Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Bahçecide umut ebru hanıma gidiyorum ilk denemem de fulyada kübra hanıma gitmiştim aslıda ilk denemem de böyle bir sonuç beklemiyorduk doktorda şaşırmıştı görünen bi sebep yok şuanda da açıklanan bi sebep yok . 3. Gün embriyosu transfer olanlar genelde 5. Güne embriyosu gelmeyenler mi yoksa 3. Günde daha kaliteli embriyoları olduğu için mi nasıl oluyor :/ .

Canım 2 tane koydur varsa embriyon doktorun kim her denemede ne kadar ücret alıyor aslında kendisinin sana 2 tane koyup şansını artırması lazım sonuçta 2.denemen para için mi yapıyor acaba
Bir tanesini dondurmuştu doktor neolur olmaz yine gelmezse 5. Güne diye nitekim gelmedi Allahtan onu dondurmuş

Bir tanesini dondurmuştu doktor neolur olmaz yine gelmezse 5. Güne diye nitekim gelmedi Allahtan onu dondurmuş
Canım keşke diğerlerini de dondursaydın ben aynı soruyu embriyologa sordum 5.güne gitmeyen embriyo 3.gün koyulunca tutmazsa diye sorduğumda bana dedi ki biz yumurta az diye riske atmak istemiyoruz ayrıca laboratuvarda 5.güne gitmiyor ama rahimde sıkıntı olmuyor sonuçta onlar da laboratuvarda rahimi taklit ediyorlar sahte rahim gibi düşün 3. İle 5.gün embriyosu arasında çok fark yok zaten 5.gün de koyulup çok tutmayan var

Çok yumurta olanlar da riske alıp 5.güne bekliyorlar yoksa beklemiyorlar benden de 17 yumurta alındı 7 döllendi 2 si yolda sağlıklı olmadığı için gitti 5 kaldı zaten embriyolog şunu söyledi sağlıklı olmayan embriyolar zaten yolda gidiyorlar ve biz gebelik oluşmayacak embriyoları zaten dondurmuyoruz dedi benim ilk denemem olacak ama rahmimi dinlendirmek istedi doktor

Anladım canım sağolasın cevapların için benimde ikinci yumurta toplamam da 25 yumurtam vardı 17 si kaliteliydi 9 u döllendi 3. Gün 4 tanesi güzeldi ama malesef birincidede sayılar aynıydı hemen hemen biryerde bi sıkıntı var diye düşünüyoruz ama ne olduğu henüz açıklanamıyor inşallah 3. Gün embriyom tutarda bizimle devam eder yaşamaya bakalım nasip herkes için inşallah güzel şeyler olur

İnşallah canım üzülme stres yapma olur inşallah

Merhaba kızlar, ben bugün 2. deneme sonucumu aldım malesef yine negatif İlk denemede 3. gün embriyosu transfer edilmişti, bunda ise 5.gün. Her ikisininde negatif sonuçlanması belkide günlerin bir önemi olmadığını vurgular gibi... Tekrar denemeli miyim naapmalıyım bilmiyorum. Benim rezervler ve kalite çok iyi, sorun tüplerde

Canım tüplerde sorun olursa sonucu etkiliyor mu doktor ne diyor peki neden olmuyormuş

Üzülme inşallah elbette kısmetin bir yerde seni bekliyor zamanı var demek ki

Benim 3. Gün embriyo su transfer edildi bende merak etmiştim internetten araştırdım yumurtası çok olanlarda 5. Gün bekleniyormuş şansı düşük olanlarda 3. Beklemeden transfer yapılıyormuş

Rabbim en güzelini bilir mutlaka canım üzülme diyemem çünki o zor hepimiz bu yolda kader arkadaşıyız aynı şeyleri yaşadık çoğumuz ama rabbim yeniden başlayanların yardımcısıdır hayırlısı olsun deyip dualarla tekrar yola çıkıyoruz demekki zamanı gelmemiş kendini biraz dinlendir iyi hissettiğin zaman tekrar başla inşallah...☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…