Yenidogan anadolu yakasinda sancaktepeye bagli bir semt biraz daha kirsala kaliyor yeni yeni yerlesimler basladigi icin evler ucuz. Bayrampasa ters kaliyor bize
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sizce ne yapmalıyım?
- Konu Sahibi aslirumus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
Şu an keşke Bayrampaşa olsaydı dedim. Adını duydum ama Sancaktepe ye hiç gitmedim ama gidenlerin haberlerini aldım .Yenidogan anadolu yakasinda sancaktepeye bagli bir semt biraz daha kirsala kaliyor yeni yeni yerlesimler basladigi icin evler ucuz. Bayrampasa ters kaliyor bize
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
semtin girişinden çıkışına kadar iç organlarını söküp takarlarHiç bilmediğim bir yerde imiş baktım simdi, tşkler.
- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
sancaktepe yenidoğandan bahsediyor , iç organlarını söküp takarlar yürürken yav bu bayrampaşa size netti gardeş'e bağlıycam he, bayrampaşa kötü bi yer değil cidden bi iki sakat mahalle hariç (cevatpaşa gibi), ama onu dışında çevre semtleri kötü olsa da bayrampaşa fena bi yer değil hatta oldukça değerlendi yeni yapılan evler 1 milyon civarıŞu an keşke Bayrampaşa olsaydı dedim. Adını duydum ama Sancaktepe ye hiç gitmedim ama gidenlerin haberlerini aldım .
Ya aklıma şey geldi koptum gecenin körü. Bağcılara darbe zamanı askeri bir tank girmiş , girmiş ama çıkışı yok kamera kayıtlarında giriş var çıkış yok, o geldi aklıma şimdi .semtin girişinden çıkışına kadar iç organlarını söküp takarlar
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
gaziosmanpaşa'nın arkalarına da mesela son 10 yıldır polis girmeyen yerler var deniyo, doğrudurYa aklıma şey geldi koptum gecenin körü. Bağcılara darbe zamanı askeri bir tank girmiş , girmiş ama çıkışı yok kamera kayıtlarında giriş var çıkış yok, o geldi aklıma şimdi .
- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
Ben Gop çocuğuyum. Ordan nasil sağ çiktim halen sasarimgaziosmanpaşa'nın arkalarına da mesela son 10 yıldır polis girmeyen yerler var deniyo, doğrudur
- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.737
- 598
semtin girişinden çıkışına kadar iç organlarını söküp takarlar
Kırmızı ışıkta durunca arabanın lastiklerini sökerler dedikleri yer mi?
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
öyle tabir ettiğimiz güzide semtlerimizdendirKırmızı ışıkta durunca arabanın lastiklerini sökerler dedikleri yer mi?
- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.737
- 598
öyle tabir ettiğimiz güzide semtlerimizdendir
Spor salonuna bedava gidecek diye tercih edilecek yermiş gerçekten.
Aklıma bir de şu takıldı, böyle bir semtteki spor salonuna bir kadın gidebilir mi?
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
bu tarz semtlerde "bayanlara özel" ufak yerler açılıyo hani sokak içlerinde dükkan tarzında olur ya öyle ya da belediye tesislerinin yine kadınlar için seanslı yerleri oluyor ama genelde ev kadınlarının kısır börek paket yapıp 1 saatliğine uğradığı ya da ergen gençlerimizin geldiği fazla profesyonel olmayan yerler oluyo bunlar böyle bi mesela beşiktaşta spor salonunda üyeliği olanların gym'e gittiği tarzda bi çevre değilSpor salonuna bedava gidecek diye tercih edilecek yermiş gerçekten.
Aklıma bir de şu takıldı, böyle bir semtteki spor salonuna bir kadın gidebilir mi?
Valla doğduğun yer değil doyduğun yer atasözünü hatırlatın nişalınıza. Para iş olmayınca çevrede ne arkadaş kalır ne maneviyat. Ayrıca uzak bir yer değil deyin. Her hafta sonu gidebiliriz, sen paradan haber ver.. deyin.
Yüzde birmilyon istanbul yanlış karar. Allah yardımcın olsun.
Yüzde birmilyon istanbul yanlış karar. Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlarınız size nasıl yardım edecek acaba? Bu zamanda insanlar kendilerini zor çekip ceviriyor. Ve takılar ne kadar yetecek ki hazıra dağ dayanmaz. Zaten mevcut bir işiniz var. Istanbula gitmek her şeyi sıfırdan başlamak demek. Bu riski göze almaya değer mi?Merhabalar hanımlar size bir sey danışmak istiyorum.
Öncelikle kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. 3 aydır nisanliyim. 2,5 senelik bir iliskim var. Nisanlimla ben Bursa'da çalışıyoruz. Ailelerimiz Istanbul' da yaşıyor. Evlendikten sonra nerede yaşayacağimizla ilgili nişanlimla fikir ayriliğina düştük.
