- 10 Ekim 2016
- 32
- 24
- 37
-
- Konu Sahibi merveberen91
Bir tanesini dondurmuştu doktor neolur olmaz yine gelmezse 5. Güne diye nitekim gelmedi Allahtan onu dondurmuşCanım 2 tane koydur varsa embriyon doktorun kim her denemede ne kadar ücret alıyor aslında kendisinin sana 2 tane koyup şansını artırması lazım sonuçta 2.denemen para için mi yapıyor acaba
Canım keşke diğerlerini de dondursaydın ben aynı soruyu embriyologa sordum 5.güne gitmeyen embriyo 3.gün koyulunca tutmazsa diye sorduğumda bana dedi ki biz yumurta az diye riske atmak istemiyoruz ayrıca laboratuvarda 5.güne gitmiyor ama rahimde sıkıntı olmuyor sonuçta onlar da laboratuvarda rahimi taklit ediyorlar sahte rahim gibi düşün 3. İle 5.gün embriyosu arasında çok fark yok zaten 5.gün de koyulup çok tutmayan varBir tanesini dondurmuştu doktor neolur olmaz yine gelmezse 5. Güne diye nitekim gelmedi Allahtan onu dondurmuş
Çok yumurta olanlar da riske alıp 5.güne bekliyorlar yoksa beklemiyorlar benden de 17 yumurta alındı 7 döllendi 2 si yolda sağlıklı olmadığı için gitti 5 kaldı zaten embriyolog şunu söyledi sağlıklı olmayan embriyolar zaten yolda gidiyorlar ve biz gebelik oluşmayacak embriyoları zaten dondurmuyoruz dedi benim ilk denemem olacak ama rahmimi dinlendirmek istedi doktorBahçecide umut ebru hanıma gidiyorum ilk denemem de fulyada kübra hanıma gitmiştim aslıda ilk denemem de böyle bir sonuç beklemiyorduk doktorda şaşırmıştı görünen bi sebep yok şuanda da açıklanan bi sebep yok . 3. Gün embriyosu transfer olanlar genelde 5. Güne embriyosu gelmeyenler mi yoksa 3. Günde daha kaliteli embriyoları olduğu için mi nasıl oluyor :/ .
Anladım canım sağolasın cevapların için benimde ikinci yumurta toplamam da 25 yumurtam vardı 17 si kaliteliydi 9 u döllendi 3. Gün 4 tanesi güzeldi ama malesef birincidede sayılar aynıydı hemen hemen biryerde bi sıkıntı var diye düşünüyoruz ama ne olduğu henüz açıklanamıyorCanım keşke diğerlerini de dondursaydın ben aynı soruyu embriyologa sordum 5.güne gitmeyen embriyo 3.gün koyulunca tutmazsa diye sorduğumda bana dedi ki biz yumurta az diye riske atmak istemiyoruz ayrıca laboratuvarda 5.güne gitmiyor ama rahimde sıkıntı olmuyor sonuçta onlar da laboratuvarda rahimi taklit ediyorlar sahte rahim gibi düşün 3. İle 5.gün embriyosu arasında çok fark yok zaten 5.gün de koyulup çok tutmayan var
İnşallah canım üzülme stres yapma olur inşallahAnladım canım sağolasın cevapların için benimde ikinci yumurta toplamam da 25 yumurtam vardı 17 si kaliteliydi 9 u döllendi 3. Gün 4 tanesi güzeldi ama malesef birincidede sayılar aynıydı hemen hemen biryerde bi sıkıntı var diye düşünüyoruz ama ne olduğu henüz açıklanamıyorinşallah 3. Gün embriyom tutarda bizimle devam eder yaşamaya bakalım nasip herkes için inşallah güzel şeyler olur
Bende de aynı durum sözkonusu ama hala ilk regli bile olmadım yani beklemedeyim sanırım Eylül 15-20 gibi olcakBenimde şuanda rahim dinlenme var işte ilk adetim yeni bitti ikinciyi bekliyoruz bakalım
Yumurta toplamadan kaç gün sonra regl oldun canım bir de ilk adetinde bir iğne vs verdi mi bana ilk reglinde ara bir iğne sölicez dediler de çünküBenimde şuanda rahim dinlenme var işte ilk adetim yeni bitti ikinciyi bekliyoruz bakalım
