kacarak evlenenler var mi aramizda?

Nazz95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
10
2
1
29
Neler yasadiniz, neler yaptiniz, nasil kactiniz bunlarin hepsini ogrenmek isterim ve aileyle sonradan barisabildiniz mi yoksa hala size kusluklerini devam ettiriyorlar mi?

Nasil kactin niye kactin ve ailenle aran duzeldi mi? Hepsini ogrenmek istiyorum
Naıl kaçtım çalışıyodum annemle aynı tarafa gidiyoduk zaten o akşam karar vermiştim sabahta anneme midem bulanıyo sen önden git gelirim dedim eşimede mesaj attım geliyorum diye ayy gözümde canlandı şuan sonra evlerine gittik ordan kaçtık dedesinin yanına kaçma sebebimiz ailem izin vermedi küçüksün oku çalış para kazan diye bide farklı memleket hesabı ben malatya eşim karabük kaçtık kasımda 3 senemiz olcak babam kaçcağımı söyledim kaç kere ama beklemiyodu tabi çok üzüldüler ama aynı gün barıştık şuandada gayet iyiyiz ve şuan hem çalışıyorum hemde üniversite kazandım okuycam her evlilik gibi illa tartışma oluyo ama eşim saolsun kimseye ezdirmiyo ama kaçma tabi herşeyin güzel güzel olsun benim şükür kınam düğünüm oldu düğün sonrası kutlamamda ama herkesin öyle olmayabilir sen neden kaçmak istiyosun yada kaçtın mı

Bizimkilerde benim okumami istiyor. Yari burslu kazandigim bi okula babam para bile verdi baslamam icin. Fakat bende senin gibi evlendikten sonra okumaya devam etmek istiyorum. Bu konuda da erkek arkadasim beni destekliyor zaten. Annemle her konustugumda daha erken okulunu bitir meslegini al diyor. Erkek arkadasimin ciddi bir rahatsizligi da oldu. Ailesi yok. Onun yaninda olmak istiyorum her aninda ve bu zorlu surecini ona destek olarak gecirmek istiyorum. Bana ihtiyaci var ve ayni sehirde olmadigimizdan dolayi cok daha zor oluyor onun yaninda olmak. Onerilere cok ihtiyacim var..

Ve senin adina da sevindim :) Allah mutlulugunuzu bozmasin

Bu arada 22 yasindayim bir uni okuyordum 3. Sinifa gecmeden birakmak zorunda kaldim. Tekrar baslamam icin bizimkiler beni zorladi biraz. Ve tekrar para vermeleri canimi da sikiyor.. ne yapacagimi bilemedim bu parayı onlara tekrar odemek istiyorum

Erkek arkadasinin ciddi bi rahatsizligi var ve muhtemelen de calismiyordur ailesi yok senin de isin yok ne demeye evlenecen ki ?

Durumu iyi olan birisi. Para yönünden hic bi sikintisi yok. Calisiyordu bir iki ay onceye kadar evet suan sadece iyilesmeye calisiyor. Ama suan calismasa da parasini aliyor. Ve hastaligi iyiye gidiyor da. Uzun zamandir birlikteyiz. Ve bayadir evliligi planliyoruz. Simdi ona sen hastasin seninle evlenemem mi demeliyim? Bunu mu demek istiyorsun?

Bu arada 22 yasindayim bir uni okuyordum 3. Sinifa gecmeden birakmak zorunda kaldim. Tekrar baslamam icin bizimkiler beni zorladi biraz. Ve tekrar para vermeleri canimi da sikiyor.. ne yapacagimi bilemedim bu parayı onlara tekrar odemek istiyorum
aminn canım darısı senin başına 3.sınıfa kadar gelip bırakman olmamış madem erkek arkadaşınında aileis yok okulunu bitir oda bitirsin ve öyle evlenin güzelce düğününüzü yapın emin ol günümüzde herşey pahalı oku çalış kazan ve öyle evlen aileni dinle ve ayrıca kimseyle evlenmeden içine girmeden bilemezsin bugun destekler yarın derki ne okuması ya babanın evinde okusaydın yok der zoruna gider oku elinde mesleğin olsun

Hayir onu demek istemiyorum elbet boyle yorumlar gelecegini dusunup ona gore yazmalisin konunu biz burdan bilemeyiz iyi gelirli oldugunu
Parasiz ne diye evleniyosun dedim ben evlenme demedim arada baya fark var..
Hakkinda hayirlisi

kız ne alakası var ikinizde çalışmıyosunuz sıkıntı çekersiniz şimdiden evlenmeyin zor olur demek istiyo

Hayir onu demek istemiyorum elbet boyle yorumlar gelecegini dusunup ona gore yazmalisin konunu biz burdan bilemeyiz iyi gelirli oldugunu
Parasiz ne diye evleniyosun dedim ben evlenme demedim arada baya fark var..
Hakkinda hayirlisi

Haklisin biraz fazla reaksiyon gosterdim sanirim kusura bakma :)

kız ne alakası var ikinizde çalışmıyosunuz sıkıntı çekersiniz şimdiden evlenmeyin zor olur demek istiyo

4 sene var eger is sahibi olmayi beklersem geliri iyi.. calismasa da kazaniyor hatta okuluma da devam edebilecegim. O oyle okula gondermem tarzinda birisi degil. Inan ki ben istemesem dahi beni okumam icin zorlar.. kafam bunlari dusunup duruyor uzun zamandir en son buraya da yazmak istedim akil danismak icin

Üstüne alınma da genç kızken çoğumuz ne kadar salak oluyoruz.. ben de kaçarak evlenmiştim ailemle de barışmıştım hemen ama evlilik yürümedi giden senelerime yazık oldu.. önce okulunu bitir lütfen evlilik illaki oluyo

bende kactim mezhep meselwsi yuzunden pismanmiyim degilim ama gelinligimle kinamla ailemin gonlu olarak cikmak isterdim. Lutfen aileni uzme bekle diyorlarda bekle kac yasindasin onu merak ettim

N Nazz95
Ileride pisman olacağın birşey yapma bence.. Kaçmak nedir ya.. Ailelerin müsaadesiyle telli duvaklı gelin olmak varken, ağzınızın tadıyla düğününüzü nikâhınızı yapmak varken neden kaçmak? Hem de bu yaşta.. Her zaman diyorum kızlarımız once eline mesleğini almalı sonra evlenmeli.. Üniversitesini okumalı diplomasını almalı. Yaşıtların üniversitenin güzelliklerini yaşarken sen bu güzelliklerden mahrum kalacaksın.. Eşin sana imkan sunsun sunmasın..
Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.. universite başlı başına zaten zorken hem evlilik , hem okul birlikte çok zor olur.. Bir de çocuk oldu mu tamamdır.. Mezun olmak sadece aklında hayal olarak kalır.
Umarım pişman olacağın bir karar vermezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…