Detay vereyim birazcık. O 1 senedir Bursa' da çalışıyor. Şantiye ortami zor oluyo onun için. İşinden cok memnun değil ama piyasaya oranla iyi kazanıyor ve sigortasi yuksekten yatiyor. Ben de mezun olduktan sonra hemen is bulamadim Istanbul'da. Bayağı araştırdım. En son Bursa' da iyi bir Eğitim Kurumunda düşük ücretle de olsa rehber öğretmenliği yapmaya başladım. Ama aklimizda hep Istanbul'a donmek vardı. Çalıştığım kurum benimle normal maasla devam etmek istediğini söyledi. Ben de kariyerim icin iyi bir firsat olduğunu düşünüyorum. Ayrica piyasalar bu kadar kotuysen sahip olduğumuz işi kaybedip Istanbul'a gitmek saçma geldi bana. Ancak nişanlım ise istifa edip Istanbul' a gitmekte direniyor. Ailelerimizin ve arkadaslarimizin orda olmasi dayanakmis. Illaki is bulurmusuz. Bulamasak da takılar varmis. Manevi olarak eksik hissedecekmis. Bursada isyerimize yakin oturursak kiralar en az 2000 tl. Istanbulda 1000 liraya oturabilirmisiz. Orda arkadaslarimiz bize yardim edermiş. Ben kendi ayaklarımız uzerinde durmamiz gerektiği tarafindayim. Ama o israrla cok yanlis dusunuyorsun. Biz anlasamiycaz bu konuda diyor. Ne yapicaz peki diyorum. Ben dusunup karar vercem ve uyguluycaz diyor. Yani fikirlerimin cok da onemli olmadığını kendisi dogrusuna karar verebileceğini ima ediyor.
Ben Bursa'da kalmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. Size onu ikna etmek icin nasil bir yol izlemeliyim? Nasil davranmaliyim?
- 12 Kasım 2010
- 2.885
- 16.648
- 408
- 39
Valla kimse aşkından ölmemiş şu dünyada adamın ne size ne mesleğinize ne de kararlaınıza saygısı var. Ben karar vereceğim sen yapacaksın diyen adamla orada bitirmeniz gerekirdi. Sizin kariyeriniz, aklınız düşünceniz, hayatınız yok mu?
Kanun gereği bile size ait olan, dinen mehir kabul edilen takılarınıza şimdiden göz dikmesi, size fikir bile sormaması da taktire şayan.
Hadi herşeyi geçtim, sırf anasının dizinin dibinde olmak , arkadaşları ile goy goy yapmak için düğün arifesinde işsiz kalmayı göze alan adamla ilerde şahane başlıklar açarsınız bir derdim var köşesine.
Burada sorun taşınmak değil aslında nişanlınızın ne size ne de sizin hayatınıza saygısı olmaması. Türkiyede kocaman holdingler bile ekonominin önü bu kadar belirsiz olduğuşu dönemde bir sürü tedbir alırken, onlarca firma şu son yaşanan krizde personel çıkartırken veya kapatırken, elindeki geliri iyi işi düğün öncesi yok yere bırakan adamda sorumluluk yoktur, öyle adamdan ne koca ne de baba olur. Ayrıca arkadaşı hayır kurumu işletmiyorsa paşa paşa orayada aidat ödemek zorundadır. Zira arkadaş olmak beleşçi olmayı gerektirmez.
Kanun gereği bile size ait olan, dinen mehir kabul edilen takılarınıza şimdiden göz dikmesi, size fikir bile sormaması da taktire şayan.
Hadi herşeyi geçtim, sırf anasının dizinin dibinde olmak , arkadaşları ile goy goy yapmak için düğün arifesinde işsiz kalmayı göze alan adamla ilerde şahane başlıklar açarsınız bir derdim var köşesine.
Burada sorun taşınmak değil aslında nişanlınızın ne size ne de sizin hayatınıza saygısı olmaması. Türkiyede kocaman holdingler bile ekonominin önü bu kadar belirsiz olduğuşu dönemde bir sürü tedbir alırken, onlarca firma şu son yaşanan krizde personel çıkartırken veya kapatırken, elindeki geliri iyi işi düğün öncesi yok yere bırakan adamda sorumluluk yoktur, öyle adamdan ne koca ne de baba olur. Ayrıca arkadaşı hayır kurumu işletmiyorsa paşa paşa orayada aidat ödemek zorundadır. Zira arkadaş olmak beleşçi olmayı gerektirmez.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Istanbulda 1000 tlye kira var mi? Buradan okudugum kadariyla biraz zor.
Arkadaslar destek olur, takilar var... fikirleri benim hosums vitmedi.