Canım tüplerde sorun olursa sonucu etkiliyor mu doktor ne diyor peki neden olmuyormuşMerhaba kızlar, ben bugün 2. deneme sonucumu aldım malesef yine negatifİlk denemede 3. gün embriyosu transfer edilmişti, bunda ise 5.gün. Her ikisininde negatif sonuçlanması belkide günlerin bir önemi olmadığını vurgular gibi... Tekrar denemeli miyim naapmalıyım bilmiyorum. Benim rezervler ve kalite çok iyi, sorun tüplerde
Üzülme inşallah elbette kısmetin bir yerde seni bekliyor zamanı var demek kiMerhaba kızlar, ben bugün 2. deneme sonucumu aldım malesef yine negatifİlk denemede 3. gün embriyosu transfer edilmişti, bunda ise 5.gün. Her ikisininde negatif sonuçlanması belkide günlerin bir önemi olmadığını vurgular gibi... Tekrar denemeli miyim naapmalıyım bilmiyorum. Benim rezervler ve kalite çok iyi, sorun tüplerde
canım bir daha test yapmadım yarın yapacağım dr yarın çağırdı sonucu haber ederim yarınCanım son durumun ne merak ettim seni değerlerin ne durumda
Benim 3. Gün embriyo su transfer edildi bende merak etmiştim internetten araştırdım yumurtası çok olanlarda 5. Gün bekleniyormuş şansı düşük olanlarda 3. Beklemeden transfer yapılıyormuşBahçecide umut ebru hanıma gidiyorum ilk denemem de fulyada kübra hanıma gitmiştim aslıda ilk denemem de böyle bir sonuç beklemiyorduk doktorda şaşırmıştı görünen bi sebep yok şuanda da açıklanan bi sebep yok . 3. Gün embriyosu transfer olanlar genelde 5. Güne embriyosu gelmeyenler mi yoksa 3. Günde daha kaliteli embriyoları olduğu için mi nasıl oluyor :/ .
Aynen benimde ilk adetim geçti ikinci den sonra transferim olcak nasipse bekliyoruz bakalım hayırlı sonuçlar olsun hepimiz içinBenimde şuanda rahim dinlenme var işte ilk adetim yeni bitti ikinciyi bekliyoruz bakalım
Rabbim en güzelini bilir mutlaka canım üzülme diyemem çünki o zor hepimiz bu yolda kader arkadaşıyız aynı şeyleri yaşadık çoğumuz ama rabbim yeniden başlayanların yardımcısıdır hayırlısı olsun deyip dualarla tekrar yola çıkıyoruz demekki zamanı gelmemiş kendini biraz dinlendir iyi hissettiğin zaman tekrar başla inşallah...☺Merhaba kızlar, ben bugün 2. deneme sonucumu aldım malesef yine negatifİlk denemede 3. gün embriyosu transfer edilmişti, bunda ise 5.gün. Her ikisininde negatif sonuçlanması belkide günlerin bir önemi olmadığını vurgular gibi... Tekrar denemeli miyim naapmalıyım bilmiyorum. Benim rezervler ve kalite çok iyi, sorun tüplerde
benim 3cu gün embriyosuydu sonuçta pozitif oldu gerçi şu an 5 aylık olduk ama paylaşmak istedim martta oldu transferimArkadaşlar kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz sonuçları paylaşalım lütfen
Tamam canım hayırlı haberlerle gel inşallahcanım bir daha test yapmadım yarın yapacağım dr yarın çağırdı sonucu haber ederim yarın
Ne güzel canım sağlıkla gelsin bebişin hayırlı olsun inşallahbenim 3cu gün embriyosuydu sonuçta pozitif oldu gerçi şu an 5 aylık olduk ama paylaşmak istedim martta oldu transferim
Teşekkürler darısı isteyen uğraşan bekleyen herkese inslahNe güzel canım sağlıkla gelsin bebişin hayırlı olsun inşallah