• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kacarak evlenenler var mi aramizda?

Hayattalarsa helallik almak için hala şansınız var demektir
Umudumuzu kaybetmeyin
hayattalar cok sukur evimden gelinlikle ciktim ama yinede kalplerinin bir kosesinde duruyor bence. 2 hafta sonra baristik kinam esimin evinde oldu annemle yattim baba evimde gelinligimle ciktim ama 1 sene boyunca istetmek icin cabaladim babam kabul etmedi jactim en son aklimda gecmemesi icin dua bile ettim ama oldu iste

hayattalar cok sukur evimden gelinlikle ciktim ama yinede kalplerinin bir kosesinde duruyor bence. 2 hafta sonra baristik kinam esimin evinde oldu annemle yattim baba evimde gelinligimle ciktim ama 1 sene boyunca istetmek icin cabaladim babam kabul etmedi jactim en son aklima gelmesin diye dua bile ettim ama oldu iste
O halde ne mutlu sana gerçekten ben bile sevindim buna :) daim olsun bu haliniz hiç bozulmasın inşallah...

Neler yasadiniz, neler yaptiniz, nasil kactiniz bunlarin hepsini ogrenmek isterim ve aileyle sonradan barisabildiniz mi yoksa hala size kusluklerini devam ettiriyorlar mi?
fikir almak istiyorsun sanırım eylemi gerçekleştirmeden önce sana sadece şunu diyeyim..SAKIIIIIIIIIIIN KAÇMAAAAAAAAAAAAAA

Bizimkilerde benim okumami istiyor. Yari burslu kazandigim bi okula babam para bile verdi baslamam icin. Fakat bende senin gibi evlendikten sonra okumaya devam etmek istiyorum. Bu konuda da erkek arkadasim beni destekliyor zaten. Annemle her konustugumda daha erken okulunu bitir meslegini al diyor. Erkek arkadasimin ciddi bir rahatsizligi da oldu. Ailesi yok. Onun yaninda olmak istiyorum her aninda ve bu zorlu surecini ona destek olarak gecirmek istiyorum. Bana ihtiyaci var ve ayni sehirde olmadigimizdan dolayi cok daha zor oluyor onun yaninda olmak. Onerilere cok ihtiyacim var..

Ve senin adina da sevindim :) Allah mutlulugunuzu bozmasin
Koca her zman bulunur bu zamnlarin geri gelmez ailenin sana fedakarliklarina boyle mi karsilik veriyorsun cok pisman olursun

Ailenin sözünü dinle. Sevgilin gerçekten seviyorsa bekler zaten . Ne aceleniz var? 22 yaş günümüzde evlilik için çok erken. Çok pişman olursun evliyken okumak çok zor maddi manevi yükü ağır gelir. Bu devirde imkanı varsa her genç kız eğitimini tamamlayıp ekonomik özgürlüğünü alip evlenmeli. Ailen de sana bu fırsatı sunarken daha ne istiyorsun evliliği kolay bişey saniyosunuz herşey güllük gulistanlik olmuyor kafanı çok vurursun duvarlara . Hele de kaçmak ne demek kendinize o kadar güveniyorsanız ailenizi ikna edin . İleride her sorunda keşke dersin için hep buruk kalır.

Kafanı taşlara vurursun, uzun zamandır hayatımda evlenmeyi planlıyoruz diyorsun ama ailen sen var olduğundan beri var, seni var eden insanlar onlar. İyi zamanında da kötü zamanında da yanında olmuşlar, arkanı sağlama Alman in çabalıyorlar. Sevgilin hasta olabilir, bakmak isteyebilirsin amenna ama şu bir gerçek senin ona düşkün olduğun kadar o sana düşkün değilmiş. Sana kıymet veren adam ailenle senin arana girmez, sabreder. Ayakların yere bassın ister, okulun konusunda seni cesaretlendirir. Aileni kırma, istemiyorlarsa bildikleri vardır. 25 sonrası şu günlerde aldığın kararlardan pişman olursun. ha ben kaçmadım, ailemin rızasıyla mutlu mutlu yaptık bütün evlilik merasimlerimizi. kaçan kimi gördüysem pişman kere pişman. kaçma, aile rızasıyla evlen, bekle

