• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

Bu konudan öğrendim ki, eğer bir gün eşimle sorunum olursa ve konu açarsam önce arabasının markasını modelini fiyatını yazıcam. Zaten hiç bir yere 3 araba dolusu gitmiyorlar, yazık. Ne kadar da zavallı bir eşim var.

Niye kimse ilk mesaj editlenmeden alıntı yapmamışki :50: Bende gülcektim bende eğlencektim bende coşucaktım :50: Oldumu şimdi :60::60::60::60:

Yardımlarınıza muhtacım, galiba evsahibi beni yarın evden çıkarır, geceleri evde kendi kendine kahkahalar atan bir kiracıdan ürküyoruz derler. :64:

canım benim takım elbiseyle dolaşıyor cünkü delikanlı adam bir beyefendi bir kibarlık abidesi tavana bakıyor belki uyukusu kaçtı belki adamn bir derdi var ama ayşegül beni aldatıyormu acaba diyor sen aldatan kocana hediye düşünürmüsün seni az çok tanıyorum konulardan hayır düşünmezsin ama ayşegül düşünüyor şimdi sen karar ver fake mi değilmi :34:

hmm tam anlamadığım için bilemiycem...ama madem aldatıldığını düşünüyo niye hediye almak istiyo doğru bi dediği bi dediğini tutmamış kızın

hmm tam anlamadığım için bilemiycem...ama madem aldatıldığını düşünüyo niye hediye almak istiyo doğru bi dediği bi dediğini tutmamış kızın

okudum konusunu ben bile anlamadım bide bunları madde madde yazmış 1 blblblbl 2 bllablala 3 eşim beni aldatıyormu 4 eşime ne hediye alsam 5 bllala 6 blalala

Bence ayşegül kocasının takım elbisesini çıkarmasını istemiyor. Çünkü kocası takım elbisesini çıkarınca gerçek kimliğinin Cin Ali olduğunu görüyor. Kocası takım elbisesini çıkarıp Cin Ali'ye dönüşmesin diye ona hediye almak istiyor.
Bu da benden olsun:74:

okudum konusunu ben bile anlamadım bide bunları madde madde yazmış 1 blblblbl 2 bllablala 3 eşim beni aldatıyormu 4 eşime ne hediye alsam 5 bllala 6 blalala

aaa ciddimisin hay allahım napsın baska derdi kalmamış canı sıkılmış bizlerle dalga geçmeye gelmiş demekki kız

Son düzenleme:
Yardımlarınıza muhtacım, galiba evsahibi beni yarın evden çıkarır, geceleri evde kendi kendine kahkahalar atan bir kiracıdan ürküyoruz derler. :64:

aaaa senin 3 tane evin yok mu? biliyorsun işler böyle yürüyor, 3 olmazsa olmaz.
aman neyse 1 günde ev alıp döşeniyormuş zaten, neden dert ediyorsun ki :52:

arkadaşım ne diyosun ya valla ben hiç bişey anlamadım
yazdığın herşey son derece anormal bence lol
hem beni kimseye ezdirmiyor hem de aldatılıyor muyum diye kuruntu içindesin
bence de senin konun fake gerçekle ilgisi yok
hediye alamıyomuş ne yapmalıymış dalga mı geçiyorsun arkadaşım ya
burda herkesin gerçekten derdi var sende dert diye mutluluklarını mı anlatıyorsun,
geceleyin uyumuyor acaba neden?
takım elbisesini çıkarmaması hakkında sen neler düşünüyorsun
bana eşinin arkadaşlarıyla alaksından mafya tarzı bişey gibi geldi
silahla sana zarar vermesinden niye korkuyorsun madem sana hiç şiddet uygulamadıysa?
ilginç ötesi

Back
X