• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

hemen özet geçiyorum,
kasiyerlik yaptığı restorana gelen eşine ilk görüşte aşık olmuş.
eşinin ikinci gelişinde konu sahibimiz iş yerinden arkadaşına wc koridorunda üni de onu rahatsız eden çocukları anlatıyomuş.
kapıdan bir çıkmış mesai bitimi bir de ne görsün
aaaaa yakışıklı bey arabada onu bekliyor
bir kağıt uzatmış "isimlerini yaz onların" diye
konu sahibimiz yazmış, vermiş
ertesi gün okulda çocukları bir görmüş ki çocuklar pert.

sonra eşi buna telini vermiş
konu sahibimiz aramış
demiş ki "ben ayşegül"
(orasını karıştırdım çünkü bir cümle sonra)
kendimi tanıtamadan "merhaba ayşegül dedi" dedi.

sonra evlen benimle demiş
(2.görüşme dikkatinizi çekiyorum)
kızımız seviyor ya babaya demiş
baba kıyamet koparmış
eşi babasını aramış karşılıklı küfürler
eşi aramış
"1 saat sonra seni alıcam hazırlan demiş"
bizim kız tas tarak toplayıp fırlamış gitmiş.
3 araba kızı bekliyorlarmış, konvoy...

ertesi gün hemen nikah.
bir sonraki gün ev alnmış, içi dizilmiş
70bin euroya araba alınmış
2 hafta sonra düğün yapılmış.

kızımız mutlu
tek sorunu
1-eşi silah ruhsatı almak için başvurmuş
2-sabahlara kadar uyumayıp tavan seyrediyormuş
3-yatana kadar takım elbise ile oturuyormuş

haaa bir de hanım kızımıa yemek vermediği için eşi tarafından dayak yiyen hizmetçiler var ki oraya hiç girmiyorum.

aklımda kalanlar bunlar

buyrun özet.
kk da hizmette sınır yok

Zaten işsizim ve karşımda beyaz atletiyle bakan bir koca var.Bende girip çalışayım B.Kingde diyorum.Hem ben de uzun boyluyum, ben de güzelim, ben de nişantaşı çocuğuyum.Bakarsın bana da 70bin avroluk arabası olan biri ilk hamburger satışında evlilik teklif eder.

Yok vazgeçtim, bende bu kem talih varken, Beyaz Show'daki psikopat gibi altında scooter'ı, gözünde şişe dibi gözlükleri ile biri iş koyup "bol hardallı istiyorum ama içine hardal koymaa, paket yap ama burada yiyeceğim huhohuhooo" diyen biri çıkar.

Yok gaza gelmeyeceğim, kırıp dizimi evimde oturacağım.

ayol ben de o atletli koca da yok işin ilginci ben haftada bikaç kere takım elbiseli adamların (siyah giyen adamlar gibi oldu güzel filmdi bu gece bi daha izleyeyim) gittiği o yere zorla götürülüyorum kızım tarafımdan ama kimse bana seni rahatsız eden var mı diye sormuyom o zaman ben kısa boylu muyum güzel değil miyim benim neden pesküvitim yok =((

Zaten işsizim ve karşımda beyaz atletiyle bakan bir koca var.Bende girip çalışayım B.Kingde diyorum.Hem ben de uzun boyluyum, ben de güzelim, ben de nişantaşı çocuğuyum.Bakarsın bana da 70bin avroluk arabası olan biri ilk hamburger satışında evlilik teklif eder.

Yok vazgeçtim, bende bu kem talih varken, Beyaz Show'daki psikopat gibi altında scooter'ı, gözünde şişe dibi gözlükleri ile biri iş koyup "bol hardallı istiyorum ama içine hardal koymaa, paket yap ama burada yiyeceğim huhohuhooo" diyen biri çıkar.

Yok gaza gelmeyeceğim, kırıp dizimi evimde oturacağım.

Süpersin, benim aklıma sadece mahallenn eskicisi geldi. Ben de memuriyete devam ne yapalım, buna da şükür. Ama en azından yemek yapmayan o hizmetçi sevabına bana temizliğe yardım eymeye gelse:52:

şimdi açılan konulara bakıyodum bu ay üye olan bayanlar tartışılır ne kadar bayansa onlar hepsi bi seneryo peşinde bugün rastladığım 4 topiktede evlenmeden ilişkiye girmiş ya hamile kalırsa ne olcakmış korunma yöntemleri nelermiş ya biz nereye gidiyoruz milletçe kimene evlilik dışı ilişkinden korunma yöntemlerinde bilmek isteyen açsın google ye baksın dertmi şimdi bunlar millet açlıkla
sefaletle uğraşıyo bunlar iki bacaklarının arasındaki ile vay ne sorunlu kızlarımız varmış oturup seneryo yazıyolar sonrada bakalım kim düşecek ağımıza diye bekliyolar

