Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

oh be bitti sonunda çok eski üye değilim ama ben de ilk defa bir konunun sahte olduğunu düşünüyorum yalnız....

eğer gerçekse işte o kötü bence sen seni aç bıraktı diye kovulacak hizmetçiyi düşüneceğine ne zaman bana da babama hakaret ettiği gibi hakaret edecek ne zaman yolda bulduğu başka birini üzerime getirecek ve çok üzgünüm ama kafama ne zaman silah dayayacak diye düşünmelisin

hemen yeni konu açsın bu kızımız 3 ün sırrı ne - esrarengiz 3 yazdıklarını nasıl silebiliyo biz yazdıklarımızı biraz geçince silemiyoruz hemen yazıpta kaçmışmı

Ben çok düşündüm..
Hepside fake çıktı..
Onaylandı yani.. ve kapatıldı..

Bunun gerçek olma ihtimali bile yok bana göre..

Çok daha iyilerini gördüm ama YEMEDİM..

Okul kapandı, arkadaşlarıyla görüşemeyen bir ergenin canı sıkıldı sanırım, uyduruverdi, allah razı olsun iyi güldük sayesinde

hemen yeni konu açsın bu kızımız 3 ün sırrı ne - esrarengiz 3 yazdıklarını nasıl silebiliyo biz yazdıklarımızı biraz geçince silemiyoruz hemen yazıpta kaçmışmı

Dahada kötüsü var..

Ben buraya ilk üye oldugumda ''alıntı ypmak-mesaj nasıl düzenlenir vs vs hiçbirşey bilmiyordum''

İlk mesajını yzmadan önce konu açmış biri bunu nasıl biliyor????

Demekki bu fakeler önceden sitede var olan kişiler..

Belki ban yemiş kişiler en azından bu konuyu açan kişi kesinlikle öyle..

Ben bir konuya takıldım kızlar, ateşin çağırdığı yerde bu arkadaş hayatının aşkını bulmuş, kaçmış. Ben birine kaçsam herhalde mahallenin eskicisi olur ki o da üç eskici arabası ile gezebilir mi? Sadece iki eli varken üç arabayı nasıl kullanır?

Tüh bir ben senarist olamadım olabilsem hemen köşeyi dönerim

deli oluyorum, deli....
burası derdim var köşesi
insanlar burada dertlerini paylaşıp hiç tanımadıkları insanlara içlerini döküyorlar.
olumlu ya da olumsuz fikir alıyorlar.
öyöle ya da böyle çözüm arıyorlar.

sonra birisi geliyor, bu kadar adamlar dalga geçer gibi
roman yazıyor

forumda bunu yapabileceğin onlarca yer var.
git orada yap

saygısızlık da bir yere kadar....

onun da adamları vardır güzelim
b.kingde takılan 22 yaşındaki ergenden bozma delikanlılarımız böyleyse, iyi kötü eskicide de vardır bişeyler.

Zaten işsizim ve karşımda beyaz atletiyle bakan bir koca var.Bende girip çalışayım B.Kingde diyorum.Hem ben de uzun boyluyum, ben de güzelim, ben de nişantaşı çocuğuyum.Bakarsın bana da 70bin avroluk arabası olan biri ilk hamburger satışında evlilik teklif eder.

Yok vazgeçtim, bende bu kem talih varken, Beyaz Show'daki psikopat gibi altında scooter'ı, gözünde şişe dibi gözlükleri ile biri iş koyup "bol hardallı istiyorum ama içine hardal koymaa, paket yap ama burada yiyeceğim huhohuhooo" diyen biri çıkar.

Yok gaza gelmeyeceğim, kırıp dizimi evimde oturacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…