• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

aaaa öle mi
ben de düşünüyorum neresi diye
aklıma boğazdaki tüm high trend mekanları getirdim.
bizim para babasının b.. k.g de olacağı hiç aklıma gelmemişti.

bir de akıllı sanırım kendimi:47:

ben oraya 8 yaşındaki kızımı götürüyorum yoksa önünden geçmem

hemen özet geçiyorum,
kasiyerlik yaptığı restorana gelen eşine ilk görüşte aşık olmuş.
eşinin ikinci gelişinde konu sahibimiz iş yerinden arkadaşına wc koridorunda üni de onu rahatsız eden çocukları anlatıyomuş.
kapıdan bir çıkmış mesai bitimi bir de ne görsün
aaaaa yakışıklı bey arabada onu bekliyor
bir kağıt uzatmış "isimlerini yaz onların" diye
konu sahibimiz yazmış, vermiş
ertesi gün okulda çocukları bir görmüş ki çocuklar pert.

sonra eşi buna telini vermiş
konu sahibimiz aramış
demiş ki "ben ayşegül"
(orasını karıştırdım çünkü bir cümle sonra)
kendimi tanıtamadan "merhaba ayşegül dedi" dedi.

sonra evlen benimle demiş
(2.görüşme dikkatinizi çekiyorum)
kızımız seviyor ya babaya demiş
baba kıyamet koparmış
eşi babasını aramış karşılıklı küfürler
eşi aramış
"1 saat sonra seni alıcam hazırlan demiş"
bizim kız tas tarak toplayıp fırlamış gitmiş.
3 araba kızı bekliyorlarmış, konvoy...

ertesi gün hemen nikah.
bir sonraki gün ev alnmış, içi dizilmiş
70bin euroya araba alınmış
2 hafta sonra düğün yapılmış.

kızımız mutlu
tek sorunu
1-eşi silah ruhsatı almak için başvurmuş
2-sabahlara kadar uyumayıp tavan seyrediyormuş
3-yatana kadar takım elbise ile oturuyormuş

haaa bir de hanım kızımıa yemek vermediği için eşi tarafından dayak yiyen hizmetçiler var ki oraya hiç girmiyorum.

aklımda kalanlar bunlar

böylesini hiç görmemiştim :52::52::52::52::52::52:
2. görüşte evlenme teklifi eden erkek
dahası bunu kabul eden kız
ertesi güne alınan nikah tarihi.... (biz neden bekledik ki o kadar?)
bir günde evi alıp döşeme (maddi anlamı geçtim vardır, allah daha çok versin ama nasıl bir hız allahım)

ben oraya 8 yaşındaki kızımı götürüyorum yoksa önünden geçmem

geçmeyin artık zaten mafya vari adamlar orada yemek yiyiyor nerdenmi biliyor ayşegül saolsun birde masada adamın sözü geçiyor öteki adamcağızlar wc ye bile gitmiyor he bide söz sahibi bu delikanlı masada aman ben bişi anlamadım yine :37:

Kızını takım elbiseyle mi götürüyorsun? Bize de mecburi mi takım elbise giymek :66:

yok biz döpiyes ile gidiyoruz.
zaten ben de kızım da oraya giderken en şık kıyafetlerimizi giyip süslenerek gidiyoruz.
içeri sokmazlar maazallah falan...

Fake meyk,adam eski İstanbul beyefendisi gibi evde yatana kadar takım elbiseyle oturuyor, sorunu olan garson kıza el uzatıyor, hizmetçiler karısına "aç mısın?" diye sormadılar diye işi kovmaya kadar götürüyor, 70bin avroya araba alıyor; benim koca da yaz geldi diye atlet, donla evde Haşo ağa gibi geziyor.Bırak 70Bin avroluk arabayı almayı, cebinde şu çocuk scooterlarından almaya parası yok.Gel de uykuda boğma! :1:

hadi kızın yaptıkları mantıksız ya babası ya kocası hiçbirinin yaptıklarının mantıkla alakası yok tamamen kurgu lüütfen arkadaşım sizde illa muhalefet olucam diye alakasız konuları savunmayın yani yada savunun aman banane

benim savundugum falan yok sadece nerden anladiniz diye sordum sirf anlamadigimdan ok

Fake meyk,adam eski İstanbul beyefendisi gibi evde yatana kadar takım elbiseyle oturuyor, sorunu olan garson kıza el uzatıyor, hizmetçiler karısına "aç mısın?" diye sormadılar diye işi kovmaya kadar götürüyor, 70bin avroya araba alıyor; benim koca da yaz geldi diye atlet, donla evde Haşo ağa gibi geziyor.Bırak 70Bin avroluk arabayı almayı, cebinde şu çocuk scooterlarından almaya parası yok.Gel de uykuda boğma! :1:

Son 2cümleyle çok güldürdünüz beni süper:1:

Bir derdim var konusu Günlük gibi gizli olmalı bence dışarıdan görünmemeli.
Hem gerçek yazıları dışarıdan birilerinin okumaması adına,hem de 'aa burda böyle bi konu varmış ben de açayım bi fake konu da dalgamı geçeyim' tarzı düşünenlerin üye olup da böyle saçma sapan konular açmaması adına.

Senerist her kimse bu dizi tv'de tutmaz,kk"da reyting yapmadı!

vallahi aklıma geldikçe yazıcam ayşegülcüm ...bide adamın 3 rakamına karşı takıntısı var b k yede 3 kişi gidiyor kızı kaçırmayada 3 araba he cocuğu dövmeyede 3 kişi gitmişti sanırım :68:

Back