Saç Uzatma Yöntemleri Kabak çekirdeği yağı ile saç uzatma günlüğüm

Gayet güzel uzama ama ve de senin sac rengine bayılıyorum benim orjinal sac rengime çok yakın, bu hizlq giderse 6 ayda rapunzelsin.
Şimdi canım lifeco en iyisi hindistan cevizi yağında ben bir de shiffa home dan almıştım galiba ondan da çok memnun kalmıştım İkiside aynı formdaydi.
Katiyken yani buzdolabinda falan koyduğunda köyü beyaz gibi buz rengi falan oluyor yani. Ama sıcakta eriyip şeffaf olması lazım. Gratislerrde kötü ya da dandik bişey satılmaz diye düşünüyorum ya, önceki aldığın hangi markaydi?

Beğenin için çok teşekkür ederim canım, senin saç uzaman da harika gidiyor bence

İlk aldığım hindistan cevizi yağı senin dediğin gibi işte eriyince şeffaf berrak oluyor, gratisten aldığım ise sulandırılmış süt düşün öyle oldu eriyince, benim de kafam karıştı. Gratis marka olanı kullanmaya başlayınca aradaki farkı anlarım sanırım, hangisi iyi gelecek bakalım. Bu arada ilk aldığımın markası Hekimce

Bi de bunu kullan bakalım bende merak ettim ilk kullandığın yumuşak yapmış mıydı mesela

Evett şu an saçım 44cm,
ayda 3 cm uzatmaya devam edebilirsem ocak ayında 65cm civarı olacak saçlarım inşallah, ay çok heyecanlandım hadi bakalım :))

Evett şu an saçım 44cm,
ayda 3 cm uzatmaya devam edebilirsem ocak ayında 65cm civarı olacak saçlarım inşallah, ay çok heyecanlandım hadi bakalım :))
Benimde 39 cm falan çıkıyo, 50 cm olduğunda bu kadar kafama takmam, inşallah Yeni yıla kadar olur

Olur tatlım merak etme, kafana takma, kafan rahat olunca herşey çorap söküğü gb halloluyor emin ol
Kafama takmıyorumda eskiden hep uzun olduğu için eski saçlarımı özlüyorum, hiç model olmuyor

Kafama takmıyorumda eskiden hep uzun olduğu için eski saçlarımı özlüyorum, hiç model olmuyor
Şu an saçın ara boyda o yüzden şekil vermek sıkıntı olabilir, iki ay sonra çok daha rahat edersin merak etme, bir enseden aşağıya uzatmak bir de sütyen çizgisini aşırmak uzun sürüyor, aştı mı da gerisi geliyor

2 ayda taş çatlasa nereme gelir ki:/

Ben de sütyen çizgisini aşamıyorum en az 4 ayım var

Motive oluyorum burada paylaşınca sizlerden güzel yorumlar alınca

Dün gece kabak çekirdeği yağlı karışımı diplere, hindistan cevizi yağı boy ve ıca uyguladım sabah yıkadım. Hask şampuanı da beğendim, kafamda çıban falan çıkarmadı en azından :) keratin maske uyguladım kendi halinde kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…