Saç Uzatma Yöntemleri Kabak çekirdeği yağı ile saç uzatma günlüğüm

Kızlarr pinterestte dolaşırken görüyorum hep hızlı saç uzatma ve saç gürleştirmede taze zencefil kullanmışlar, dili Türkçe olmadığı için anlayamıyordum googledan araştırdım bir iki şey buldum, siz denediniz mi acaba ne dersiniz?

Dün gece diplere kabak çekirdeği yağı boy ve uçlara hindistan cevizi yağı artı zeytinyağı bakımı yaptım. Bugün fotoğraf günü, uzama geçen ay gb 3cm

Bana hiç uzamadı gb gelmişti çok mutlu oldum karşılaştırma yapınca.

Bugün kozmik kesim günü :)
Elime makası aldığım gb hem oğlumun hem kendimin saç uçlarından azıcık azıcık kırptım, eşim hayrola diye sorunca biraz da onun saçından kırptım :)) yatmadan yağ bakımı yapsam mı bilemedim, daha dün gece yapmıştım, kozmik bakımı unutmuşum :/ yağların kokusundan migrenim tutmuştu zaten es mi geçsem bilemedim...

Sevgili günlük saç uçlarımın odun gb oluşuna çare ararken banyodan sonra suyunu sıkıp hindistan cevizi + zeytinyağı karışımından avucuma aldım ve baya ıslak haldeyken uçlara masaj yaptım taradım kuruttum şu an yumuşacık oldu. Bir kaç zaman böyle deneyeceğim bakalım.

Bayram dolayısıyla mecburi ara verdiğim yağ bakımına bugün yeniden başladım. Şu an diplerde kabak çekirdeği yağı artı zeytinyağı, uçlarda hindistan cevizi yağı var. Yatmadan önce yıkayacağım.

SAçımız aynı boyda canım ikimize kolay gelsin :) ayrıca da şifa olsun
Amin canım çok sağol :)
Benim kabak çekirdeği yağı bitti, ben de hindistan cevizi yağı ile zeytinyağını karıştırıp kullanmaya başladım, 18 eylülde foto çekileceğim bakalım farkı merak ediyorum :)

Aslan günlerini değerlendirip zeytinyağı hindistan cevizi yağı bakımı yaptım, şifa olsun bakalım

Evet kızlar foto günü
Yine 3cm civarı uzama söz konusu
Geçtiğimiz ay kozmik tarihler dışında pek dikkat etmedim bakımlara ama çok şükür uzamaya devam etti. Ocağa kadar sütyen çizgisini aşacak diye ümit ediyorum

ince topuk maşallah sana ve saçına yaa sence en verim aldığın yağ hangisiydi 3 cm süper bir uzama
Sağolasın canım, en çok kabak çekirdeği yağını zeytin yağıyla karıştırarak yaptığım bakımdan memnun kaldım ben, öyle çok sık bakım da yapmadım kozmik bakım tarihlerini takip etmeye çalıştım onun faydası oldu diye düşünüyorum

anladım canm çok teşekkür ederim sağlıkla uzasın saçların inşallah :)

Evet sevgili günlük,
Bugün kozmik bakım takvimine göre yay burcu saç kesimi vardı, saç uzatmak isteyenler için çok önemli bir tarih diyordu, bunu es geçemezdim azıcık uçlardan kırptım :) akşam da zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı ile maske yaparım, kozmik günleri dibine kadar değerlendirmek gerek :)

Selam günlük, ihmal ettim seni :)
Haftaiçi 4gün her sabah saçımı yıkamak zorundayım haliyle kuruma ve kaşıntı yapıyor, ben de bir gün tüm saçıma bakım yapıp bir gün sadece boy ve uçlara bakım yapmakta buldum çareyi. İyi de oldu saçlarım yumuşadı.

Bu arada hala kabak çekirdeği yağı almadım, zeytinyağı hindistan cevizi yağı karışımı da çok iyi geldi, saçımdaki uzamadan memnunum,

Bir de saçım yoğunlaştı, at kuyruğu yaptığımda dolu dolu hissediyorum kuyruğu:) alnımın sağ üst köşesinde döner olduğundan orada saç seyrelmesi vardı ve kellik başlamış sanıyordu millet, son bir haftadır o seyrekliğin dolduğunu farkettim çok çok mutluyum.

