- 2 Şubat 2011
- 1.584
- 955
- 123
- Konu Sahibi ince topuk
-
Hangi keratin maskeyi kullanıyorsunDün gece kabak çekirdeği yağlı karışımı diplere, hindistan cevizi yağı boy ve ıca uyguladım sabah yıkadım. Hask şampuanı da beğendim, kafamda çıban falan çıkarmadı en azından :) keratin maske uyguladım kendi halinde kuruyor
Warrior cold markasıHangi keratin maskeyi kullanıyorsun
Geçmiş olsun canım, kuaförlerin çoğu ucundan alma olayını bilmiyor malesef eline makas alınca kendini kaybediyorlar... merak etme tekrar uzar,kuaföre saç uçlarımdan aldırmaya diye gittim sadece 4 parmak kesmesini söyledim. fotoğraftaki ölçüye göre yazacak olursam 28'' saçımı 18''e getirdi. kızlar hangi insan evladının 4 parmağı 10'' eder ki
ben de konunu okudum canım kabak çekirdeğine ve şu restorexe başlamak istiyorum. zamanında bioblas sarmaşık özlü kullanıp uzatmıştım. restorexin de saç kremini kullanmıştım çok güzel kokuyordu. en yakın zamanda kabak çekirdeği yağı, nane yağı, hindistan cevizi yağı ve şampuanlarla ben de bu işe koyulacağım. 1ayda ne kadar uzatabilirim acaba
teşekkür ederim canım. evet malesef hala düzgün bir kuaför bulabilmiş değilim.Geçmiş olsun canım, kuaförlerin çoğu ucundan alma olayını bilmiyor malesef eline makas alınca kendini kaybediyorlar... merak etme tekrar uzar,
Normalde bir ayda 1,5cm uzarmış ama bakımlarla benim geçen ay 3cm civarı uzamıştı, kişiden kişiye değişir tabi.
Bakımlarla birlikte beslenmene de dikkat etmeni öneririm, yumurta et kuruyemiş bunları ihmal etme, en kısa zamanda istediğin boya gelmesini dilerim
Bakımlardan önce de uzaması iyiydi ama saçım sarıydı önceden bir de mısır püskülü gb durduğundan düzleştirici ya da maşa kullanmadan çıkamıyordum, o yüzden çok kırılıp kopuyordu verimli uzamıyordu yani, bakımlar yıpranmayı da önlüyor sağlıklı uzama oluyor o yüzden sanırım. Kabak çekirdeği yağı da ekstra etkiliymiş uzamadateşekkür ederim canım. evet malesef hala düzgün bir kuaför bulabilmiş değilim.
maşallah saçlarındaki uzama harika bence :) eskiden kendi halindeyken bu kadar uzamıyordu değil mi sanırım bu kullandıkların hızlandırmış olmalı
ben de konunu takipteyim canım. umarım hepimiz istediğimiz sonuca bir an önce ulaşırızBakımlardan önce de uzaması iyiydi ama saçım sarıydı önceden bir de mısır püskülü gb durduğundan düzleştirici ya da maşa kullanmadan çıkamıyordum, o yüzden çok kırılıp kopuyordu verimli uzamıyordu yani, bakımlar yıpranmayı da önlüyor sağlıklı uzama oluyor o yüzden sanırım. Kabak çekirdeği yağı da ekstra etkiliymiş uzamada
İstersen sen de bir konu açabilirsin, aylık uzamayı takip etmek açısından faydası oluyor :) öncesi/sonrası fotoları atarsınben de konunu takipteyim canım. umarım hepimiz istediğimiz sonuca bir an önce ulaşırız
olabilir canım bakıma başlamadan önce çekip ben de açabilirim. fikir için teşekkürler :)İstersen sen de bir konu açabilirsin, aylık uzamayı takip etmek açısından faydası oluyor :) öncesi/sonrası fotoları atarsın
canım senin nane yağı uçucu yağ mıEvett kozmik bakım günlerini değerlendirmek amacıyla diplere kabak çekirdeği yağı uçlara hindistan cevizi yağı sürdüm beklemedeyim.
Yalnız kızlar normalde her duştan önce saçımı bir miktar yağlıyordum, sonra haftada ikiye düşürdüm ama şu anda acaip koparak dökülme var sebebini anlayamadım, şampuandan mı acaba?
Canım keskin kokular migrenimi azdırıyor o yüzden ben nane yağı kullanmıyorum ama nane zaten ıtırlı bir bitki olduğundan yağı da uçıcu özelliktedircanım senin nane yağı uçucu yağ mı
Sen yeter ki iste ben takvimi hazırlayıp atarım sanaBundan sonra her yıkamadan en az 20dk önce hindistan cevizi yağı süreceğim boy ve uçlara, kırılarak dökülmelere tahammül edemiyorum, iyi ki 3cm uzadı yani hemen ucundan kopup dökülüyor
Neyseaybuss sağolsun kozmik takvimi çıkartmış, bu ay tüm tarihlere uymaya çalışacağım. Bakalım sonuç ne olacak
Canım benim sağolasınSen yeter ki iste ben takvimi hazırlayıp atarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?