Kaç Yaşında Devlet Memurluğuna Atandınız?

Çok teşekkür ederim canım.ben 2010 kpss ye önlisans olarak girdim.79 aldım,sonra lisans tamamladım,işletme mezunu oldum, 2012 de dershaneye gittim çok çalıştım ama sınavda çok heyecan yaptım 75 aldım.2014 te ihtiyaç uzaktan eğitim aldım,82.6 aldım,daha önceki yıllarda benim puanla 2.atamada istediğin yere atanıyordün. , alımlar çok azaldı.umudu kesmiştim artık o yüzden 2.çocuğu yaptım kpss yüzünden hep erteliyordum.ptt mülakatİna girmistim,Antep ptt gişe görevlisi olarak atandım çok şükür.allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Ben özellikle matematige sıfırdan başladım. 6 ay filan sadece matematik çalıştım videolardan,sınavda 18 mat.yaptım,tarih o yıl çok zordu.her yıl bir dersi zorluyorlar.kısmet gerisi artık,eşim askeri personel,tayinimiz siirte çıktı.eşim bana çok destek oldu,şimdi atanıp yalnız olmak beni üzüyor.ayrıca söylenen herşeye kulak tıka,bu yaşta hala ders çalışıyorsun diye dalga geçen dengesiz çok fazla. , sizin yaşınız kaç
,

Son düzenleme:
Bebek için de hiç üzmeyin kendinizi,herşeyin bir vakti vardır.ben 2.çocuğu yapsaydım belki kpss ye girmeyecektim.atanamayacaktım.çocukla ders çalışmak çok zor.belki bu sizin için de fırsattır, bu arada atanma işini aradan çıkarırsınız inşallah, dualarım sizinle ve emek veren insanlarla, ben çok uğraştım biliyorum ders çalışmanin ve bosboğaz insanlara laf anlatmanın zor olduğunu

Çok teşekkür ederim canım.ben 2010 kpss ye önlisans olarak girdim.79 aldım,sonra lisans tamamladım,işletme mezunu oldum, 2012 de dershaneye gittim çok çalıştım ama sınavda çok heyecan yaptım 75 aldım.2014 te ihtiyaç uzaktan eğitim aldım,82.6 aldım,daha önceki yıllarda benim puanla 2.atamada istediğin yere atanıyordün. , alımlar çok azaldı.umudu kesmiştim artık o yüzden 2.çocuğu yaptım kpss yüzünden hep erteliyordum.ptt mülakatİna girmistim,Antep ptt gişe görevlisi olarak atandım çok şükür.allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Ben özellikle matematige sıfırdan başladım. 6 ay filan sadece matematik çalıştım videolardan,sınavda 18 mat.yaptım,tarih o yıl çok zordu.her yıl bir dersi zorluyorlar.kısmet gerisi artık,eşim askeri personel,tayinimiz siirte çıktı.eşim bana çok destek oldu,şimdi atanıp yalnız olmak beni üzüyor.ayrıca söylenen herşeye kulak tıka,bu yaşta hala ders çalışıyorsun diye da geçen dengesiz çok fazla. , sizin yaşınız kaç
,
benim 31 aralıkta 32 olacağım canım kaynım falan beni çok üzüyor bebeğimiz de olmuyor ona da üzülüyorum :KK43: dua ederseniz sevinirim canım bebek konusunda da bana...
ben de 2012 de dershaneye yollamıştı annem 79 aldım atanamadım ama ondan sonra evlendim falan hiç çalışmadım sonraki 2014 çok kötü geçti zordu evet tarih salak gibi oldum sınavdan çıktığımda..
şimdi 2016 da kötü geçti uzaktan eğitim programı ne kadardı canım memnun kadın mı? her gün mü canlı ders mi veriyorlar benim mat orta kötü değil ama sınavda çok stres oluyorum ama istediğim gibi çalışamadım hayırlı uğurlu olsun işin canım eşin yanına ne zaman gelecek inş en yakın zamanda kavuşursunuz ben umutsuz olayım mı :KK43: ders çalışacağım demeye korkar oldum