Ocağa kadar hedef 60cm :)

Dün gece tüm saçıma zeytinyağı artı Hindistan cevizi yağı sürdüm sabah yıkadım

Dün gece saç boy ve uçlarına zeytinyağı artı Hindistan cevizi yağı sürüp sabah yıkadım

ince topuk ben yag karisimima en son aktarin onerdigi yilan yagini ekledim icinde zeytinyagi ve marketten aldigim argan,badem,sac bakim,cam terebentin,kullanmadigim ama atmaya da kiyamadagim icin kantaron yagi var. :) Hindistan cevizi yagini arindirmak cok zor geldigi icin kullanmiyorum. :) Benim tecrubelerine dayanarak bi sorum olacak ne kadar aralikla yapiyosun su an bakimlarini,ben de bugun basladim sabah yikayacagim saclarimi, bidahaki bakimimi kac gun sonra yapmaliyim ve yag disinda ekstra varsa kullandigin urunler neler? :)

Merhaba canım,
İlk bakımlara başladığımda nerdeyse hergün yapıyordum sonra haftada ikiye düşürdüm. Şimdi ise haftada 3 gün hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı bakımı yapıyorum.

Özellikle dikkat ettiğim belli günler var, ay takvimine göre kozmik bakım günlerinde bakım yapmaya dikkat ediyorum, özellikle ay aslan ya da yay burcundayken uçlardan bir iki milim kesmeye çalışıyorum ki uzamada çok faydasını gördüm. Çok nadiren yumurta sarısı zeytinyağı Hindistan cevizi yağı bal karışımı maskesi yapıyorum.

Bana soracak olursan haftada 2-3 gün tüm saçına bakım yapman yeterli, akşam bakım yapıp sabah yıka hatta.

onun dışında saçını yıkayacağın zaman en az bi yarım saat önce saç boy ve uçlarına özellikle zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim. Kırılmayı engeller.

Şampuanın da kozmetik olmasın, tuzsuz sülfatsız parabensiz olsun, ben hask markasından memnun kaldım ama ondan önce bir süre unibaby kullanmıştım o da iyi gelmişti, şimdi hask bitmek üzere unibaby den devam edeceğim.

Ben bakım günlüğüne kabak çekirdrği yağıyla başlamıştım ama saçımı çok kuruttu, hindistan cevizi yağı zeytinyağı karışımından çok memnunum

Karisimim bitmek uzere son 2/3 kullanimlik kaldi.. Bittiginde ben de alayim seninkilerden.. Kopuyor saclarim cok ama kestirmiycem uzamiyo cunku. Bi tanidigim inatci misin diye sordu evet cok dedim ondan uzamiyo falan dedi o da cok ilginc gelmisti :) Kozmik bakimi bilmiyorum dun burda okudum,ama bisey bulamadim internetten ya da buldum anlamadim

Sampuanimi degistirmem gerek ben mucizevi yagli olani kullaniyorum simdilik,sacimi yikayinca ben de resmini cekip before after yaparim :)

Foto gününü geçirdim ama ancak fırsat buldum :)

Evettt günlüğümm, fark 3cm’den fazla bu defa :) Sadece boy farkı değil inanılmaz yoğunluk farkı da var, daha önce de yazmıştım, ön kısımda saçımın döner olan kısmı açıklık gbydi tamamen doldu diyebilirim, kafamın üstünden saç fışkırdı resmen :) en fazla 1 aylık bebek saçlarım.

Bunca olumlu gelişmenin arkasında kabak çekirdeği yağının olmadığını söyleyebilirim, kabak çekirdeği yağım biteli 1ayı geçti sanırım.

En muhteşem verimi zeytinyağı artı Hindistan cevizi yağından aldım, haftada 3-4gün bir gece tüm saça bir gece sadece boy ve uçlara maske yapıp sabah yıkadım, 3gün dinlendirdim. Bu arada kozmik saç günlerinde mutlaka bakım yapmaya ve özellikle yay günlerinde uçlardan
1-2milim kesmeye dikkat ettim. Uzamadan da yoğunlaşmadan da saçımın dokusundan da çok memnunum.

Kısacası; kabak çekirdeği yağıyla falan uğraşmayın, organik sızma zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı karışımı her türlü yeterli gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…