- 30 Ocak 2018
- 387
- 307
- Konu Sahibi merveberen91
İnşallahTeşekkürler darısı isteyen uğraşan bekleyen herkese inslah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahTeşekkürler darısı isteyen uğraşan bekleyen herkese inslah
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım inşallah kardeşi de olur çok tebrikler5.gün embriyo transferim negatif
4.gün embriyo transferim negatif
3.gün embriyo transferimde kızımı kucağıma aldım(çok şükür)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Anladım canım üzüldüm ama neyse ki artık seninle smyrna art hakkında zaten hiç iyi şeyler duymadım bugüne dek...Saban adakan smyrna art da kendisi aşırı paracı bir doktor kendisi aynı zamanda para için umutlarımızı iki kere yıktı
Tek yumurta bölünürse aynı olur. Benim çift yumurta ikizi biri kız biri erkek :)Kızlar tüp bebek ile oluşan ikizlerin cinsiyetleri hep aynı mı oluyor? Ben hep aynı cinsiyet olduğunu gördüm burada sanki. Kız erkek ikizi olan var mıydı?
Tek yumurta bölünürse aynı olur. Benim çift yumurta ikizi biri kız biri erkek :)
Ayy ne güzel maşallah maşallah 40 bin kere.. Darısı başıma inşallahhhTek yumurta bölünürse aynı olur. Benim çift yumurta ikizi biri kız biri erkek :)
Canım sağlıkla büyüt analı babalı inşallah3. Gün embriyosu transfer dedilmişti ikizlerim oldu. 7. Günde idrar testinde pozitifi görmüştüm. İlk denemeydi.
Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin canım ne kadar güzel bir duygudur tebriklerBenimki de çift yumurta ikizi ama ikisi de erkek
Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin canım ne kadar güzel bir duygudur tebrikler
İnşallah canım bizde emeklerimizin karşılığını alırız çok ağrılı stresli bir dönem ama evlat için değerÇok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim :)Benimki de çift yumurta ikizi ama ikisi de erkek
Çook amin tez vakitte sanada nasip etsin Allahım ♡Ayy ne güzel maşallah maşallah 40 bin kere.. Darısı başıma inşallahhh
Allah razı olsun 9 yaşına girdiler :) Allah sanada,tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah ❤Canım sağlıkla büyüt analı babalı inşallah
İnşallah canım bizde emeklerimizin karşılığını alırız çok ağrılı stresli bir dönem ama evlat için değer
Bi hafta sonra oldum canım ben yok iğne vermedi reglimle beraber ikinci adetinde gel dedi bana rahim dinlendirme olduğu içinYumurta toplamadan kaç gün sonra regl oldun canım bir de ilk adetinde bir iğne vs verdi mi bana ilk reglinde ara bir iğne sölicez dediler de çünkü
O ara iğneyi banada verdi ama yumurta toplamadan 6 gün sonra yaptılarYumurta toplamadan kaç gün sonra regl oldun canım bir de ilk adetinde bir iğne vs verdi mi bana ilk reglinde ara bir iğne sölicez dediler de çünkü
Maşallah Allahım nazarlardan saklasın hayırlı evlat olurlar inşallahMaşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
Çook amin tez vakitte sanada nasip etsin Allahım ♡
Allah razı olsun 9 yaşına girdiler :) Allah sanada,tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah ❤
Bana öyle dediler ne iğnesi merak ettimBi hafta sonra oldum canım ben yok iğne vermedi reglimle beraber ikinci adetinde gel dedi bana rahim dinlendirme olduğu için
Bana da adet olunca 1.günü ara bir iğne vericez dediler bakalım bir hafta geçti henüz olmadım şimdi zaman geçmezO ara iğneyi banada verdi ama yumurta toplamadan 6 gün sonra yaptılar