Kaçarak evlenmek

İlerde bu adam ve annesi hayatı sana zehir ettiğinde yine annenin kollarında ağlayacaksın. Sakın kaçma. Hele ki annemde annem diyen bı adama. Annene yazık ya senin de o adam gibi anneni tutman lazım. Etrafımda bu tip kişiye kacipta mutlu olanı görmedim boşandılar yine aileleri sahip çıktı. Kolayca elde edince sana değer vermiycekler bilmiş ol

Kızım sen kafayı falan mı yedin? Bu adamla nasıl kacmayı düşünürsün? Annen iyi yapmış onay vermemekle senin göremediğini o görmüş. Sana akıl vermek isterdim ama adamın seni ikna edecegınden çok Eminim su an. Şakın yapma

Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
daha sonra eşiniz ve ailesi tarafından fiziksel ve ruhsal şiddet göreceksiniz ve anne ve babanız size boşanamazsın kendin seçtin bu hayatı diyecekler, 1-2 sene sonra çoluk çocuk derken bataklığın ortasında tek başınıza kalacaksınız evlenmeden bunları diyen adam evlendikten sonra size neler der

üff valla midem bulanıyor bu kör kütük aşık modlarınız he adam seni ezdirecek besbelli ne bu körü körüne anneyi ezip geçmek eğer cidden kaçarsanız bin kere yazık size valla böylesine her şey müstahak

Sakın sakın evlenme annen adamın annesini sevmediyse kesin kadın çok fena biri çıkar sende bu kadar yakında mahvolursun adam zaten öküz yani uzak durmak için başka sebebe ihtiyaç var mı
Gerçekten öyle annem hep haklı çıkıyor zaten her konuda. Size de sorayım dedim objektif yorum almak için çünkü ben aşık olduğum için tarafsız bakamıyorum. Ama görünen köy de kılavuz istemez maalesef haklısınız

üff valla midem bulanıyor bu kör kütük aşık modlarınız he adam seni ezdirecek besbelli ne bu körü körüne anneyi ezip geçmek eğer cidden kaçarsanız bin kere yazık size valla böylesine her şey müstahak
Terbiyenizi takınarak yorum yapın, insan kınadığını yaşamadan ölmez unutmayın

Annen ileri görüşlü biriymiş bu oğlan ile irenizi net görmüş senin şuan aşktan gözün görmüyor her zorluğa varım modundasın ama geçer çok pişman olursun böyle ama kuzusu ile ve ailene kin gütmeye hazır biri ile olma kızım
Size hak veriyorum sadece objektif yorum almak istedim. Benim daha içime sinmeyen bin türlü şey var başımı yakmak olur bu resmen

Terbiyenizi takınarak yorum yapın, insan kınadığını yaşamadan ölmez unutmayın

Burda böyle yorumlar olur aslında sert konuşanlar da iyilik için yazıyor çoğu üslup doğru değil haklısın ama lütfen hayatını karartmak istemiyorsun burdaki kadınları dinle her zaman haklı çıktılar çünkü :KK66:

O öküz mü bilmem de sizin beyin sinapslarınızın iletiminde bir problem olduğu kesin... Bu evliliğe bir de şahane bir çocuk yapın lütfen hemen hiç beklemeden...
Bazen insan sevgiden aşktan görse bile bazı şeyleri görmezden gelebiliyor bu da sizin gibi empati yoksunu ve geri zekalıca laf sokan insanlara anlamsız geliyor tabii.

Aklını başına al herkes aynı şeyi söylüyorsa demekki bir doğrusu vardır.

27 yaşındaki bir insanın daha olgun düşünmesi lazım, bu kadar mı gözünüz kör oldu?

Bende yazdıklarınızı okurken Bu kadar şey üzerine sizce doğru mu yapıyorum diye sormanızı beklerken sevgilim öküz mü diye sormuşsunuz. Hayır sevgiliniz öküz değil, siz ailenize karşı nankörsünüz.

Bende yeri gelir anneme kızarım bazı söylediklerini için, çünkü duymak istemeyeceğim şeyleri söyler bazen. Ya arkadaş ama bir kadın hep haklı çıkar mi ya?

Annenizin hayat tecrübesine güvenin. Bırakın gerçekten seviyorsa annenizi ve ailenizi ikna etsinler. Kaçmak bir çözüm değil.

Yıl olmuş 2020 kaçarak evlenmek nedir,yapmayın lütfen. Çalışıyor musunuz ? Evlenmeyi düşündüğünüz kişi ailenizi ikna etme için çaba harcadı mi ? Ailenizi üzmeyin orta bir yol bulunur mutlaka .Hoş bence böyle biri ile evlenilmez de ama tercih sizin.
Yok valla haklısınız benim de içime sinmiyor zaten başka insanların gözünden de yorum alayım dedim ama sonuç BU ADAMLA EVLENİLMEZ

Aklını başına al herkes aynı şeyi söylüyorsa demekki bir doğrusu vardır.

27 yaşındaki bir insanın daha olgun düşünmesi lazım, bu kadar mı gözünüz kör oldu?

Bende yazdıklarınızı okurken Bu kadar şey üzerine sizce doğru mu yapıyorum diye sormanızı beklerken sevgilim öküz mü diye sormuşsunuz. Hayır sevgiliniz öküz değil, siz ailenize karşı nankörsünüz.

Bende yeri gelir anneme kızarım bazı söylediklerini için, çünkü duymak istemeyeceğim şeyleri söyler bazen. Ya arkadaş ama bir kadın hep haklı çıkar mi ya?

Annenizin hayat tecrübesine güvenin. Bırakın gerçekten seviyorsa annenizi ve ailenizi ikna etsinler. Kaçmak bir çözüm değil.

sakın sakın kaçma lütfen , bir şekilde annenı ikna et ,

hem anasına düşkün adama kaçılır mı kızzz:skandal:
Çok haklısın valla

X