Kaçamaksız Diyet Günlüğü (Hedef: 1 Eylül)

canım metabolizmanı hızlandırmak için çalışırken cebine ufak tefek şeyler koysan metabolizman yavaşlıyorsa bol su ve ara öğün yardımcı olabilir. benim diyet de devam ediyor çooook şükür ^^ bugün zorda kaldığım için kahvaltıda simit yedim ama telafi edecek şekilde düzenledim öğünlerimi daha da mükemmeleştirmeye başlıyorum artık diyeti

Mayıs ayında evde spor yapmaya başlayacağım ama ne yapsam bilmiyorum. Walk at home kesin yapacağım da üstüne ne katsam karar veremedim. İlk hedefim bacaklarımı inceltmek

Canım arkadaslar lesise miydi 1-2-3-4 du varmis evde yapiyorlar benim bilgisayar olmadigindan teldende bakmaya firsatim olmuyor plates gibi sporlara bak ya devletin diyetisyene gittiğinde dr senin bolgene göre spor veriyor evde yapılacak sekilde o daha saglikli oluyor devlet derken tip fakultesi gibi yerler bu sporu veriyor banada verdi dr ama bir ay yaptim biraktim firsatim olmadı.

Merhaba kizlar bayagidir yazamadim benim diyet tum hiziyla devam ediyor yarin tam bir ayim dolucak ve bu ayi -7.5 kiloyla geride birakiyorum

Canim sadece yememe dikkat ediyorum spor yapamiyorum malesef uc ana uc ara ogun besleniyirum ekmek yag hamur isi kizartma tatli agzima surmuyorum bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…