Saç Uzatma Yöntemleri Kabak çekirdeği yağı ile saç uzatma günlüğüm

sülfatsız şampuan kullanıyorsun degilmi

Kac tlye yaptirmistin canim
Canım kuaförüm bana keratin botox dedi ama internetten falan baktım yaptığı işlem keratin yüklemesi anladığım kadarıyla, daha önce bu işlemi yaptırmak isteyen benim başka bir arkadaşıma 600 civarı demişti, ben o kadar vermedim, 350civarı verdim aşağı yukarı

Sülfatsız şampuanım yok malesef şu an sülfatsız şampuan arama ya da ulaşma şansım da yok, keratin maskesi yapıyorum duştan sonra
canim yanlış anlamada sen o zzamankeratin yuklemeyi bosuna yaptirmissin sülfatli ssampuanlar keratini sacindan kolayca akitir bu yuzden sülfatsız kullanman lazim

canim yanlış anlamada sen o zzamankeratin yuklemeyi bosuna yaptirmissin sülfatli ssampuanlar keratini sacindan kolayca akitir bu yuzden sülfatsız kullanman lazim
Aynen doğru sülfatsız şampuan himalaya bile var her gratiste

Canlarım doğru söylüyorsunuz ama ben ayda bir bebeksiz merkeZe gitme şansımı sadece boyama için kullanabiliyorum, merkezde oturmadığım için gratis falan nadiren gidebiliyorum, bakalım pazar günü bir avm sinema yapmak istiyoruz eşimle o zaman uğrarım gratise, ordan önereceğiniz şampuan varsa yazar mısınız?

Aynen doğru sülfatsız şampuan himalaya bile var her gratiste

boyamı saçların sanırım açık kumral sarımsı bi renk

Dünkü bakımım diplere kabak çekirdeği yağı, boy ve uçlara hindistan cevizi yağı + keratin maskesi

Bugün gratise uğradım şampuanlarda indirim vardı, hask aldım iki şişe biri keratinli biri arganyağlı. Bir de hindistan cevizi yağı aldım.

konu dışı ama bişey sormak istiyorum saçlarımı biraz koyu kumraldan açık kumral yaptırdım .baya sarardı.yıpranma olur mu.boyamadan önce açma işlemi oldu.ama sarı renk yaptırmadım tabiki

konu dışı ama bişey sormak istiyorum saçlarımı biraz koyu kumraldan açık kumral yaptırdım .baya sarardı.yıpranma olur mu.boyamadan önce açma işlemi oldu.ama sarı renk yaptırmadım tabiki
Actirdiysan tabii ki yıpranma olur keratin ve botox tavsiye ederim

düz boya yapıldı ya ondan bişey olmaz diye düşündüm.ben genelde röfle balyaj yıpranır diye biliyorum.sağol bakalım zamanla göreceğim

düz boya yapıldı ya ondan bişey olmaz diye düşündüm.ben genelde röfle balyaj yıpranır diye biliyorum.sağol bakalım zamanla göreceğim
Asıl ara sıra balyaj röfle yıpratmaz çünkü boyadan daha uzun ömürlü kullanılıyor ben hepsini yaptırdım. En son boyayla sarı renge açtırdım kaç oryal sürüldüğünü söylemeyeyim o kadar çok. Siyah yaptım sonra sıkıldım 2 günde sarı tekrar düşün... ondan sonra 1 kez daha koyu yapıp açtırdım Allaha şükür toparladım, snein çok yıpranmamıştır diye düşünüyorum ama sık renk değiştirme dip boya yaptır mesela, sık sık açtırmak boyatmak kötü kararsızlık benim gibi daha kötü bak şimdi saçlarımla ne kadar uğraşıyorum uzasınlar diye sürmediğim bişey kalmadı nerdeyse

Yıpranma olur canım boya öncesi açıcı kullanıldıysa kesin yıpranma olur, bol bol yağ bakımı ya da uygunsan keratin yükleme yaptırmanı tavsiye ederim

Bu akşam, redist40 bakım yağının içinde kalan yağı kabak çekirdeği yağına ekledim saç diplerine o karışımı uçlara ise hindistan cevizi yağı sürdüm yatmadan önce yıkarım.

Migrenem yine tavan. Hadi bakalım

O yağdan memnun musun? Uzatmaya etkisi oluyor mu bende almayı düşünmüştüm

O yağdan memnun musun? Uzatmaya etkisi oluyor mu bende almayı düşünmüştüm
Uzamaya muhakkak faydası oluyordur, ben daha önce düzenli kullanmadım ara sıra aklıma esince sürüyordum ama içinde saça faydalı 40 çeşit yağ karışımı var bildiğim kadarıyla. Düzenli kullanırsak iyi sonuç alacağımıza eminim

2 fotoğraf koymuştun ya baya fark vardı hani, o süreç içinde neler yaptın anlatır mısın

2 fotoğraf koymuştun ya baya fark vardı hani, o süreç içinde neler yaptın anlatır mısın
Tabiki canım; saçımı boyatmıştım kumrala, 6 akşam boyunca ara vermeden saç diplerime kabak çekirdeği yağı boy ve uçlara da bazen hindistan cevizi bazen de zeytin yağı sürüp ertesi sabah yıkadım, bir hafta sonra zorunlu bir molaya girdim zaten memlekete gidince. Şampuan olarak restorex kullanmıştım canım başka birşey yapmadım.

Ben de sana bir şey sormak istiyorum; hindistan cevizi yağı oda sıcaklığında eriyor ya hani, nasıl oluyor tam olarak görüntü olarak? Benim ilk aldığım hindistan cevizi yağı buzdolabında bembeyaz katıyken eriyince ayçiçeği yağı renginde berrak bir yağa dönüşüyordu,
Dün yeni bir hindistan cevizi yağı aldım gratis marka, o eridiğinde bembeyaz sıvıya dönüştü, iki yağdan biri sahte sanırım ama hangisi anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…