Kaçarak evlenmek

Herkes doğruyu olacakları anlatmış bazense insanlar yaşamadan tecrübe edemiyorlar illa seviyorum der kacarsaniz buradaki herkesi daha net anlarsınız ama kötü tecrübe ile lütfen kaçmayın aşk o heves bir süre sonra bitiyor kendi hayatınızı karartmayin.

Kaçarsanız lütfen ailenizin yakasından da düşün demeye geldim , sonra anlaşamayınca, başınız sıkışınca ( ilk aydan yapılacak çocuk da dahil ) vs. Vs. ailem arkamda değil, yardım etmiyor ya da yardım etmek zorunda diye zırlamayın. Ha bir de bütün erkekler öyle değil, sizinkisi gibi erkeklerle evlenenler de genelde buraya dayağımı yedim kalktım kaynanamgile hizmet ettim , boşan demeyin çocuklarım var, insan kınadığını yaşamadan ölmez tarzı konular açıyor işte.

Hem annem vermiyor de hem de kaçıp annenin dibinden ev tut. Jajsjsjahhsvs. Erkeklerin hepsi öküz değil ama bu şartlara rağmen kaçanların hepsi akılsız. Nokta.

Pardon da siz bana hakaret ederken iyi de ben size karşılık verince mi ayıp oluyor?

Pardon da siz bana hakaret ederken iyi de ben size karşılık verince mi ayıp oluyor?
Size hakaret etmedim ki size algı sorununuz var dedim. Mantıklı düşündüğünüzü siz düşünüyor musunuz ?

Yok çok sağlıklı düşünüyorum diyorsanız sizin nöronlarınızda sıkıntı var demektir.

Halen ağzınızı bozuyorsunuz ne kadar çirkefsiniz yorum yapmayın lütfen

Demek ki annen hiç de haksız değilmiş değil mi?
Kaçma işi tehlikeli aileniz sizinle barışmazsa ne olacak bu da bir seçenek. Bir akrabamızın kızı kaçtı kadın 16 sene konuşmadı kızıyla, zorla barıştırdılar hala daha telefonda bile 2 kelime zor konuşup kapatıyor utanıyorum ondan aramasın beni diyor. Hiç o topa girmeyin

2 ınsan bırbırıne alıstıktan sonra zor cekıyorlar bırbırlerını. Suan degıl ama ılersını dusunup kacmayın!!! Her kavganızda " kacmasaydın" dıyecek. Arkasında duracak lafınız olsun ılerıde!

Bunu sımdı belkı anlamauacaksınız
Ama sonrası ıcın öyle pısman olacaksınız kı...

Aklını basına topla derim. Annen birşey görmemiş olsa zaten istemiyorum demezdi. Sakın kaçarak evlenme gibi bir hata yapma Canım bugün Yanyana olmak onun evinde olmak sana mutluluk getirecek gibi gözükür ama öyle olmuyor o işler annesinin işini gücünü yapmakla geçecek günlerin kal evinde anneciğinin işini gücünü yap kimse seni onlara hizmet et diye doğurmadı öyle değil mi

Allah akıl fikir versin.
Annesinin sözünden çıkamayan, o yokken sizi kendi ailesinin yakınında yaşamaya mecbur bırakacak adam için annenizi ezip gideceksiniz yani öyle mi?

Bu kadar mı kıymetli bu koca denen şey?

27 yaşındasın çocuk değilsin ki kaçmak ne demek kimden neyden ne için ilk fırsatta seni annenden uzaklaştırmaya çalışan biri için mi asla deneme , zaten erkek arkadaşın annenin onun annesini beğenmediğini bildiği için kinlenmiştir intikam almak içinde elinden geleni yapar bu bugün uzak yerde oturmak olur yarın görüştürmemek olur olur da olur yani, bi annenin açısından bak karşı taraftaki hanımda belki birşey gördü bazen bir bakış bile yeter anlamaya belki senin göremediğin bişey var anneler haklı çıkar er ya da geç hissederler ,annene kulak vermeni öneririm hayatın toz pembe olup biz sevdik kaçtık ailelerimize rağmen olan hikayeler her zaman mutlu sonla bitmez ,erkek arkadaşının yaptığı gibi daha evlenmeden seni kısıtlamaya aileden başlar,çocuk değilsin 27 yaşında bir yetişkin olarak doğru karar bir insan da ilk bakıcağın şeylerden biri seni ailen hayatın vs kısıtlama yapmıcak biri olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…