- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi ince topuk
-
Amin canım çok sağol :)SAçımız aynı boyda canım ikimize kolay gelsin :) ayrıca da şifa olsun
Sağolasın canım, en çok kabak çekirdeği yağını zeytin yağıyla karıştırarak yaptığım bakımdan memnun kaldım ben, öyle çok sık bakım da yapmadım kozmik bakım tarihlerini takip etmeye çalıştım onun faydası oldu diye düşünüyorumince topuk maşallah sana ve saçına yaa sence en verim aldığın yağ hangisiydi 3 cm süper bir uzama
anladım canm çok teşekkür ederim sağlıkla uzasın saçların inşallah :)Sağolasın canım, en çok kabak çekirdeği yağını zeytin yağıyla karıştırarak yaptığım bakımdan memnun kaldım ben, öyle çok sık bakım da yapmadım kozmik bakım tarihlerini takip etmeye çalıştım onun faydası oldu diye düşünüyorum
Merhaba canım,ince topuk ben yag karisimima en son aktarin onerdigi yilan yagini ekledim icinde zeytinyagi ve marketten aldigim argan,badem,sac bakim,cam terebentin,kullanmadigim ama atmaya da kiyamadagim icin kantaron yagi var. :) Hindistan cevizi yagini arindirmak cok zor geldigi icin kullanmiyorum. :) Benim tecrubelerine dayanarak bi sorum olacak ne kadar aralikla yapiyosun su an bakimlarini,ben de bugun basladim sabah yikayacagim saclarimi, bidahaki bakimimi kac gun sonra yapmaliyim ve yag disinda ekstra varsa kullandigin urunler neler? :)
Merhaba canım,
İlk bakımlara başladığımda nerdeyse hergün yapıyordum sonra haftada ikiye düşürdüm. Şimdi ise haftada 3 gün hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı bakımı yapıyorum.
Özellikle dikkat ettiğim belli günler var, ay takvimine göre kozmik bakım günlerinde bakım yapmaya dikkat ediyorum, özellikle ay aslan ya da yay burcundayken uçlardan bir iki milim kesmeye çalışıyorum ki uzamada çok faydasını gördüm. Çok nadiren yumurta sarısı zeytinyağı Hindistan cevizi yağı bal karışımı maskesi yapıyorum.
Bana soracak olursan haftada 2-3 gün tüm saçına bakım yapman yeterli, akşam bakım yapıp sabah yıka hatta.
onun dışında saçını yıkayacağın zaman en az bi yarım saat önce saç boy ve uçlarına özellikle zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim. Kırılmayı engeller.
Şampuanın da kozmetik olmasın, tuzsuz sülfatsız parabensiz olsun, ben hask markasından memnun kaldım ama ondan önce bir süre unibaby kullanmıştım o da iyi gelmişti, şimdi hask bitmek üzere unibaby den devam edeceğim.
Ben bakım günlüğüne kabak çekirdrği yağıyla başlamıştım ama saçımı çok kuruttu, hindistan cevizi yağı zeytinyağı karışımından çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?