Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

ben oraya 8 yaşındaki kızımı götürüyorum yoksa önünden geçmem

böylesini hiç görmemiştim
2. görüşte evlenme teklifi eden erkek
dahası bunu kabul eden kız
ertesi güne alınan nikah tarihi.... (biz neden bekledik ki o kadar?)
bir günde evi alıp döşeme (maddi anlamı geçtim vardır, allah daha çok versin ama nasıl bir hız allahım)

ben oraya 8 yaşındaki kızımı götürüyorum yoksa önünden geçmem

geçmeyin artık zaten mafya vari adamlar orada yemek yiyiyor nerdenmi biliyor ayşegül saolsun birde masada adamın sözü geçiyor öteki adamcağızlar wc ye bile gitmiyor he bide söz sahibi bu delikanlı masada aman ben bişi anlamadım yine

Kızını takım elbiseyle mi götürüyorsun? Bize de mecburi mi takım elbise giymek

yok biz döpiyes ile gidiyoruz.
zaten ben de kızım da oraya giderken en şık kıyafetlerimizi giyip süslenerek gidiyoruz.
içeri sokmazlar maazallah falan...

Fake meyk,adam eski İstanbul beyefendisi gibi evde yatana kadar takım elbiseyle oturuyor, sorunu olan garson kıza el uzatıyor, hizmetçiler karısına "aç mısın?" diye sormadılar diye işi kovmaya kadar götürüyor, 70bin avroya araba alıyor; benim koca da yaz geldi diye atlet, donla evde Haşo ağa gibi geziyor.Bırak 70Bin avroluk arabayı almayı, cebinde şu çocuk scooterlarından almaya parası yok.Gel de uykuda boğma!

benim savundugum falan yok sadece nerden anladiniz diye sordum sirf anlamadigimdan ok

Son 2cümleyle çok güldürdünüz beni süper

Bir derdim var konusu Günlük gibi gizli olmalı bence dışarıdan görünmemeli.
Hem gerçek yazıları dışarıdan birilerinin okumaması adına,hem de 'aa burda böyle bi konu varmış ben de açayım bi fake konu da dalgamı geçeyim' tarzı düşünenlerin üye olup da böyle saçma sapan konular açmaması adına.

Senerist her kimse bu dizi tv'de tutmaz,kk"da reyting yapmadı!

vallahi aklıma geldikçe yazıcam ayşegülcüm ...bide adamın 3 rakamına karşı takıntısı var b k yede 3 kişi gidiyor kızı kaçırmayada 3 araba he cocuğu dövmeyede 3 kişi gitmişti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…