Kaçarak evlenmek

Yaş 27 kısmına emin olamadım ben o yüzden konuya odaklanamıyorum. Ancak ilerde erkek arkadaşınızın ailenize düşman kesilmesi sizi görüstürmemesi sizin erkek arkadaşınızdan çok ailesiyle evliymiş gibi yaşamanız muhtemel görünüyor. Tabi nasıl aşıksanız bunları tolere ederim gibi düşünüyorsunuz belki. Hakkınızda hayırlısı. Böyle bi şey başıma gelse böyle böyle oldu ben de ayrıldım kızlar şeklinde açardım sanırım konuyu

Terbiyenizi takınarak yorum yapın, insan kınadığını yaşamadan ölmez unutmayın

Artık kadına psikolojik, fiziksel şiddetten yıldık anlıyor musunuz?
Niye sırf anneci bi oğlan yüzünden sizin ezilmenizi ailenizi ezmenizi destekleyeyim ki kınadığım yok sadece böyle durumlarda insanlar sizi sahip sanıp üzerinize binecek sen seçtin diyecekler kendinize ve ailenize bunu müstahak görmeyin bence.

Eğer kaçarsan açacağın konular bile belli;
Kayınvalidem sürekli evinde olmamı istiyor, ya da sürekli bende sadece yatarken ayrılıyoruz
Bana laf sokuyor evinin temizliğini benim yapmamı istiyorlar, görümcem, eltilerim bana sürekli laf sokuyor ama eşim sürekli onları savunuyor üstelik böyle dediler deyince bağırıyor kavga ediyoruz huzurumuz yok. Bir sonraki de eşim bana şiddet uyguladı. Hamileyim yine işlerini ben yapıyorum, anneme ihtiyacım var gelmesine görüşmemize izin vermiyorlar vs. vs. Allah’ın sevdiği kuluymuşsun da göstermiş önden sana bunları sakın kaçayım deme

Kadına hak verenleriniz var pes nasıl bir bakış açısıdır bu anlamış değilim. Adam sonuna kadar haklı aileni hiçe sayan sensin erkek arkadaşın değil tabiki eşinin anasının dizinin dibinde olacaksın. Hem kaçıp hem annenin yakınında olmak heleki annenin onaylamadığı bir durum annen seni affedecek mi affedecekse eğer ozaman bu danışıklı dövüştür benim gözümde annenin cebinden 3 kuruş çıkmasın diyedir gibi geldi

Bazen insan sevgiden aşktan görse bile bazı şeyleri görmezden gelebiliyor bu da sizin gibi empati yoksunu ve geri zekalıca laf sokan insanlara anlamsız geliyor tabii.
Gerizekalı derken ?

Buna yorum yapmayacağım çünkü cevabı belli...

Siz annenizi çiğnerken adam annesini baş tacı ediyor. Eğer evlenirseniz hayat boyu hiç kıymetiniz olmayacak. Ne de olsa ailesine yüz çeviren bir kadın olacaksınız.

Gerizekalı derken ?

Buna yorum yapmayacağım çünkü cevabı belli...
usulsuz usturupsuz yersız gereksız bır sekılde usulsuz usturupsuz gereksız kocaya kacan zekaya sahıp olmadıgımız ıcın sukretmelıyız bence

Kaçan kızın kıymeti olmaz canım. Sen kaçıp ona gideceksin, o senin hislerine değer verip annene yakın ev mi tutacak... Bu kadar kıymetsiz olmayın. İlla istiyorsa bu çocuk seni ailesini kırk kere yollar anana babana diller döker ikna eder seni yine alır. Hem de kıymet verip alır. Böyle buldumcuk olup kaçmayın ya, kendi kıymetini kendiniz belirlersiniz...

Adam haklı niye kendisini istemeyen kaynananın dibine gitsin... tabi kendi ailesinin yanına gidecek senin gibi annesine sırt dönecek değil ya... valla bravo oğlana anneciğine düşkün... bu zaman da böyle erkek bulmak çok zor bulmuşsun kaçırma... yada kaçır!

