- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
hic hic hic tavsiye etmiyorum keske kacmasaydim gonullerini alarak evlenseydi heee pismanmiyim esimle evlendigime asla ama keske razi gelselerdi onlarin istegiyle helallik alarak ciksaydimBaslık sahibi kacacak galiba
Nabız yokluyor
Bi gaza geldi mi tamamdır
Hayattalarsa helallik almak için hala şansınız var demektirhic hic hic tavsiye etmiyorum keske kacmasaydim gonullerini alarak evlenseydi heee pismanmiyim esimle evlendigime asla ama keske razi gelselerdi onlarin istegiyle helallik alarak ciksaydim
hayattalar cok sukur evimden gelinlikle ciktim ama yinede kalplerinin bir kosesinde duruyor bence. 2 hafta sonra baristik kinam esimin evinde oldu annemle yattim baba evimde gelinligimle ciktim ama 1 sene boyunca istetmek icin cabaladim babam kabul etmedi jactim en son aklimda gecmemesi icin dua bile ettim ama oldu isteHayattalarsa helallik almak için hala şansınız var demektir
Umudumuzu kaybetmeyin
O halde ne mutlu sana gerçekten ben bile sevindim buna :) daim olsun bu haliniz hiç bozulmasın inşallah...hayattalar cok sukur evimden gelinlikle ciktim ama yinede kalplerinin bir kosesinde duruyor bence. 2 hafta sonra baristik kinam esimin evinde oldu annemle yattim baba evimde gelinligimle ciktim ama 1 sene boyunca istetmek icin cabaladim babam kabul etmedi jactim en son aklima gelmesin diye dua bile ettim ama oldu iste
amin canim sagolasin. herkes mutlu olsun insallah anne baba bulunmaz en kotu anani bile eli opulur cennet kokarO halde ne mutlu sana gerçekten ben bile sevindim buna :) daim olsun bu haliniz hiç bozulmasın inşallah...
Haklısın...amin :)amin canim sagolasin. herkes mutlu olsun insallah anne baba bulunmaz en kotu anani bile eli opulur cennet kokar
Baslık sahibi kacacak galiba
Nabız yokluyor
Bi gaza geldi mi tamamdır
fikir almak istiyorsun sanırım eylemi gerçekleştirmeden önce sana sadece şunu diyeyim..SAKIIIIIIIIIIIN KAÇMAAAAAAAAAAAAAANeler yasadiniz, neler yaptiniz, nasil kactiniz bunlarin hepsini ogrenmek isterim ve aileyle sonradan barisabildiniz mi yoksa hala size kusluklerini devam ettiriyorlar mi?
Koca her zman bulunur bu zamnlarin geri gelmez ailenin sana fedakarliklarina boyle mi karsilik veriyorsun cok pisman olursunBizimkilerde benim okumami istiyor. Yari burslu kazandigim bi okula babam para bile verdi baslamam icin. Fakat bende senin gibi evlendikten sonra okumaya devam etmek istiyorum. Bu konuda da erkek arkadasim beni destekliyor zaten. Annemle her konustugumda daha erken okulunu bitir meslegini al diyor. Erkek arkadasimin ciddi bir rahatsizligi da oldu. Ailesi yok. Onun yaninda olmak istiyorum her aninda ve bu zorlu surecini ona destek olarak gecirmek istiyorum. Bana ihtiyaci var ve ayni sehirde olmadigimizdan dolayi cok daha zor oluyor onun yaninda olmak. Onerilere cok ihtiyacim var..
Ve senin adina da sevindim :) Allah mutlulugunuzu bozmasin
Kiz malatyali misin sen :)Naıl kaçtım çalışıyodum annemle aynı tarafa gidiyoduk zaten o akşam karar vermiştim sabahta anneme midem bulanıyo sen önden git gelirim dedim eşimede mesaj attım geliyorum diye ayy gözümde canlandı şuan sonra evlerine gittik ordan kaçtık dedesinin yanına kaçma sebebimiz ailem izin vermedi küçüksün oku çalış para kazan diye bide farklı memleket hesabı ben malatya eşim karabük kaçtık kasımda 3 senemiz olcak babam kaçcağımı söyledim kaç kere ama beklemiyodu tabi çok üzüldüler ama aynı gün barıştık şuandada gayet iyiyiz ve şuan hem çalışıyorum hemde üniversite kazandım okuycam her evlilik gibi illa tartışma oluyo ama eşim saolsun kimseye ezdirmiyo ama kaçma tabi herşeyin güzel güzel olsun benim şükür kınam düğünüm oldu düğün sonrası kutlamamda ama herkesin öyle olmayabilir sen neden kaçmak istiyosun yada kaçtın mı
Durumu iyi olan birisi. Para yönünden hic bi sikintisi yok. Calisiyordu bir iki ay onceye kadar evet suan sadece iyilesmeye calisiyor. Ama suan calismasa da parasini aliyor. Ve hastaligi iyiye gidiyor da. Uzun zamandir birlikteyiz. Ve bayadir evliligi planliyoruz. Simdi ona sen hastasin seninle evlenemem mi demeliyim? Bunu mu demek istiyorsun?
Neler yasadiniz, neler yaptiniz, nasil kactiniz bunlarin hepsini ogrenmek isterim ve aileyle sonradan barisabildiniz mi yoksa hala size kusluklerini devam ettiriyorlar mi?
Neler yasadiniz, neler yaptiniz, nasil kactiniz bunlarin hepsini ogrenmek isterim ve aileyle sonradan barisabildiniz mi yoksa hala size kusluklerini devam ettiriyorlar mi?
Nerden çıktı o ?? :/Kiz malatyali misin sen :)
Kendin yazmissin mesajinda canim:)Nerden çıktı o ?? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?