Naıl kaçtım çalışıyodum annemle aynı tarafa gidiyoduk zaten o akşam karar vermiştim sabahta anneme midem bulanıyo sen önden git gelirim dedim eşimede mesaj attım geliyorum diye ayy gözümde canlandı şuan sonra evlerine gittik ordan kaçtık dedesinin yanına kaçma sebebimiz ailem izin vermedi küçüksün oku çalış para kazan diye bide farklı memleket hesabı ben malatya eşim karabük kaçtık kasımda 3 senemiz olcak babam kaçcağımı söyledim kaç kere ama beklemiyodu tabi çok üzüldüler ama aynı gün barıştık şuandada gayet iyiyiz ve şuan hem çalışıyorum hemde üniversite kazandım okuycam her evlilik gibi illa tartışma oluyo ama eşim saolsun kimseye ezdirmiyo ama kaçma tabi herşeyin güzel güzel olsun benim şükür kınam düğünüm oldu düğün sonrası kutlamamda ama herkesin öyle olmayabilir sen neden kaçmak istiyosun yada kaçtın mı
Kiz malatyali misin sen :)

Durumu iyi olan birisi. Para yönünden hic bi sikintisi yok. Calisiyordu bir iki ay onceye kadar evet suan sadece iyilesmeye calisiyor. Ama suan calismasa da parasini aliyor. Ve hastaligi iyiye gidiyor da. Uzun zamandir birlikteyiz. Ve bayadir evliligi planliyoruz. Simdi ona sen hastasin seninle evlenemem mi demeliyim? Bunu mu demek istiyorsun?

Böyle birşey deme tabi ki ama biraz daha beklemeni tavsiye ederim daha sonra pişman olma. Kaçtıktan sonra okuyan çok nadir insan var. Evlilik öyle toz pembe olan birşey değil.

Neler yasadiniz, neler yaptiniz, nasil kactiniz bunlarin hepsini ogrenmek isterim ve aileyle sonradan barisabildiniz mi yoksa hala size kusluklerini devam ettiriyorlar mi?

Birde 22 yaşındaymışsın acelen ne?
Şimdi herşey çok güzel gelir ama aynı eve girdiğin zaman çok şey gözüne batacak.
Yemek temizlik okul kendine bakmak bunların hepsini bir anda yapabilecek misin? Sen sadece okuycağını annenin evinde olduğun gibi yemeğin önüne mı gelecek sanıyorsun? Hastaymış üstelik bakım da ister. Yapma bunu kendine daha küçüksün :KK43:

Eşim ve ailesi biraz dindardı benim aileme göre. Benim annem babam ayrı her ikiside evli ve allah affetsin berbat hayatlar yaşıyorlar. Içki pis ortamlar falan.

Eşimide çok seviyordum oda beni. Evlenme teklifi etti. Aileme haber yolladık olmadı kesinlikle reddetti babam. Bende kaçarım dedim illaki olucak dedim. Hayır yaşın küçük okuyacaksın dedi. Üniversiteye hazırlanıyordum. Ama maddi manevi berbat bi hayatım vardı. Bi sene gidemedim sırf üvey annem yüzünden. Annem desen benden haberi bile yok sayılıdır görüşmemiz.

Bizde bi gece kaçalım dedik. Ben seni okuturum her istediğini yaparım dedi. Allah razı olsun bu sene üniversite kazandım kaydımıda yaptırdı. Her istediğimi yapıyor çok çok mutluyum.

Kaçtıktan 1 buçuk ay sonra babam gelsinler elimi öpsünler dedi. Eşimin ailesine. Bizde el öpmeye gitti ağlaşmalı zırlaşmalı bi barışma töreninden sonrada can ciğeriz.
7 ay olacak nerdeyse babam damadım der başka birşey demez. Aralarından su sizmaz.

Allahıma şükür herşey çok güzel.

Senin sorunun ne?

Back