benim 31 aralıkta 32 olacağım canım kaynım falan beni çok üzüyor bebeğimiz de olmuyor ona da üzülüyorum :KK43: dua ederseniz sevinirim canım bebek konusunda da bana...
ben de 2012 de dershaneye yollamıştı annem 79 aldım atanamadım ama ondan sonra evlendim falan hiç çalışmadım sonraki 2014 çok kötü geçti zordu evet tarih salak gibi oldum sınavdan çıktığımda..
şimdi 2016 da kötü geçti uzaktan eğitim programı ne kadardı canım memnun kadın mı? her gün mü canlı ders mi veriyorlar benim mat orta kötü değil ama sınavda çok stres oluyorum ama istediğim gibi çalışamadım hayırlı uğurlu olsun işin canım eşin yanına ne zaman gelecek inş en yakın zamanda kavuşursunuz ben umutsuz olayım mı :KK43: ders çalışacağım demeye korkar oldum
Canım benim seni çok iyi anlıyorum.bana da kayınbabam çok laf sokardı,hiç duyma bile kötü niyetli insanları,matematik iyi ise gerisi hallolur,bence bırakma bu işin peşini.ben uzaktan eğitim aldığımda 600 TL filandı. Haftanin 4 günü ders oluyor.sınavlar online olduğu için biraz sıkıntı oluyor ama dersleri istediğin zaman yeniden izliyorsun,YouTube da örnek videolara bakabilirsin.ben 2014 te kpss ye hazırladığımı kimseye söylemedimi. Yine mi olmadı diyenler için,sanki biz çok hevesliyiz her defasında hüsrana uğramaya,o yüzden kimseye kulak asma

Eşim asker olduğu için ben ona tabiiyim. üzülüyorum ama verdiğim emekler aklıma gelince herşeyı unutuyorum.zaman çabuk geçiyor bizim için de geçer inşallah
yanına annen ya da kaynanan gelecek mi ara ara eşin de gelir canım iyi olur..

benim kaynatam da çalışmayacaksa bunu niye aldık almazdık dedi benim evimde misafir olduğu zaman eltimin kaynımın yanında beni yerin dibine soktu ağlattı kalbim çok kırık ona şimdi de benim yanımdan gittikten sonra rahatsızlığı arttı diyalize başladı önceden olsa çok çok dua ederdim çok endişelenirdim ama kendini kendi uzaklaştırdı sevgim kalmadı

yanına annen ya da kaynanan gelecek mi ara ara eşin de gelir canım iyi olur..
Canım ben antepliyim zaten annem ve kv ilçede oturuyor.ben merkezde olacağım inşallah. Annem ve kv artık sıra ile gelecekler, allah razı olsun kv kpss sürecinde hep destek oldu nasıl zor şartlarda çalıştığımi biliyordu.sen de kayinpederin allaha havale et boşver.bana o kadar laf sokan kp atanınca hiç utanmadan hayırlı olsun diyor, unuturmuyum ben dediği lafları boşver elalemi

Canım ben antepliyim zaten annem ve kv ilçede oturuyor.ben merkezde olacağım inşallah. Annem ve kv artık sıra ile gelecekler, allah razı olsun kv kpss sürecinde hep destek oldu nasıl zor şartlarda çalıştığımi biliyordu.sen de kayinpederin allaha havale et boşver.bana o kadar laf sokan kp atanınca hiç utanmadan hayırlı olsun diyor, unuturmuyum ben dediği lafları boşver elalemi
Kaynanam bir destek on köstek oluyor bana millet nereden buluyormuş memur gelinleri öğretmen gelinleri de bilmem ne benim yanımda iç geçiriyor :KK70:
iki maaş olsa geçinmesi kolay olurmuşta bilmem ne sanki bunları ben bilmiyorum :) ahh ahh hem otursunlar ben onlara hizmet edeyim hem de başkalarının gelinlerine imrensinler ya zaten hem millete desinler diye çok istiyorlar ya ğlumla gelinim iyi olsunlar da deme yok ben çalışsam onlara bu kadar ilgi yapabilir miyim hele bu kadar soğuttuktan sonra benim kaynata da hehe eder sırıtır kazansam ..
birgün beni çok kırdığında işte ALLAH'IM sen bana nasip edersen helal memuriyet ekmeğini benim ekmeğimi paramı onlara nasip etme dedim

inşallah canım allahım gönlüne göre versin ,sanki biz istemiyoruz atanmak, gece gündüz çalışıp elde var sıfır olması sanki bize koymuyor.sen yılbaşından sonra ufak ufak videolarla başla, kimseye söyleme çalıştığını da, devamı gelir inşallah, bölümün ne?

