- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
- Konu Sahibi diet killer
-
Çok teşekkür ederim. Sen de büyük ihtimalle diyet - spor yapıyorsundur, senin nasıl gidiyor? Neler başardın, hedeflerin neler? (Şimdi gördüm profilinde yazıyormuşTopigin hayirli olsun insallah hedefeledigin kiloya ulasirsin...
Koyu saçlı kadın çok güzel ve harika giyinmiş. Bayıldım
Benim karbonhidrat ve bir çeşit karbonhidrat olan şekere karşı bir bağımlılığım var galiba en ufak bir dalgalanma yaşasam ne kadar bulursam ağzıma tıkıyorum. İrademin sarsıldığını hissettiğim anda kendimi yemeklerden uzaklaştırıp buraya yazacağım. Sen de yaz canım bitsin bu iş artık ya bıhtımBen de başlamıştım bozdum gene ,-, yarın yine pes etmeden devam ediyorum seni de takip edeceğim cnm istediğin zaman yazabilirsin özellikle akşamları tatlı krizleri çok olur sen bana yaz ben kafanı dağıtırım xd iyi günler inşallah güzel sonuçlanır girşimlerimiz
Aynen cnm ya bu son diyet girşimimiz olsun inşallah sonra da kiloyu koruyalım yeterBenim karbonhidrat ve bir çeşit karbonhidrat olan şekere karşı bir bağımlılığım var galiba en ufak bir dalgalanma yaşasam ne kadar bulursam ağzıma tıkıyorum. İrademin sarsıldığını hissettiğim anda kendimi yemeklerden uzaklaştırıp buraya yazacağım. Sen de yaz canım bitsin bu iş artık ya bıhtım
Ay evet kilo vermeyi bir istediğimi giymek bir de arkamdan fesatlık yapanları delirtmek için istiyorum. Hahaha şaka şaka en çok erkek arkadaşıma daha da güzel görünmek ve istediğimi giymek için ^^Aynen cnm ya bu son diyet girşimimiz olsun inşallah sonra da kiloyu koruyalım yeteryazarım yılmak yok yaparsın sen kg verdikten sonra gıcık olduğun kişilerin yanından geçmekte ayrı zevk verir xd
Ay evet kilo vermeyi bir istediğimi giymek bir de arkamdan fesatlık yapanları delirtmek için istiyorum. Hahaha şaka şaka en çok erkek arkadaşıma daha da güzel görünmek ve istediğimi giymek için ^^
Şimdi diyet alışverişi yapmaya gidiyoruminşallah ya istediğin fizikte olmanın hayali bile güzel şimdi gerçeğe dönüştürme zamanı en önemli şey de motivasyon :/
Güle güle git güle güle gel :) İyi akşamlarŞimdi diyet alışverişi yapmaya gidiyorum
Teşekkürler tatlışGüle güle git güle güle gel :) İyi akşamlar
Boyun, kilon kaç caniko? Diyette misin şuan, nasıl gidiyor?Merhabalar bende cok istiyorum zayiflamak insallh hedefinize ulasirsiniz tabiki bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?