- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi ince topuk
-
Canım zaten az kullanıyorum, şişe dediğim minicik birşeydi zaten, bir kaba az az koyup (belki 2tatlı kaşığı anca) parmak uçlarımla saç derime masaj yaparak yediriyorum, tüm saç derisine parmağımla uygulamaya çalışıyorum, bunun daha pratik bir yolu var mı bilmiyorum, sprey şişesine mi koysam diye düşündüm ama sprey şişesinde olan başka yağ karışımım var ve yağların yoğunluğu fazla olduğundan fıslamıyor bir de yağlar yarı uçucu olduğundan fısfıs şişesinin içi dışı ağzı yüzü heryeri yağCanım benim gibi tüm yağları azar azar kullansan kanak çekirdeği ve nane yağıyla sanki daha etkili olmaz mı bayramdan sonra bence öyle dene ama sen bilirsin
Bir video kanalında diş fircasiyla sürüyordu yaglari kafa derisineCanım zaten az kullanıyorum, şişe dediğim minicik birşeydi zaten, bir kaba az az koyup (belki 2tatlı kaşığı anca) parmak uçlarımla saç derime masaj yaparak yediriyorum, tüm saç derisine parmağımla uygulamaya çalışıyorum, bunun daha pratik bir yolu var mı bilmiyorum, sprey şişesine mi koysam diye düşündüm ama sprey şişesinde olan başka yağ karışımım var ve yağların yoğunluğu fazla olduğundan fıslamıyor bir de yağlar yarı uçucu olduğundan fısfıs şişesinin içi dışı ağzı yüzü heryeri yağ
Sizin daha pratik bir uygulamanız varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Sanki bende de aynı etkiyi yaptı kuzumKabak çekirdeği yağı cidden çok etkili. Özellikle nane yağı ile karıştırılırsa daha da etkili. Ben de çok hızlı bir uzama yaptı. Siz de fark edecek mi, merakla bekliyorum.
Sanki bende de aynı etkiyi yaptı kuzum
Mesela sayfama seni etiketledim bi bakar mısın o boyutta ne zaman olurBence de senin koyduğun fotoğrafta da öyle duruyordu. Onu uzun süre yaparsan bence baya fark edecek gibi duruyor
Ya ama ben nane yağı koymuyorum içine, keskin kokulara karşı aşırı hassasım migrenimi tetikliyor diye nane yağını düşünmedim bile, onun yerine zeytin yağı koyuyorum :)Kabak çekirdeği yağı cidden çok etkili. Özellikle nane yağı ile karıştırılırsa daha da etkili. Ben de çok hızlı bir uzama yaptı. Siz de fark edecek mi, merakla bekliyorum.
Ya ama ben nane yağı koymuyorum içine, keskin kokulara karşı aşırı hassasım migrenimi tetikliyor diye nane yağını düşünmedim bile, onun yerine zeytin yağı koyuyorum :)
Ne yapsam koysam mı bundan sonra? Geceden yapıp sabaha kadar bekletiyordum, sabaha kadar beklettiğimde hindistan cevizi yağının kokusu bile fenalık geçirtiyor bana ama erken saatte yapıp yatmadan yıkayabilirim belki o şekilde olurNane yağı bende de çok baş ağrısı yapıyor o yüzden ya 1 ya da 2 damla koyuyorum. Kan dolaşımını hızlandırıyormuş
Ne yapsam koysam mı bundan sonra? Geceden yapıp sabaha kadar bekletiyordum, sabaha kadar beklettiğimde hindistan cevizi yağının kokusu bile fenalık geçirtiyor bana ama erken saatte yapıp yatmadan yıkayabilirim belki o şekilde olur
Tamam canım çok sağolasın, bir de naneli uygulama yapayım şu bayram telaşesi geçsin de :)Tabii yine kendini en iyi sen bilirsin ama çok etkili nane yağı
Canım bende moladayım:) bende restorex şampuan ve maske aldımmmHepimizin geçmiş bayramı mubarek olsun kızlar,
Memlekete geldim o yüzden zorunlu moladayım:) eve dönünce kabak çekirdeği yağına naneli olarak devam edeceğim bakalım.
Bu arada saçımdaki boya baya aktı, dibim de çıkmaya başladı hafiften, bakalım eve dönene kadar ilk halinden farkı olacak mı:)
Not: gelirken restorex şampuanı getirdim ve çok beğendim, yapısı yumuşak ve ilk kez kullanmama rağmen hiçbir sorun yaşamadım çok şükür
Bekliyorum fotoğraf canımKızlar selamm ben geldimm, nerdeyse iki haftalık zorunlu bir mola oldu,
Bugün memleketten döndük temizliği falan halledip saçıma bakım yağlarını uyguladım :) iki haftadır bakım yapmadım ama düzleştirici ya da fön makinesi de yoktu, havalar sıcak gidince kendi haline bıraktım. Yalnız saç uçlarımda kırıklar oluştu o biraz canımı sıktı. Neyse haftaya kozmik bakım tarihleri var, hafta sonu saçımı boyatıp uçlarından alır bakım yaparım. Bu arada haftaya foto da atmak istiyorum bakalım gelişme var mı...
Nerede keratin botoks yaptırdı hangi markaydi kaç tl canim? Foto istiyoruz:)Kızlar hayırlı akşamlar,
Bugün kozmik bakım boya kesim günüydü, saçımı boyattım, bir de keratin botoks yaptırdım, eve gidince foto çekip atacağım inşallah, en az iki gün yıkamak yok, fön ya da ısı işlem de yok bundan sonra, yağ bakımlarına haftaya devam edeceğim, zaten haftada bire düşürecektim. Bundan sonra durmaksızın uzatmaya devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?