• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

Örneklendirmeye gerek yok..

Konunun tamamı bağıırıyor ben uyduruldum diye..

Belki gerçektir diyen bir arkadaş gördüm orada biryerlerde lütfen...!!:34:

evet ben söyledim cünkü nerden Fake oldugunu anladiginizi anlamadigimdan olabilirmi?

Evet yaa neden hic alinti yok, öldüm meraktan :))))))) bir ben okuyamadim herhalde :))

hemen özet geçiyorum,
kasiyerlik yaptığı restorana gelen eşine ilk görüşte aşık olmuş.
eşinin ikinci gelişinde konu sahibimiz iş yerinden arkadaşına wc koridorunda üni de onu rahatsız eden çocukları anlatıyomuş.
kapıdan bir çıkmış mesai bitimi bir de ne görsün
aaaaa yakışıklı bey arabada onu bekliyor
bir kağıt uzatmış "isimlerini yaz onların" diye
konu sahibimiz yazmış, vermiş
ertesi gün okulda çocukları bir görmüş ki çocuklar pert.

sonra eşi buna telini vermiş
konu sahibimiz aramış
demiş ki "ben ayşegül"
(orasını karıştırdım çünkü bir cümle sonra)
kendimi tanıtamadan "merhaba ayşegül dedi" dedi.

sonra evlen benimle demiş
(2.görüşme dikkatinizi çekiyorum)
kızımız seviyor ya babaya demiş
baba kıyamet koparmış
eşi babasını aramış karşılıklı küfürler
eşi aramış
"1 saat sonra seni alıcam hazırlan demiş"
bizim kız tas tarak toplayıp fırlamış gitmiş.
3 araba kızı bekliyorlarmış, konvoy...

ertesi gün hemen nikah.
bir sonraki gün ev alnmış, içi dizilmiş
70bin euroya araba alınmış
2 hafta sonra düğün yapılmış.

kızımız mutlu
tek sorunu
1-eşi silah ruhsatı almak için başvurmuş
2-sabahlara kadar uyumayıp tavan seyrediyormuş
3-yatana kadar takım elbise ile oturuyormuş

haaa bir de hanım kızımıa yemek vermediği için eşi tarafından dayak yiyen hizmetçiler var ki oraya hiç girmiyorum.

aklımda kalanlar bunlar

Son düzenleme:
kısaca şöyle tatlım hanım kızmız hamburgecide çalışken bıçkın delikanlı eşiyle tanışıyor takım elbiseli biri bu bey ama hamburgeciye geliyor sonra bunlar kafamın almadığı bir şekide evleniyorlar ama hala takım elbiseli bu arada ...sonra eşi gece tavana falan bakıyor hanım kızımızda acaca başka bayanları düşünüyormu diye hayıflanıyor ama bu arada hediye olarak ne alsam diyor he bide evde hizmetçi var ama yemek falan yapmıyorlar hanım kızımız aç kalıyor nedense kendisinin aklına yemek yapmak falanda gelmiyor sonuçmu bu bayan eşine ne hediye alsın ? he bide adam her yere 3 araba gidiyor onlarda sanırım işi gücü olmayan köşe başı arkadaşları

Ama ben anlamadım, bıçkın delikanlı hep aynı takım elbiseyi mi giyiyor? Şimdi bu kız yemek yapmayı bilmeyen hizmetçiden borç alıp bıçkın delikanlıya bir kravat iğnesi mi alsın, kol düğmesi mi? Allahım ne kadar zor bir hayat... :52:

bu konu böyle devam etsin ya rica edelim kapanmasın yemin ederim dinle sevgiliyi bile izleyemiyorum adını aysegulun sucu ne koydum a yazmaktan

:46::46:Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (30 üye ve 1 ziyaretçi)

blackwomen,Evitax,semazenn,ozdn,suzn,seda_gokhan,yagmurrrrrr,edanaz,eos,asu70,maviajanda,bilgelis,khjws,sese,artemis_1453,ESEV,fapeons,MnKS,seyyahalemi,ozdelice,kleopatra_06,silenzio,yellowkitty,isranur,cimcimeem,csi,gamzenk,Princess of Rain,AYONUR,belinay83,
:46::46:

evet ben söyledim cünkü nerden Fake oldugunu anladiginizi anlamadigimdan olabilirmi?

hadi kızın yaptıkları mantıksız ya babası ya kocası hiçbirinin yaptıklarının mantıkla alakası yok tamamen kurgu lüütfen arkadaşım sizde illa muhalefet olucam diye alakasız konuları savunmayın yani yada savunun aman banane

iyiydi walla :55: hadi ablacım sen git kumda oyna çok dizi izlemişsin sen diziler girmiş birbirine o guzel beynini böyle seylere yorma daha faydalı seyler yap sen

Siz sanırım okuyamadınız..

