Kaçarak evlenmek

Sorun öküz olması başka şeyler problem değil. Hmmm çok iyi ya kaçırma sakın bir daha zor bulursun böylesini

Normalde pek yorum yapmam olumsuz. Fakat söylemeden geçemedim. Çok mu aşıksınız? Şuan belki o aşkınız bunları tolere eder ama ya sonrasında? Sadece bu konuda mı probleminiz var? Diğer tüm konularda erkek arkadaşınız çok anlayışlı, size saygısı olan ve bunu gösterebilen biri mi? Normalde önyargılı olmamaya çalışırım ama sadece bu anlattıklarınıza bakarak bile aranızda farklı sorunların olduğunu düşündüm. Kaçmadan önce erkek arkadaşımı seviyorum ama kendimi hiç mi sevmiyorum diye bir düşünün lütfen.

Allahim kınamak asla asla asla istemiyorum. Ama kaçmak ne ya arkadaşım? 27 yaşındayım diyorsun, o ananın babanın hakkını ömrünün sonuna kadar çalışsan ödeyemezsin. Elin adamı için ailene yüz cevireceksin he? Sen bu adamdan sana saygı duymasını mi bekleyeceksin sonra?
Çok yazık..

Şu anlattığın insan kaçmaya değmez. Gerçi kimse kaçmaya değmez resmen aileni bir insana tercih ediyorsun. Zannediyor musun iki gün sonra değerin olur. Oh düğün yok altın yok ailenin rızası yok ne maddi ne manevi mutlu olamazsın iki gün sonra ezilirsen koşa koşa geldin bize derler. Gidecek kapın olmalı ailenin kapısını kapatma . Ne bu kızlardaki koca merakı anlamıyorum. Anasıyla uğraşırsın bir ömür.

Acele etmeyin 27 yaş geç değil evlenecek daha kaliteli insanlar önünüze çıkabilir. Ailenizi sildiğinize değmeyecek gibi. Babanızın başını yere eğmeyin.

akıllı ol yaaaa yapma böyle bi saçmalık anneni dinle ve sakın o adamla evlenme. kesinlikle sonun annenin evine dönmek olur.yol yakınken vezgeç sen adamdan kaaaaaaaaççç!!

Annen bize zorluk çıkarıyor, kaçarak evlenmemize sebep oluyor ne demek ya? Kolay mı kadın kızını evlendiriyor, insan olsun da ikna etsin, gönlünü almaya çalşsın annenizin. Böyle birine nasıl güvenebiliyorsunuz? Aklınca annenizi cezalandırıyor peki ya siz her seyi bırakıp ona güveniyorsunuz sizi de cezalandırmıyor mu?

Sizi eş olarak da almıyor zaten, annesine hizmet ettirecek o uzaktayken kafası rahat olacak. Kızınız olduğunu düşünün böyle bir adamla evlendirir miydiniz?

Saçmalama ne evlenmesi bu adamla

Ne terbiyesizliği mi gördün en son meme estetiğiyle ilgileniyormuşsun kocaya kaçma olayına ne zaman geldin diyorum
Olabilir bundan sana ne çirkef
Ne terbiyesizliği mi gördün en son meme estetiğiyle ilgileniyormuşsun kocaya kaçma olayına ne zaman geldin diyorum
Olabilir, param vardı yaptırdım o konu sen ne ilgilendiriyor çirkef

Konu sahibesi sana yapılan yorumlara verdiğin cevapları okudumda.. Alah akıl fikir versin sana vaşına ne gelirse mustahak sana kaç git sen buradaki kadınlara yazdıfın cevaplardan utan bence yok gerizekalı yokbilmem ne yaş 27 ama akıl yaşı kaç bilmem. İnsallah banlanmam

Allah akıl fikir versin size.
Gerçekten ihtiyacınız var belli.
Adam sizi annesine hediye ediyor resmen. Ne kocaymış anneni değil de elin adamın annesini tercih ediyorsun.
Pes.
Hayır her erkek böyle değil. Seven erkek, düzgün erkek kızın annesini de hoş tutup gönlünü yapıp onun rızasını almaya çalışır.
Benim eniştemi başta ailemiz istemedi. Eniştem eğitim anlamında iş anlamında uygun değil dediler üç sene savaş verdi, şimdi annem babam diye gezer, çok da güzel kazandı kalplerini.
Bu adam kaçırıp annenizden de kurtulup sizin tepenize kendi annesini bindirecek.
Ama olsun koca önemli tabii bulmuşken her şeye he demek lazım.
Aynen devam edin.
Kaçın başka bir annenin dibine yerleşin onla görüşün kendi annenizin gözyaşından daha değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…