Bazen insan sevgiden aşktan görse bile bazı şeyleri görmezden gelebiliyor bu da sizin gibi empati yoksunu ve geri zekalıca laf sokan insanlara anlamsız geliyor tabii.
Bunu bana yazmamışsınız ama cevap vermek istedim; kimsenin size laf sokma gibi bir çabası yok aksine herkes yapacağınız şeyin yanlış olduğunu bir şekilde anlamanız için yazıyor. Siz gelip gerizekalı diyorsunuz. Bu yaptığınız terbiyesizlikten başka bir şey değil gerçekten.

Fikrimi değiştirdim bence de kaçın. Kaçın da kaçmakla hiçbir şeyin düzelmediğini aksine daha mutsuz bir insan olacağınızı yaşayarak görün. Yazık gerçekten.Evlendikten sonrada gelip buraya mutsuzum, Kocam böyle yaptı, kaynanam şunu dedi, eşim arkamda durmuyor vs gibi konu açmayın ama. Çünkü süreç her zaman bu şekilde işler

Keske sizi kole yapmaya niyetli adama duydugunuz ask sevgiyi, annenize karsi da sevgi ve vefa olarak duysaniz.
O Sizin hayatinizi yakmaniza engel olmaya calismis, dinletememis, siz kirk yabancinin burada yazdigiyla mi akil almis olacaksiniz?
Hic inandirici gelmiyor nedense.

bundan bir 3 sene önce bende kaçarak evlenmek istemiştim benimde ailem vermedi. Fakat iyi ki kaçmamışım çünkü adam beni yedi bitirdi. Kaçsaydım şayet geri dönecek bir evim olmayacaktı her bokunu çekmek zorunda kalacaktım. İyi ki kaçmamışım diyorum tabi sonrasında ilişkim devam etti şuan aklıma gelen bedduayı ediyorum ona. Çok şükür kurtuldum geç oldu ama kurtuldum. Bu kaçalım diyen tipler genel olarak gerçek yüzünü göstermezler gerçek yüzünü sonra görürsün. Kaçma fikrini aklından çıkar yolun başındayken dön hataya düşme derim. Tabi şuan kimsenin dediğini dinlemeyeceksin bende öyleydim sonra ebemi gördüm çok güzel hayatımı daha yeni yeni rayına oturtuyorum. Sonraları düşündüm de baba evinden gelinlikle çıkmak varken neden o güzel duygudan mahrum kalacaktım diyorum artık. Eğer seni seviyorsa gelsin aileni ikna etsin ki bence sevmiyor kaçalım dediğine göre sen sevdiğini zannet daha. Ve şuda bir gerçek ailelerin dediği gerçekten çıkıyor bunu çok iyi anladım. Şundan da emin ol kaçarsan ilerde seni aldatsada katlanmak zorunda kalacaksın dönecek bir evin olmayacak ve her ufak bir hatanda hemen 'kaçarak geldin sesini kes otur kaçmasaydın vs' şeyler söylencek. Sen gel vazgeç bu sevdadan bir halt olmaz bu sevdadan gerçi ortada sevgi diye birşey de yok bence hayatı toz pembe görüyorsun benim gibi. PİŞMAN OLMAMAK İÇİN KAÇMA BU ADAMDAN KAÇ ARKANA BAKMADAN...

Konuda bahsi geçen gerizekalı benim

Konuya yapılacak inanın fazla bir yorum yok. Çünkü mantıklı düşünmüyor konu sahibi aklı selimlikten öyle uzak ki onu anlatmaya çalıştım..

Neyse zaten sadece bana değil eleştiren herkese saydırmaya başladı.

bence tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş mutlu olsunlar .

Kaçarak evlenmeyin, anneniz Rıza göstermiyor ve gördüğümüz kadarıyla da çok haklı. Muhtemelen yeni ev de açmaz, ailesinin yanında tek göz odada onu bekleyerek geçer günleriniz, tabi bu süreçte de kayınaileye hizmetçi olursunuz

Görmicem zaten şimdiden beni mutsuz eden evlenince baş tacı mı edecek sanki. Size danışmak istedim objektif yorum almak için ama bu işin hiçbir şekilde oluru yok

Seni bu yaşa getiren, büyüten, yanında olan AİLENİ şu adam için mi bırakacaksın?
Vicdanın sızlamıyor mu? Cidden merak ediyorum. İnsan ailesine bunu nasıl yapar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…