- 2 Şubat 2011
- 1.584
- 955
- 123
- Konu Sahibi ince topuk
Gayet güzel uzama ama ve de senin sac rengine bayılıyorumTabiki canım; saçımı boyatmıştım kumrala, 6 akşam boyunca ara vermeden saç diplerime kabak çekirdeği yağı boy ve uçlara da bazen hindistan cevizi bazen de zeytin yağı sürüp ertesi sabah yıkadım, bir hafta sonra zorunlu bir molaya girdim zaten memlekete gidince. Şampuan olarak restorex kullanmıştım canım başka birşey yapmadım.
Ben de sana bir şey sormak istiyorum; hindistan cevizi yağı oda sıcaklığında eriyor ya hani, nasıl oluyor tam olarak görüntü olarak? Benim ilk aldığım hindistan cevizi yağı buzdolabında bembeyaz katıyken eriyince ayçiçeği yağı renginde berrak bir yağa dönüşüyordu,
Dün yeni bir hindistan cevizi yağı aldım gratis marka, o eridiğinde bembeyaz sıvıya dönüştü, iki yağdan biri sahte sanırım ama hangisi anlayamadım?

Şimdi canım lifeco en iyisi hindistan cevizi yağında ben bir de shiffa home dan almıştım galiba ondan da çok memnun kalmıştım İkiside aynı formdaydi.
Katiyken yani buzdolabinda falan koyduğunda köyü beyaz gibi buz rengi falan oluyor yani. Ama sıcakta eriyip şeffaf olması lazım. Gratislerrde kötü ya da dandik bişey satılmaz diye düşünüyorum ya, önceki aldığın hangi markaydi?