Biz anlasamayacagiz laflari.. senin fikirlerini onemsememesi... kendi fikrini dayatmaya calismasi bunlar bir isaret aslinda.
Fikrimi sorarsan bir erkek icin gelecegimiden vazgecmezdim. Istanbul ucu kapali yani hele ki bu donemde is bulamamak da var ve kac ay baskalarinin sirtina dayanacaksiniz. Dahasi onun ailesi geciminizde is bulana kadar yardim ederse, yardim ettikleri icin bazi seylere karismakta kendilerinde hak gorebilirler. Haymtta kira vermeyin is bulana kadsr beraber yasayalim bile denebilir. Hayalleriniz ile gercekler tutmayabilir. Ben asla isimi duzenimi bozmazdim net. Hele ki kendi fikrini dayatmaya calisan birine guvenmek de ne biliyim. Sanki tum evlilik boyunca senin hicbir fikrin onemli olmayacak gibi. Kolelik olur o zaman da evlilik.
Arkadaslar destek olur, takilar var... fikirleri benim hosums vitmedi.
Biz anlasamayacagiz laflari.. senin fikirlerini onemsememesi... kendi fikrini dayatmaya calismasi bunlar bir isaret aslinda.
Fikrimi sorarsan bir erkek icin gelecegimiden vazgecmezdim. Istanbul ucu kapali yani hele ki bu donemde is bulamamak da var ve kac ay baskalarinin sirtina dayanacaksiniz. Dahasi onun ailesi geciminizde is bulana kadar yardim ederse, yardim ettikleri icin bazi seylere karismakta kendilerinde hak gorebilirler. Haymtta kira vermeyin is bulana kadsr beraber yasayalim bile denebilir. Hayalleriniz ile gercekler tutmayabilir. Ben asla isimi duzenimi bozmazdim net. Hele ki kendi fikrini dayatmaya calisan birine guvenmek de ne biliyim. Sanki tum evlilik boyunca senin hicbir fikrin onemli olmayacak gibi. Kolelik olur o zaman da evlilik.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
SİZE ALTIN ÖNERİ NİŞANLINIZA HER İKİNİZ İÇİN İSTANBULDA İŞ BULDUKTAN SONRA TAŞINACAĞINIZI ŞART KOŞUN , İŞİ AYARLA HAZIR ET BEN DE TAŞINMAYA HAZIRIM DEYİN , YOKSA İŞİMİ GÜCÜMÜ DÜZENİNİ BOZUP GİTMEM DEYİN .Merhabalar hanımlar size bir sey danışmak istiyorum.
Öncelikle kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. 3 aydır nisanliyim. 2,5 senelik bir iliskim var. Nisanlimla ben Bursa'da çalışıyoruz. Ailelerimiz Istanbul' da yaşıyor. Evlendikten sonra nerede yaşayacağimizla ilgili nişanlimla fikir ayriliğina düştük.
Detay vereyim birazcık. O 1 senedir Bursa' da çalışıyor. Şantiye ortami zor oluyo onun için. İşinden cok memnun değil ama piyasaya oranla iyi kazanıyor ve sigortasi yuksekten yatiyor. Ben de mezun olduktan sonra hemen is bulamadim Istanbul'da. Bayağı araştırdım. En son Bursa' da iyi bir Eğitim Kurumunda düşük ücretle de olsa rehber öğretmenliği yapmaya başladım. Ama aklimizda hep Istanbul'a donmek vardı. Çalıştığım kurum benimle normal maasla devam etmek istediğini söyledi. Ben de kariyerim icin iyi bir firsat olduğunu düşünüyorum. Ayrica piyasalar bu kadar kotuysen sahip olduğumuz işi kaybedip Istanbul'a gitmek saçma geldi bana. Ancak nişanlım ise istifa edip Istanbul' a gitmekte direniyor. Ailelerimizin ve arkadaslarimizin orda olmasi dayanakmis. Illaki is bulurmusuz. Bulamasak da takılar varmis. Manevi olarak eksik hissedecekmis. Bursada isyerimize yakin oturursak kiralar en az 2000 tl. Istanbulda 1000 liraya oturabilirmisiz. Orda arkadaslarimiz bize yardim edermiş. Ben kendi ayaklarımız uzerinde durmamiz gerektiği tarafindayim. Ama o israrla cok yanlis dusunuyorsun. Biz anlasamiycaz bu konuda diyor. Ne yapicaz peki diyorum. Ben dusunup karar vercem ve uyguluycaz diyor. Yani fikirlerimin cok da onemli olmadığını kendisi dogrusuna karar verebileceğini ima ediyor.
Ben Bursa'da kalmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. Size onu ikna etmek icin nasil bir yol izlemeliyim? Nasil davranmaliyim?