Saç Uzatma Yöntemleri Kabak çekirdeği yağı ile saç uzatma günlüğüm

Canım benim gibi tüm yağları azar azar kullansan kanak çekirdeği ve nane yağıyla sanki daha etkili olmaz mı bayramdan sonra bence öyle dene ama sen bilirsin
Canım zaten az kullanıyorum, şişe dediğim minicik birşeydi zaten, bir kaba az az koyup (belki 2tatlı kaşığı anca) parmak uçlarımla saç derime masaj yaparak yediriyorum, tüm saç derisine parmağımla uygulamaya çalışıyorum, bunun daha pratik bir yolu var mı bilmiyorum, sprey şişesine mi koysam diye düşündüm ama sprey şişesinde olan başka yağ karışımım var ve yağların yoğunluğu fazla olduğundan fıslamıyor bir de yağlar yarı uçucu olduğundan fısfıs şişesinin içi dışı ağzı yüzü heryeri yağ
Sizin daha pratik bir uygulamanız varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Bir video kanalında diş fircasiyla sürüyordu yaglari kafa derisine
Deneyebilirsin canim

Kabak çekirdeği yağı cidden çok etkili. Özellikle nane yağı ile karıştırılırsa daha da etkili. Ben de çok hızlı bir uzama yaptı. Siz de fark edecek mi, merakla bekliyorum.

Kabak çekirdeği yağı cidden çok etkili. Özellikle nane yağı ile karıştırılırsa daha da etkili. Ben de çok hızlı bir uzama yaptı. Siz de fark edecek mi, merakla bekliyorum.
Sanki bende de aynı etkiyi yaptı kuzum

Ya ama ben nane yağı koymuyorum içine, keskin kokulara karşı aşırı hassasım migrenimi tetikliyor diye nane yağını düşünmedim bile, onun yerine zeytin yağı koyuyorum :)

Ya ama ben nane yağı koymuyorum içine, keskin kokulara karşı aşırı hassasım migrenimi tetikliyor diye nane yağını düşünmedim bile, onun yerine zeytin yağı koyuyorum :)

Nane yağı bende de çok baş ağrısı yapıyor o yüzden ya 1 ya da 2 damla koyuyorum. Kan dolaşımını hızlandırıyormuş

Nane yağı bende de çok baş ağrısı yapıyor o yüzden ya 1 ya da 2 damla koyuyorum. Kan dolaşımını hızlandırıyormuş
Ne yapsam koysam mı bundan sonra? Geceden yapıp sabaha kadar bekletiyordum, sabaha kadar beklettiğimde hindistan cevizi yağının kokusu bile fenalık geçirtiyor bana ama erken saatte yapıp yatmadan yıkayabilirim belki o şekilde olur

Tabii yine kendini en iyi sen bilirsin ama çok etkili nane yağı

Hepimizin geçmiş bayramı mubarek olsun kızlar,
Memlekete geldim o yüzden zorunlu moladayım:) eve dönünce kabak çekirdeği yağına naneli olarak devam edeceğim bakalım.

Bu arada saçımdaki boya baya aktı, dibim de çıkmaya başladı hafiften, bakalım eve dönene kadar ilk halinden farkı olacak mı:)

Not: gelirken restorex şampuanı getirdim ve çok beğendim, yapısı yumuşak ve ilk kez kullanmama rağmen hiçbir sorun yaşamadım çok şükür

Canım bende moladayım:) bende restorex şampuan ve maske aldımmm

Kızlar selamm ben geldimm, nerdeyse iki haftalık zorunlu bir mola oldu,
Bugün memleketten döndük temizliği falan halledip saçıma bakım yağlarını uyguladım :) iki haftadır bakım yapmadım ama düzleştirici ya da fön makinesi de yoktu, havalar sıcak gidince kendi haline bıraktım. Yalnız saç uçlarımda kırıklar oluştu o biraz canımı sıktı. Neyse haftaya kozmik bakım tarihleri var, hafta sonu saçımı boyatıp uçlarından alır bakım yaparım. Bu arada haftaya foto da atmak istiyorum bakalım gelişme var mı...

Bekliyorum fotoğraf canım

Dünkü bakımlarım;
Saç diplerine zeytinyağı uçlara zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı yarım saat bekletip yıkadım.

Burası yeri değil ama diğer bakımlarımı da yazayım :)) bebeğimin gece uykusuna yatmasını fırsat bilip yüzüme kil maskesi yaptım, bu arada iki tatlı kaşığı Türk kahvesi ve aynı miktar zeytinyağını kardım, duşta kil maskesini yıkadıktan sonra kahveli karışımı yüzüme ellerime diz ve ayaklarıma uygulayıp masaj yaptım sonra da duruladım. Aman Allah'ım böyle bir yumuşaklık böyle bir nem yok, bundan sonra haftada bir rutinim bu olacak :)

Haa sonra ne oldu? Sevgili kocam telefon etti ve canının çok kızartma çektiğini söyledi, ben de en taze halimle girip kızartma yaptım, üzerime de yağ sıçradı, sonra bebek uyandı tekrar uyumadı... kendini şımartmak falan yalan oldu

Saç diplerime kabak çekirdeği yağı, uçlara zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı sürdüm birazdan yıkayacağım.

Bu arada hava sıcak diye saçımı kendi halinde kurumaya bırakıyorum ama bu saçıma pek iyi gelmedi sanki donuklaştı bu halini sevmedim

Kızlar hayırlı akşamlar,
Bugün kozmik bakım boya kesim günüydü, saçımı boyattım, bir de keratin botoks yaptırdım, eve gidince foto çekip atacağım inşallah, en az iki gün yıkamak yok, fön ya da ısı işlem de yok bundan sonra, yağ bakımlarına haftaya devam edeceğim, zaten haftada bire düşürecektim. Bundan sonra durmaksızın uzatmaya devam :)

Nerede keratin botoks yaptırdı hangi markaydi kaç tl canim? Foto istiyoruz:)

Kızlar ilk foto 18 hazirana ait ikinci foto 15 temmuz yani bugüne ait. Aynı tişörtü kullanamadım kirli sepetindeydi :/
İlk fotoda saçım fönlüydü o yüzden parlıyor, ikinci fotoda keratin işlemi yapıldığı için kendi halinde kurudu, saçımı kıskaçlı tokayla tutturduğum için toka izi çıkmış yoksa baya dümdüzdü :) keratin işlemi yarı fiyatından daha ucuza geldi işlemi arkadaşım yaptığı için, ucuza geldi dediğime bakmayın boya artı keratin işlemine 340lira verdim ciğerim yandı dumanı tütüyor hala en az iki gün yıkamak yok, ısıl işlem yok, sıcak su kesinlikle yasak, birde keratin saç maskesi verdi haftada bir kullanılacak, özel şampuan da kullansan iyi olur 6aya kadar kullanırsın dedi. Keratinin markası hair cold warior. Bu arada fotoyu baya kırpmak zorunda kaldım boyut büyük diye hata verdi, inşallah doğru oranlamışımdır. Çok çok bi uzama olmamış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…