- Konu Sahibi aayysseebbb
-
vallahi aklıma geldikçe yazıcam ayşegülcüm ...bide adamın 3 rakamına karşı takıntısı var b k yede 3 kişi gidiyor kızı kaçırmayada 3 araba he cocuğu dövmeyede 3 kişi gitmişti sanırım
kız kaçtı.tavanı izleyen kocasını izliyodur şimdi.
El arabası olur mu? Önüne marka yapıştırırz
kızım ona hangimiz sığıcas 30 kişikaravan alalım en iiisi
oh be bitti sonunda çok eski üye değilim ama ben de ilk defa bir konunun sahte olduğunu düşünüyorum yalnız....
eğer gerçekse işte o kötü bence sen seni aç bıraktı diye kovulacak hizmetçiyi düşüneceğine ne zaman bana da babama hakaret ettiği gibi hakaret edecek ne zaman yolda bulduğu başka birini üzerime getirecek ve çok üzgünüm ama kafama ne zaman silah dayayacak diye düşünmelisin
hemen yeni konu açsın bu kızımız 3 ün sırrı ne - esrarengiz 3 yazdıklarını nasıl silebiliyo biz yazdıklarımızı biraz geçince silemiyoruz hemen yazıpta kaçmışmı
Ama üç tane karavan olması lazm. Yoksa ateş bizi çağırmaz
Uff konu ne ki ya.
Gene kaçırdımm eğlenceyiii(((
konuyu çok merak ettim ama silmiş konu sahibi film senaryo falan yazmıssınız noldu kızlar yaaa
Ben bir konuya takıldım kızlar, ateşin çağırdığı yerde bu arkadaş hayatının aşkını bulmuş, kaçmış. Ben birine kaçsam herhalde mahallenin eskicisi olur ki o da üç eskici arabası ile gezebilir mi? Sadece iki eli varken üç arabayı nasıl kullanır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?