hayırlı yerlerden güzel sebepler versin inşallah duam sana ve bizim gibi isteyen herkese

Canım bir kaç doktora danışmadan kesinlikle ameliyat olma İnşallah bebeğinin sana gelme zamanı gelmiştir dua ediyorum senin için

Çok sağol inşallah canım Sonuçta hep şuna inanıyorum, en iyi doktorada gitsek O ol der ve olur, ilahi bir zamanlama var bizden öte. Bu sefer çok üzülmedim, teslimiyet insanı rahatlatan bir duygu.
Aynen öyle canım Allah işte ol der olur mucizelerin sahibi Rabbim en iyi doktora da gitsek onlar vesile veren Allah

Ben 22 temmuzda dondurulmuş embriyo 2 tane transfer edildi bu 6. Deneme lütfen dua edin bu son deneme olacak ya anne olucam yada hiç olamıcam sonucunu paylaşıcam 3 Ağustos’ta
Canım senin sorunun ne doktorlar ne diyor peki neden olmuyormuş tabi Allah bilir ama hani etkileyen birşey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…