• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

Bu ne yaaaaaaaaaa böyle...

Ilk görüşte aşık oluyo..sonra babasına küfreden biriyle 3. Günde kaçıyo falan filan..cidden iyi sallamış ya..

Hem gerçek olsa dahi okuldaki çocukları dövdüren,babasına küfreden enterasan bir tipin silah almasına niye şaşırılır anlamadım..:37::37:

Ama ben anlamadım, bıçkın delikanlı hep aynı takım elbiseyi mi giyiyor? Şimdi bu kız yemek yapmayı bilmeyen hizmetçiden borç alıp bıçkın delikanlıya bir kravat iğnesi mi alsın, kol düğmesi mi? Allahım ne kadar zor bir hayat... :52:
takım elbise neki tatlım adamın bide 70 euroluk arabası var bu arada arabada çok hız yapıyor bide öle yazmış ne alakaysa gelsede aydınlatsa bizi :28:

hepimizin ilgisini çekmiş ama naberrrrrr:52::52:
Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (33 üye ve 4 ziyaretçi)

seda_gokhan,Kardelen,csi,MnKS,eos,Feryal,edanaz,ladyfog,mors,isilay,artemis_1453,ozdn,ozdelice,KUMRALYESIL,htczhr,LadyEvil,lavinyyaa,Evitax,zyv,gamzenk,cimcimeem,bilgelis,semazenn,seyyahalemi,Kuzucugum,ESEV,ezgimEE,demmay,suzn,cemreeylul,maviajanda,fapeons,kleopatra_06,

takım elbise neki tatlım adamın bide 70 euroluk arabası var bu arada arabada çok hız yapıyor bide öle yazmış ne alakaysa gelsede aydınlatsa bizi :28:

en alakalı bölüm şu
ACABA BENİ ALDATIYOR MU:1:

bknz konu başlığı....

hepimizin ilgisini çekmiş ama naberrrrrr:52::52:
Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (33 üye ve 4 ziyaretçi)

seda_gokhan,Kardelen,csi,MnKS,eos,Feryal,edanaz,ladyfog,mors,isilay,artemis_1453,ozdn,ozdelice,KUMRALYESIL,htczhr,LadyEvil,lavinyyaa,Evitax,zyv,gamzenk,cimcimeem,bilgelis,semazenn,seyyahalemi,Kuzucugum,ESEV,ezgimEE,demmay,suzn,cemreeylul,maviajanda,fapeons,kleopatra_06,

Ama çok eğleneceli. Gülerken el parmaklarım komple pembe oje oldu sıra da ayak parmaklarım var:52:

ay akşam akşam iyi güldüm ya:60::60::60:

konu sahibi sana sesleniyorum...:32:

çok saol sınavlarım vardı sayende baya motive oldum:9::8::62:

kiz gitti ya :3:

ben yazacaktim bur...kin.....o kadar zengin olan adam orada karnini doyuruyor diye,bir arkadas yazmis :78:

belkide yiyemilir mafya ozentili bir gencimiz iste:82:

ayşegül gece tavana bakıyorsa bence aldatıyor olabilir sen yanılıyor olamazsın bence...bu arada nişanlımla kavga etmeyi düşünüyorum 5 yıl boyunca benim için niye kimseyi dövmedin eline pusula verip benden neden özür diletmedin diye erkeğin öle olanı makbul sen kaçtığına göre_? hediye konusunda madalyada ısrarlıyım :nazar:

Son düzenleme:
Back