- Konu Sahibi aayysseebbb
Bu konudan öğrendim ki, eğer bir gün eşimle sorunum olursa ve konu açarsam önce arabasının markasını modelini fiyatını yazıcam. Zaten hiç bir yere 3 araba dolusu gitmiyorlar, yazık. Ne kadar da zavallı bir eşim var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim takım elbiseyle dolaşıyor cünkü delikanlı adam bir beyefendi bir kibarlık abidesi tavana bakıyor belki uyukusu kaçtı belki adamn bir derdi var ama ayşegül beni aldatıyormu acaba diyor sen aldatan kocana hediye düşünürmüsün seni az çok tanıyorum konulardan hayır düşünmezsin ama ayşegül düşünüyor şimdi sen karar ver fake mi değilmi![]()
hmm tam anlamadığım için bilemiycem...ama madem aldatıldığını düşünüyo niye hediye almak istiyo doğru bi dediği bi dediğini tutmamış kızın
Niye kimse ilk mesaj editlenmeden alıntı yapmamışkiBende gülcektim bende eğlencektim bende coşucaktım
Oldumu şimdi
![]()
Adamın adı neydi ki acaba? :86:
Adamın adı neydi ki acaba? :86:
Yardımlarınıza muhtacım, galiba evsahibi beni yarın evden çıkarır, geceleri evde kendi kendine kahkahalar atan bir kiracıdan ürküyoruz derler.![]()
okudum konusunu ben bile anlamadım bide bunları madde madde yazmış 1 blblblbl 2 bllablala 3 eşim beni aldatıyormu 4 eşime ne hediye alsam 5 bllala 6 blalala
3 araba gelirsen ben kabul edebiliirm seni eve
Yardımlarınıza muhtacım, galiba evsahibi beni yarın evden çıkarır, geceleri evde kendi kendine kahkahalar atan bir kiracıdan ürküyoruz derler.![]()