- 2 Ağustos 2013
- 34.125
- 101.506
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Normalde pek yorum yapmam olumsuz. Fakat söylemeden geçemedim. Çok mu aşıksınız? Şuan belki o aşkınız bunları tolere eder ama ya sonrasında? Sadece bu konuda mı probleminiz var? Diğer tüm konularda erkek arkadaşınız çok anlayışlı, size saygısı olan ve bunu gösterebilen biri mi? Normalde önyargılı olmamaya çalışırım ama sadece bu anlattıklarınıza bakarak bile aranızda farklı sorunların olduğunu düşündüm. Kaçmadan önce erkek arkadaşımı seviyorum ama kendimi hiç mi sevmiyorum diye bir düşünün lütfen.Gerçekten öyle annem hep haklı çıkıyor zaten her konuda. Size de sorayım dedim objektif yorum almak için çünkü ben aşık olduğum için tarafsız bakamıyorum. Ama görünen köy de kılavuz istemez maalesef haklısınız
sabah sabah nerden geldi şu enerji yaKurban oldugum Rabbel-Alemin resmen
“Bak gor kimin icin ailene sirt ceviriyorsun” diye kamu spotu yayinlamis resmen.
Kurban bayraminda kesmek istesen, kurbanin kabul olmazmis. Var gerisini sen dusun.
akıllı ol yaaaa yapma böyle bi saçmalık anneni dinle ve sakın o adamla evlenme. kesinlikle sonun annenin evine dönmek olur.yol yakınken vezgeç sen adamdan kaaaaaaaaççç!!Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
sabah sabah nerden geldi şu enerji ya
Saçmalama ne evlenmesi bu adamlaMerhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Olabilir bundan sana ne çirkefNe terbiyesizliği mi gördünen son meme estetiğiyle ilgileniyormuşsun kocaya kaçma olayına ne zaman geldin diyorum
Olabilir, param vardı yaptırdım o konu sen ne ilgilendiriyor çirkefNe terbiyesizliği mi gördünen son meme estetiğiyle ilgileniyormuşsun kocaya kaçma olayına ne zaman geldin diyorum
olsun daha nice tibet öküzleri var sizde bulursunuz belki bir gün üzülmeyinBir okuzum bile yok. Kiskandim
Yaptır yaptırma diyen yok ama hobi olarak yaptırOlabilir bundan sana ne çirkef
Olabilir, param vardı yaptırdım o konu sen ne ilgilendiriyor çirkef