Saç Uzatma Yöntemleri Kabak çekirdeği yağı ile saç uzatma günlüğüm

Hiç üzülme çünkü soldaki fönlü, kesinlikle bu haliyle bile uzama olduğu belli. Çokmuş fiyat ama inşallah iyi gelir ya, bakımlara devam kuzum üzülme aynı tişört giyseydin keşke

Hiç üzülme çünkü soldaki fönlü, kesinlikle bu haliyle bile uzama olduğu belli. Çokmuş fiyat ama inşallah iyi gelir ya, bakımlara devam kuzum üzülme aynı tişört giyseydin keşke
Çok teşekkür ederim canım benim, tişörtü yıkayınca bir foto da öyle çeker koyarım, bundan sonra saçım cadı süpürgesi gb kabarmayacağı için (en azından bir süre) çok mutluyum inşallah beklentimi karşılar :) kendi halinde kuruduğu halde yatışmış ve fönlü gbydi. Uzama sürecinde beni maşa ve düzleştiriciden uzak tutacağı için mutluyum

Uzama var canim

kabak çekirdeğini tüm saçina karışım yapmadan uygula saçlar nemli gibi şekilli oluyor.tabi yanlış yapıyorsam beni arkadaşlar uyarsın lütfen ama ben kabak çekirdeğinin saç tellerime bu kadar iyi geleceğini tahmin etmezdim.bi dene istersen.

Sağol canım, normalde karışım yapmıyordum ama saç dibimde kuruluk ve kepek oluştu ben de zeytinyağı ile karıştırdım yarı yarıya, şu an sorun yok gb bakalım

benim ilk amacım uzatmasıydı sonra saçımın tamamına bi uygulayayım dedim .artık nerdeyse her gün yapıyorum.tabi yakında ara vereceğim zaten çok pahalı :)))

benim ilk amacım uzatmasıydı sonra saçımın tamamına bi uygulayayım dedim .artık nerdeyse her gün yapıyorum.tabi yakında ara vereceğim zaten çok pahalı :)))
Bir de kabak çekirdeği yağı ile ilgili bir sıkıntım var, yağ bakımı yaptıktan sonraki birkaç gün terledikçe burnuma o yağın kokusu geliyor ya ama sadece kabak çekirdeği yağı ile bakım yaptığımda oluyor bu. Siz yaşadınız mı böyle birşey?

Canim bu durum tum yağlar icin gecerli bence
Sicakta kokulari ortaya cikabiliyor
Ben fön cektirdigimde kuafor salonu buram buram hindistan cevizi yağı kokmustu

Canım burada cvplayayım istedim arkadaşın konusunun içinde bir konu daha olmasın, haklısın ben de aynı düşünüyorum ama lazer aklıma gelmemişti, misal loğusayken evden çıkamadığım için kaşlarımı hiç alamadığım olmuştu bildiğin adama dönüyorum ya eşimin benim kadar kaşı yok, kuaföre gittiğimde sıkı sıkı tembihliyorum çok kavis olmayacak çok inceltilmeyecek diye ki sürekli aynı yere gittiğimden sıkıntı olmuyor. Almazsam göz kapağımın açılıp kapanan yerlerinde bile kaş çıkıyor gözüme ağırlık biniyor resmen. Üst kısmı evde iple kendim alıyorum ama alt kısım sıkıntılı işte. Kaş aldırmaktan usandım yeminle...

Eklentiler

• IMG_1203.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_1196.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 84
18 Haziran-18 Temmuz tam bir ay var arada, ikinci fotoyu az önce çektik kızlar. Aynı tişörtü giydim.

Tişörtteki çizgilerin arası 3er cm, yani saçım en fazla uzayan yerinden 3cm anca uzamış. Kabak yağı da ekstra bi işe yaramadı diye düşünürken sağlıklı saç 1ayda ne kadar uzar diye araştırınca 1,5 cm civarı uzadığını okudum. İyi bari sevindim. Kabak yağına devam o zaman haftada iki kere tabi :)

Son düzenleme:
Maşallah çok güzel uzama benim neden böyle olmuyor sevdabuzer

canım senin kaşların güzel. bende hakikaten çok çok fazla sandım gayette düzgün üst kısımlara lazer atışı yaptır 5-10 tl anca alırlar . 3-5 defadan sonra çıkmaz. ben üstlere öle çözüm buldum . orta kısımları da çok uz<un olanları kes kısalt sadece alttan düzeltme yap. bi kaç tane . cımbızla tüy çekmeyi hiç tavsiye etmiyorum ben veya iple. kıl kökleri açıkta kalıyor. ya bakteri kapıyor. yada 30 lu yaşlardan sonra lekelenme yapıyor. sakın cildinizde lekelenme olmasın. dşiyorum ya 30 dan sonra herşey zor. kaşlarını çok beğendim. :) maalesef biz kadınların kendimizi beğenmeme de üstümüze yoktur. :)

Çok teşekkür ederim canım, dikkate alacağım önerilerini. Lazer işini de sorayım bakalım nasıl olacak

Kırıkları kestirip saçın uzamasını beklemek eskide kaldı artık kırıkları onaran birçok ürün ve doğal yağlar var. Ben hergün düzleştiriyordum kırıklarım alıp başını gitmişti herkes kestir uzasın dediği için salak gibi kestirdim aslında yapmam gereken saçı dinlendirip bakım yapmaktı. E kestirince haliyle bunalıma girip uzun dursun diye daha çok düzleştiriyordum. Sonuç kaynak taktırdım pişman değilim esasen bana doğru yolu gösterdi. 6 ay boyunca kaynak kullandım çıkarttım sonra bakımı vs için bir baktım saçım uzamış. Çünkü aylarca düzleştirmedim. Uzun saçın düzleştiriciye ihtiyacı kalmıyor kabarıklığını aldığı için. Hazır bu kadar uzamışken bakımımı da hergün eksiksiz yaptım 2 haftada inanılmaz uzadı. Kaynakları ilk çıkarttığında tam göğüsümün ortasına geliyordu şimdi göğüsümü geçti belime çok az kaldı. Veeeee kaynakları çıkarttığımda haliyle saç yorgundu kırıktı yıpranmıştı dediğim gibi 2 haftada canlı parlak ve uzun oldu. Bakımı düzenli yapıldığı müddetçe kafaya takılacak bir konu değil jet gibi uzar( e tabi bir hafta araştırdım öle kolay değil)

Dün geceki bakımım: saç diplerine kabak çekirdeği yağı, boy ve uçlara hindistan cevizi yağı

Kızlar en son kuaförümün yaptığı keratin işlemine bayıldım ya, kurutmuyorum, fön çekmiyorum düzleştirici ya da maşaya da gerek kalmadı, saçlarım kabarmıyor yumuşacık, kendi halinde kurumasına rağmen hafif fönlü gb :) Bir de keratin maskesi almıştım, haftada iki kez duş sonrası uygulayacağım bakalım. İnşallah uzun süre gider böyle, iyice uzayana kadar fönden düşleştiriciden uzak durmuş olurum ben de

Kac tlye yaptirmistin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…