Sonradan sildi çünkü yazdıklarını..

Destan gibi birşey yazmıştı.. Hangibirini söyliyimki..

Arkadaşlar arada yazıyor okuyun..

Kabaca:
Pembe ayakkabılarım diye bir başlık açtığımı

İçerisinde saçma sapan alakasız ne varsa anlattığımı pembe ayakkabılarımdan bahsetmediğimi düşünün..

Yani ''AKLI SELİM'bir insanın onları okuuyp İNANMASI İMKANSIZ..

restaurant değil lütfen şu meşhur ateşin bizi çağırdığı hamburgerci b..... k yazmış:27:

aaaa öle mi
ben de düşünüyorum neresi diye
aklıma boğazdaki tüm high trend mekanları getirdim.
bizim para babasının b.. k.g de olacağı hiç aklıma gelmemişti.

bir de akıllı sanırım kendimi:47:

restaurant değil lütfen şu meşhur ateşin bizi çağırdığı hamburgerci b..... k yazmış:27:

Kız ben daha b......k yi anlamamıştım :60:
B....k de takım elbiseli adamlar mı?
Şimdi bütün konuyu anladım, kesinlikle doğru kızlar.
B....k'ye takım elbisezi kimse almazlar bilmiyor musunuz? Nasıl fake de fake dersiniz :60::60::60:

Okuyamadım diyip merak edenler bu arkadaş yazmış güzel özetlemiş tabi onun yazdığı gibi yazılması imkansız

hemen özet geçiyorum,
kasiyerlik yaptığı restorana gelen eşine ilk görüşte aşık olmuş.
eşinin ikinci gelişinde konu sahibimiz iş yerinden arkadaşına wc koridorunda üni de onu rahatsız eden çocukları anlatıyomuş.
kapıdan bir çıkmış mesai bitimi bir de ne görsün
aaaaa yakışıklı bey arabada onu bekliyor
bir kağıt uzatmış "isimlerini yaz onların" diye
konu sahibimiz yazmış, vermiş
ertesi gün okulda çocukları bir görmüş ki çocuklar pert.

sonra eşi buna telini vermiş
konu sahibimiz aramış
demiş ki "ben ayşegül"
(orasını karıştırdım çünkü bir cümle sonra)
kendimi tanıtamadan "merhaba ayşegül dedi" dedi.

sonra evlen benimle demiş
(2.görüşme dikkatinizi çekiyorum)
kızımız seviyor ya babaya demiş
baba kıyamet koparmış
eşi babasını aramış karşılıklı küfürler
eşi aramış
"1 saat sonra seni alıcam hazırlan demiş"
bizim kız tas tarak toplayıp fırlamış gitmiş.
3 araba kızı bekliyorlarmış, konvoy...

ertesi gün hemen nikah.
bir sonraki gün ev alnmış, içi dizilmiş
70bin euroya araba alınmış
2 hafta sonra düğün yapılmış.

kızımız mutlu
tek sorunu
1-eşi silah ruhsatı almak için başvurmuş
2-sabahlara kadar uyumayıp tavan seyrediyormuş
3-yatana kadar takım elbise ile oturuyormuş

haaa bir de hanım kızımıa yemek vermediği için eşi tarafında dayak yiyen hizmetçiler var ki oraya hiç girmiyorum.

aklımda kalanlar bunlar

bi fake de ben yazmadan kapanmasın ya yettim gari okuyup geliyom az kaldı bitircem

aaaa öle mi
ben de düşünüyorum neresi diye
aklıma boğazdaki tüm high trend mekanları getirdim.
bizim para babasının b.. k.g de olacağı hiç aklıma gelmemişti.

bir de akıllı sanırım kendimi:47:

bence b k de takım elbiseli görürseniz kaçın ben bu konudan sadece bu dersi çıkardım

mafya babası burger e mı gidiyomuşş pintiiii banalllll :60: kral halka iniyor açılın 70 000 € lık arabası olan sultan esnaf polat geliyorrrrrrrrrrr :52::52::52::52:

Back