- 2 Şubat 2011
- 1.584
- 955
- 123
- Konu Sahibi ince topuk
-
Gayet güzel uzama ama ve de senin sac rengine bayılıyorumTabiki canım; saçımı boyatmıştım kumrala, 6 akşam boyunca ara vermeden saç diplerime kabak çekirdeği yağı boy ve uçlara da bazen hindistan cevizi bazen de zeytin yağı sürüp ertesi sabah yıkadım, bir hafta sonra zorunlu bir molaya girdim zaten memlekete gidince. Şampuan olarak restorex kullanmıştım canım başka birşey yapmadım.
Ben de sana bir şey sormak istiyorum; hindistan cevizi yağı oda sıcaklığında eriyor ya hani, nasıl oluyor tam olarak görüntü olarak? Benim ilk aldığım hindistan cevizi yağı buzdolabında bembeyaz katıyken eriyince ayçiçeği yağı renginde berrak bir yağa dönüşüyordu,
Dün yeni bir hindistan cevizi yağı aldım gratis marka, o eridiğinde bembeyaz sıvıya dönüştü, iki yağdan biri sahte sanırım ama hangisi anlayamadım?
Beğenin için çok teşekkür ederim canım, senin saç uzaman da harika gidiyor benceGayet güzel uzama ama ve de senin sac rengine bayılıyorumbenim orjinal sac rengime çok yakın, bu hizlq giderse 6 ayda rapunzelsin.
Şimdi canım lifeco en iyisi hindistan cevizi yağında ben bir de shiffa home dan almıştım galiba ondan da çok memnun kalmıştım İkiside aynı formdaydi.
Katiyken yani buzdolabinda falan koyduğunda köyü beyaz gibi buz rengi falan oluyor yani. Ama sıcakta eriyip şeffaf olması lazım. Gratislerrde kötü ya da dandik bişey satılmaz diye düşünüyorum ya, önceki aldığın hangi markaydi?
Bi de bunu kullan bakalım bende merak ettim ilk kullandığın yumuşak yapmış mıydı meselaBeğenin için çok teşekkür ederim canım, senin saç uzaman da harika gidiyor bence
İlk aldığım hindistan cevizi yağı senin dediğin gibi işte eriyince şeffaf berrak oluyor, gratisten aldığım ise sulandırılmış süt düşün öyle oldu eriyince, benim de kafam karıştı. Gratis marka olanı kullanmaya başlayınca aradaki farkı anlarım sanırım, hangisi iyi gelecek bakalım. Bu arada ilk aldığımın markası Hekimce
Evet yapmıştı, saçımı tararken falan yumuşacıktı mesela çok hoşuma gitmiştiBi de bunu kullan bakalım bende merak ettim ilk kullandığın yumuşak yapmış mıydı mesela
O zaman sahte değildirEvet yapmıştı, saçımı tararken falan yumuşacıktı mesela çok hoşuma gitmişti
Gratisten aldığım da bir sorun var o zamanO zaman sahte değildir
Benimde 39 cm falan çıkıyo, 50 cm olduğunda bu kadar kafama takmam, inşallah Yeni yıla kadar olurEvett şu an saçım 44cm,
ayda 3 cm uzatmaya devam edebilirsem ocak ayında 65cm civarı olacak saçlarım inşallah, ay çok heyecanlandım hadi bakalım :))
Olur tatlım merak etme, kafana takma, kafan rahat olunca herşey çorap söküğü gb halloluyor emin olBenimde 39 cm falan çıkıyo, 50 cm olduğunda bu kadar kafama takmam, inşallah Yeni yıla kadar olur
Kafama takmıyorumda eskiden hep uzun olduğu için eski saçlarımı özlüyorum, hiç model olmuyorOlur tatlım merak etme, kafana takma, kafan rahat olunca herşey çorap söküğü gb halloluyor emin ol
Şu an saçın ara boyda o yüzden şekil vermek sıkıntı olabilir, iki ay sonra çok daha rahat edersin merak etme, bir enseden aşağıya uzatmak bir de sütyen çizgisini aşırmak uzun sürüyor, aştı mı da gerisi geliyorKafama takmıyorumda eskiden hep uzun olduğu için eski saçlarımı özlüyorum, hiç model olmuyor
2 ayda taş çatlasa nereme gelir ki:/Şu an saçın ara boyda o yüzden şekil vermek sıkıntı olabilir, iki ay sonra çok daha rahat edersin merak etme, bir enseden aşağıya uzatmak bir de sütyen çizgisini aşırmak uzun sürüyor, aştı mı da gerisi geliyor
Ensen komple kapanır sırtına aşağıya iner diye düşünüyorum2 ayda taş çatlasa nereme gelir ki:/
Senin attığın ilk foto gibi olur muEnsen komple kapanır sırtına aşağıya iner diye düşünüyorum
Ben de sütyen çizgisini aşamıyorum en az 4 ayım varŞu an saçın ara boyda o yüzden şekil vermek sıkıntı olabilir, iki ay sonra çok daha rahat edersin merak etme, bir enseden aşağıya uzatmak bir de sütyen çizgisini aşırmak uzun sürüyor, aştı mı da gerisi geliyor
Aylık kaç cm uzayacağına bağlı, bu şekilde devam ederse olur tabikiSenin attığın ilk foto gibi olur mu
Belli noktalar zor aşılıyor ama aşınca da hemen bele doğru sallanıyor saçlar :)Ben de sütyen çizgisini aşamıyorum en az 4 ayım var
Bende bir dahaki paykaşacaşım tarihteki boyumun uzamasını merakla bekliyorum:)Aylık kaç cm uzayacağına bağlı, bu şekilde devam ederse olur tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?