Saç Uzatma Yöntemleri Kabak çekirdeği yağı ile saç uzatma günlüğüm

Hangi keratin maskeyi kullanıyorsun

Evett şu an saçlarım yaklaşık 18" yani 44-45cm civarı, hedefim 26" yani 70cm :)

Bakalım kaç ay sürecek

Bu arada internette saç boyu ile ilgili çok farklı ölçümler vardı ama gerçeğe en yakını bu, bundan sonraki fotolarımı hem bir önceki fotomla hem de bu uzun saçlı hatunun fotosuyla kolaj yapacağım

kuaföre saç uçlarımdan aldırmaya diye gittim sadece 4 parmak kesmesini söyledim. fotoğraftaki ölçüye göre yazacak olursam 28'' saçımı 18''e getirdi. kızlar hangi insan evladının 4 parmağı 10'' eder ki
ben de konunu okudum canım kabak çekirdeğine ve şu restorexe başlamak istiyorum. zamanında bioblas sarmaşık özlü kullanıp uzatmıştım. restorexin de saç kremini kullanmıştım çok güzel kokuyordu. en yakın zamanda kabak çekirdeği yağı, nane yağı, hindistan cevizi yağı ve şampuanlarla ben de bu işe koyulacağım. 1ayda ne kadar uzatabilirim acaba

Geçmiş olsun canım, kuaförlerin çoğu ucundan alma olayını bilmiyor malesef eline makas alınca kendini kaybediyorlar... merak etme tekrar uzar,

Normalde bir ayda 1,5cm uzarmış ama bakımlarla benim geçen ay 3cm civarı uzamıştı, kişiden kişiye değişir tabi.

Bakımlarla birlikte beslenmene de dikkat etmeni öneririm, yumurta et kuruyemiş bunları ihmal etme, en kısa zamanda istediğin boya gelmesini dilerim

teşekkür ederim canım. evet malesef hala düzgün bir kuaför bulabilmiş değilim.
maşallah saçlarındaki uzama harika bence :) eskiden kendi halindeyken bu kadar uzamıyordu değil mi sanırım bu kullandıkların hızlandırmış olmalı

Bakımlardan önce de uzaması iyiydi ama saçım sarıydı önceden bir de mısır püskülü gb durduğundan düzleştirici ya da maşa kullanmadan çıkamıyordum, o yüzden çok kırılıp kopuyordu verimli uzamıyordu yani, bakımlar yıpranmayı da önlüyor sağlıklı uzama oluyor o yüzden sanırım. Kabak çekirdeği yağı da ekstra etkiliymiş uzamada

ben de konunu takipteyim canım. umarım hepimiz istediğimiz sonuca bir an önce ulaşırız

ben de konunu takipteyim canım. umarım hepimiz istediğimiz sonuca bir an önce ulaşırız
İstersen sen de bir konu açabilirsin, aylık uzamayı takip etmek açısından faydası oluyor :) öncesi/sonrası fotoları atarsın

Evett kozmik bakım günlerini değerlendirmek amacıyla diplere kabak çekirdeği yağı uçlara hindistan cevizi yağı sürdüm beklemedeyim.

Yalnız kızlar normalde her duştan önce saçımı bir miktar yağlıyordum, sonra haftada ikiye düşürdüm ama şu anda acaip koparak dökülme var sebebini anlayamadım, şampuandan mı acaba?

canım senin nane yağı uçucu yağ mı

bende ilk başaldığımda yılang çiçeği yağı kullanmöıştım . saç dibimde pıtır pıtır bi süü sivilce çıkartıp yara yaptı. ve inanılmaz saçımı kurutmuştu.

Bundan sonra her yıkamadan en az 20dk önce hindistan cevizi yağı süreceğim boy ve uçlara, kırılarak dökülmelere tahammül edemiyorum, iyi ki 3cm uzadı yani hemen ucundan kopup dökülüyor
Neyse aybuss sağolsun kozmik takvimi çıkartmış, bu ay tüm tarihlere uymaya çalışacağım. Bakalım sonuç ne olacak

kızlar şokta satılan hindistan cevizi yağını kullanan var mı fiyatu baya uygun 15tl. ya da başka önerebileceğiniz yağ var mı bugün alacağım

Sen yeter ki iste ben takvimi hazırlayıp atarım sana

Dün akşam diplere kabak çekirdeği yağı uçlara zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı uyguladım sabah yıkadım ilk kozmik bakımı tamam.

Bugün aldığımız köy yumurtalarından biri eve gelirken kırılınca atmaya kıyamadım yumurta sarılı saç maskesi yaptım;
Yumurta sarısı
Bir kaşık elma sirkesi
Bir kaşık bal
Yarım çay bardağına yakın zeytin yağı
Çok az hindistan cevizi yağı iyice çırpıp saç diplerinden başlayarak komple sürdüm yedirdim sonra da streçledim bakalım. En az iki saat beklemesi lazımmış ama o kadar bekleyemem , eşim gelmeden yıkarım.

iki gün sonra karşılaştırma fotosu çekeceğim, çıkan diplerimden uzamayı görebiliyorum ama nedense bu ay uçlardan çok kırılma kopma oldu inşallah belirgin uzama görebilirim fotoda...

Bu arada dün iki sene öncesinin fotoğraflarına göz attım off ya ne güzel belime yakın uzun saçlarım varmış... canım saçları ne halt etmeye kısa kestirdiysem! En azından gelecek seneye kadar uzun sağlıklı saçlara kavuşmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…