Ben bir konuya takıldım kızlar, ateşin çağırdığı yerde bu arkadaş hayatının aşkını bulmuş, kaçmış. Ben birine kaçsam herhalde mahallenin eskicisi olur ki o da üç eskici arabası ile gezebilir mi? Sadece iki eli varken üç arabayı nasıl kullanır?

tatlım merak etme bebek arabası da olur dedim ya

deli oluyorum, deli....
burası derdim var köşesi
insanlar burada dertlerini paylaşıp hiç tanımadıkları insanlara içlerini döküyorlar.
olumlu ya da olumsuz fikir alıyorlar.
öyöle ya da böyle çözüm arıyorlar.

sonra birisi geliyor, bu kadar adamlar dalga geçer gibi
roman yazıyor

forumda bunu yapabileceğin onlarca yer var.
git orada yap

saygısızlık da bir yere kadar....

csi fenamı güldük bizde bol bol zaten ay sonu gelmiş iyi geldi bana ayşegül gelirse teşekkür edicem ben ona canım benim nerede o bu arada:55:

buyrun özet.
kk da hizmette sınır yok

anaaa kız 2.kez gördüğü adamlamı evlenmiş biz boşuna 7yıl görüşmüsüz bu ne hız bu ne acele...adam niye takım elbiseyle yatana kadar dolşıyomuş anlam veremedim bide tavana niye bakıyomuş yani gülsemmi üzülsemmi anlamadım ama konu sahibinin üzerine çok gidilmiş belki gerçektir diğer okuduğum sayflardan fazla yüklenilmiş zaten konu sahibide yok burdaki insanlar buraları okuyanlar neden dalga gecer üstüne giderler sonuçta insanlar burda dertlerini döküyo ister büyük olsun ister basit ve küçük

Son düzenleme:
şimdi açılan konulara bakıyodum bu ay üye olan bayanlar tartışılır ne kadar bayansa onlar hepsi bi seneryo peşinde bugün rastladığım 4 topiktede evlenmeden ilişkiye girmiş ya hamile kalırsa ne olcakmış korunma yöntemleri nelermiş ya biz nereye gidiyoruz milletçe kimene evlilik dışı ilişkinden korunma yöntemlerinde bilmek isteyen açsın google ye baksın dertmi şimdi bunlar millet açlıkla
sefaletle uğraşıyo bunlar iki bacaklarının arasındaki ile vay ne sorunlu kızlarımız varmış oturup seneryo yazıyolar sonrada bakalım kim düşecek ağımıza diye bekliyolar

En hazetmediğim konulardan biri..

Evlenmeden birlikte oldum hamilemiyim öylemiyim böylemiyim..

Ya madem yiyorsun bir halt sonucunada katlanıcaksın..

ZOru görünce kaçmak kolay..

Doğru veya yalnış yaptığın şeyin arkadasında durucaksın..

sinirim tepeme çıkıyor ben yorum bile yapmıyorum kendimi tutamaz hakaret ederim diye..

tutmayın beni yarın ateşe koşucam ama bi köşede dert yanacağım bi arkadaş lazım kimi dövdürsem acaba şu gıcık komşu nasıl olur

evet tatilerden dolayı bu yeni üyelerin açtıkları derdim konuları inandırıcı değil açanlarında çoğuda gizli erkek üye!

Ben de bu gece tavana bakacağım, çok merak ediyorum ne göreceğim ama ben karanlıkta göremiyorum bir de uykum gelince dayanamıyorum uyuyorum. Acaba bir tavana bakıcı mı bulsam ateşin çağırdığı yerden. Burda ateşin çağırdığı yer yok ama, köfteci de var mıdır o modellerden?

anaaa kız 2.kez gördüğü adamlamı evlenmiş biz boşuna 7yıl görüşmüsüz bu ne hız bu ne acele...adam niye takım elbiseyle yatana kadar dolaşıyomuş anlam veremedim bide tavana niye bakıyomuş yani gülsemmi üzülsemmi anlamadım ama konu sahibinin üzerine çok gidilmiş belki gerçektir diğer okuduğum sayflardan

canım benim takım elbiseyle dolaşıyor cünkü delikanlı adam bir beyefendi bir kibarlık abidesi tavana bakıyor belki uyukusu kaçtı belki adamn bir derdi var ama ayşegül beni aldatıyormu acaba diyor sen aldatan kocana hediye düşünürmüsün seni az çok tanıyorum konulardan hayır düşünmezsin ama ayşegül düşünüyor şimdi sen karar ver fake mi değilmi :34:

Son düzenleme:
yok, allahtan yatağa girince takım elbisesini çıkarıyomuş.
tavana da çıkarmasamıydım diye düşünmekten bakıyodur heralde:52:

Back