inşallah canım allahım gönlüne göre versin ,sanki biz istemiyoruz atanmak, gece gündüz çalışıp elde var sıfır olması sanki bize koymuyor.sen yılbaşından sonra ufak ufak videolarla başla, kimseye söyleme çalıştığını da, devamı gelir inşallah, bölümün ne?
ben kamu yönetimi mezunuyum canım k.maraş sütçüimam ünv mezunuyum antepli çok yakın arkadaşım var güzeldi antep ..
çalışmaya başlayacağım dershane düşünüyorum aslında ama o zaman da öprenirler ya :KK43: off dillerinden bir düşemedim memlekette sürekli beni konuşuyorlar diğer gelinler falan atanamadığım için çok seviniyorlar

Bende 29 um canım burayı okudum atanmış değilim henüz ama çalışıyorum
Boşver pes etme sende bebek yok sanırım kendine plan yap memur gibi 8 5 mesai ders çalış bnm bi tanıdığım böyle çalışarak gelir uzman yardımcısı oldu . Bnm isim bu diyordu bn de hedef koydum günde 4 saat ders çalışmak . İllaki olacak ama yeter ki çalışalım
Olumsuzlukları da duyma boşver .
Başkası için değil kendin için doğacak bebislerin için çalış

Bende 29 um canım burayı okudum atanmış değilim henüz ama çalışıyorum
Boşver pes etme sende bebek yok sanırım kendine plan yap memur gibi 8 5 mesai ders çalış bnm bi tanıdığım böyle çalışarak gelir uzman yardımcısı oldu . Bnm isim bu diyordu bn de hedef koydum günde 4 saat ders çalışmak . İllaki olacak ama yeter ki çalışalım
Olumsuzlukları da duyma boşver .
Başkası için değil kendin için doğacak bebislerin için çalış
çok haklısın canım benim ben de kamu mezunuyum atanan arkadaşının yaşı kaçtı xanım..
sen ne bölüm bitirdin ben de ramazan bayramından sonra inş başlayacağım çalışmaya..
alan sınavına kendime güvenemiyorum ya bir zamanlar benimde hayalimdi gelir uzmanlığı :KK43:

25 ti yaşı bnm bölümüm ilköğretim matematik
Bnde hep erteledim şu bitsin ders calisicam şu olsun derse oturucam diye baktım ki bahane lerin arkası yok işlerde bitmiyor bıraktım artık
Mesela misafir vardı bulasiklar makineye dizulmesi lazım ama bm çayımi aldım derse oturdum
Eskiden calismamak için bahane arardim
Şimdi ise ders çalışmak için bn fırsat kolluyorum

25 ti yaşı bnm bölümüm ilköğretim matematik
Bnde hep erteledim şu bitsin ders calisicam şu olsun derse oturucam diye baktım ki bahane lerin arkası yok işlerde bitmiyor bıraktım artık
Mesela misafir vardı bulasiklar makineye dizulmesi lazım ama bm çayımi aldım derse oturdum
Eskiden calismamak için bahane arardim
Şimdi ise ders çalışmak için bn fırsat kolluyorum
evet bahane çok :KK43:
seneye mi gireceksin şimdi canım

hiç korkmayın geç diye bir şey yokk. hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim emeklerinizin karşılığını versin..:dua::dua::dua::dua::dua::dua:
ben sorunuza binayen 23 yaşımda atandım :KK36:

hiç korkmayın geç diye bir şey yokk. hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim emeklerinizin karşılığını versin..:dua::dua::dua::dua::dua::dua:
ben sorunuza binayen 23 yaşımda atandım :KK36:
ne mezunusun canım dua edin geç olsun güç olmasın artık bakalım umutlar 2018 kpss için bayramdan sonra ders çalışmaya başlayacağım

X