Bu tarif ettiginiz kafayi omur boyu cekmek,her konuda direnmesi sizi oyle yormaya baslayacakki bir sure sonra kendinizi yemeye baslayacaksiniz.Biz psikiyatristlik olduk ta halen cozemiyoruz.Nasil ikna edecegimi bilemiyorum acikcasi Bazen tersi pis oluyor cunku inat birisi. Sirf inadindan bile tasinabilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sizce ne yapmalıyım?
- Konu Sahibi aslirumus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet cok guzel yorumlamissiniz!Yapmayın Allah aşkına. Tersi pis değil. Şımarık ve mantıksız birisi sadece.
Onun egoları yüzünden neden pasif kalmayı kabul ediyorsunuz.? O bir inatsa siz 2 inat olacaksınız. Mantıksız ve şımarık hayallerini size zorla dayatıyor adam
Ohh ne ala valla bastir bastir dur .Bu psikolojik baskidir evet.Adam size psikolojik baskı yapıyor.
Ben dusunup karar vercem ve uyguluycaz diyor.
Benim bu cümleye vereceğim tek cevap "iyi git istediğin yerde yaşa o zaman" olur. Gerisini o düşünsün.
Siz onu Bursa'da yaşamaya ikna edeceğinize, asıl o sizi evlenilecek bir adam olduğuna ikna etmeli bence.
Şu cümleye ve şehir konusunda kurduğu mükemmel mantığa bakınca pek evlenilecek biri gibi durmuyor çünkü.
- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Genç meslektaşım arkadaşlar gerekenleri yazmışlar zaten.
Benim tek söyleyeceğim bu beyle evlenme kararınızı gözden geçirin.
Sancaktepe; Sur Yapı,,Sinpaş, Fiyaka gibi belirli bir sosyo-kültürel seviyedeki insanların oturduğu düzgün sitelerde oturmayacaksanız yaşanacak semt değil.
Yenidoğan'a hiç girmiyorum bile.
Benim tek söyleyeceğim bu beyle evlenme kararınızı gözden geçirin.
Sancaktepe; Sur Yapı,,Sinpaş, Fiyaka gibi belirli bir sosyo-kültürel seviyedeki insanların oturduğu düzgün sitelerde oturmayacaksanız yaşanacak semt değil.
Yenidoğan'a hiç girmiyorum bile.
- 11 Aralık 2018
- 40.329
- 250.416
- 598
Benim bu cümleye vereceğim tek cevap "iyi git istediğin yerde yaşa o zaman" olur. Gerisini o düşünsün.
Siz onu Bursa'da yaşamaya ikna edeceğinize, asıl o sizi evlenilecek bir adam olduğuna ikna etmeli bence.
Şu cümleye ve şehir konusunda kurduğu mükemmel mantığa bakınca pek evlenilecek biri gibi durmuyor çünkü.
Diyemez ki. Derse adam sen benden çok çabuk vazgeçiyorsun dermiş. Vazgeçmemek için, adamı da kaçırmasın diye rest çekemez.
İki sene sonra kayınvalideli, değer vermeyen eşli konular açacak.
- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
- 113
Mesela spora yazılmak istiyoruz. Onun arkadasinin salonu var ce para odemeyecekmisi. Ama bursada 2000 tl kira verirsek bu bir luks olacakmis
Akıl yaşı çocuk nişanlınızın.Cidden bu adamla mı evleneceksiniz
Diyemez ki. Derse adam sen benden çok çabuk vazgeçiyorsun dermiş. Vazgeçmemek için, adamı da kaçırmasın diye rest çekemez.
"Vazgeçirecek şeyler yapma" desin o zaman. Onu da mı biz söyleyelim
- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
- 113
İstanbula taşınırsanız boş vaktinin hepsini arkadaşlarına ailesine ayıracak ve sizi yalnız bırakacak bunu göremiyor musunuz?Gayet Bursa’da da arkadaş edinebilir sizinle keyifli zaman geçirebilir.Sormayin valla aile dost sevdasindan ne yapacagimizi sasirdik
Bu adam sizle vakit geçirmektense ailesini arkadaşlarını tercih ediyor çok açık.Siz hala ikna etme derdindesiniz ama insan sevdiğiyle vakit geçirmek ister, sevdiğinin fikirlerine önem verir.Sevildiğinize emin misiniz?
Evlenmek için evlenmeyin sonra üç beş ay sonra buraya konu açarsınız kocam gece sürekli arkadaşlarıyla eve 3te geliyor,kocam sürekli annesine gitmek istiyor,kocam beni ailesine ezdiriyor vsvs.
Ben olsam bu adamı yürü git arkadaşlarınla ailenle otur o zaman Yenidoğan’da kimle evleniyosan evlen yallah şeklinde postalarım
Vazgeçip vazgecmemek değil konu. Adami kacirip kacirmamak da değil. Biz tanıştık birbirimiz sevdik emek de verdik guzel anlastik hayatimiza beraber devam etme karari aldik. Ama hayatin getirileri, hayat görüşleri tecrubeler degisince fikir ayrılıkları çıkabiliyor. O da ne yapacağını bilmiyor. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Umarım benim gördüklerimi görür. Ama ben diretmeyi düşünüyorum elbetteDiyemez ki. Derse adam sen benden çok çabuk vazgeçiyorsun dermiş. Vazgeçmemek için, adamı da kaçırmasın diye rest çekemez.
- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
ne kadar saçma düşünüyor ya millete sırtını dayamak mı planı ? 1000 liraya otursun istanbulda kim oturuyor bin liraya en az 2 saatlik yolu olmadan işe. hayatta kabul etmem istifa edip gideceksin bi de bir dünya sıkıntı çekip millete el açacaksın şimdiden o bilezikleri de yeme peşinde çok çirkin çok.Merhabalar hanımlar size bir sey danışmak istiyorum.
Öncelikle kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. 3 aydır nisanliyim. 2,5 senelik bir iliskim var. Nisanlimla ben Bursa'da çalışıyoruz. Ailelerimiz Istanbul' da yaşıyor. Evlendikten sonra nerede yaşayacağimizla ilgili nişanlimla fikir ayriliğina düştük.
Detay vereyim birazcık. O 1 senedir Bursa' da çalışıyor. Şantiye ortami zor oluyo onun için. İşinden cok memnun değil ama piyasaya oranla iyi kazanıyor ve sigortasi yuksekten yatiyor. Ben de mezun olduktan sonra hemen is bulamadim Istanbul'da. Bayağı araştırdım. En son Bursa' da iyi bir Eğitim Kurumunda düşük ücretle de olsa rehber öğretmenliği yapmaya başladım. Ama aklimizda hep Istanbul'a donmek vardı. Çalıştığım kurum benimle normal maasla devam etmek istediğini söyledi. Ben de kariyerim icin iyi bir firsat olduğunu düşünüyorum. Ayrica piyasalar bu kadar kotuysen sahip olduğumuz işi kaybedip Istanbul'a gitmek saçma geldi bana. Ancak nişanlım ise istifa edip Istanbul' a gitmekte direniyor. Ailelerimizin ve arkadaslarimizin orda olmasi dayanakmis. Illaki is bulurmusuz. Bulamasak da takılar varmis. Manevi olarak eksik hissedecekmis. Bursada isyerimize yakin oturursak kiralar en az 2000 tl. Istanbulda 1000 liraya oturabilirmisiz. Orda arkadaslarimiz bize yardim edermiş. Ben kendi ayaklarımız uzerinde durmamiz gerektiği tarafindayim. Ama o israrla cok yanlis dusunuyorsun. Biz anlasamiycaz bu konuda diyor. Ne yapicaz peki diyorum. Ben dusunup karar vercem ve uyguluycaz diyor. Yani fikirlerimin cok da onemli olmadığını kendisi dogrusuna karar verebileceğini ima ediyor.
Ben Bursa'da kalmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. Size onu ikna etmek icin nasil bir yol izlemeliyim? Nasil davranmaliyim?
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Şehri bosverin, nisanliyi da... Tamamen bosverin yani, bundan olmaz. Takıları kanun size verirken o sizden kaçırma planı mi yapıyor? Evlendigimiz ilk zamanlarda eşim de buna benzer bir şey söylemişti, "takılar ortaktır" dedi. Halbuki kendi akrabalari en fazla ceyrek takmıştır. Ablası bile öyle. Ama yüzsüz insan bundan utanacagina üste çıkar, sizinki de erken alarm vermiş, çok ağlarsınız bununla
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
nasil yani,
ikiniz de sahip oldugunuz isleri birakip Istanbul Yenidogana tasinip,
koskoca Istanbulda is arayip, tesaduf bu ya, ikiniz de evinize yakin is bulup 1000 TL kira odeyip yasayacaksiniz.
Bir de ben kendime optimist derim,
nisanliniz baya asmis kendini.
saygilar enisteye.
size de bolca sabir diliyorum,
ya da en guzeli yeniden mi dusunseniz ne...
ikiniz de sahip oldugunuz isleri birakip Istanbul Yenidogana tasinip,
koskoca Istanbulda is arayip, tesaduf bu ya, ikiniz de evinize yakin is bulup 1000 TL kira odeyip yasayacaksiniz.
Bir de ben kendime optimist derim,
nisanliniz baya asmis kendini.
saygilar enisteye.
size de bolca sabir diliyorum,
ya da en guzeli yeniden mi dusunseniz ne...
- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
İstanbul'da bin liraya ev mi varmış kalmış mı ki birde neden o karar veriyor sen uyguluyosun ? Bir karar verilecekse ortak verilir biliyorum benMerhabalar hanımlar size bir sey danışmak istiyorum.
Öncelikle kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. 3 aydır nisanliyim. 2,5 senelik bir iliskim var. Nisanlimla ben Bursa'da çalışıyoruz. Ailelerimiz Istanbul' da yaşıyor. Evlendikten sonra nerede yaşayacağimizla ilgili nişanlimla fikir ayriliğina düştük.
Detay vereyim birazcık. O 1 senedir Bursa' da çalışıyor. Şantiye ortami zor oluyo onun için. İşinden cok memnun değil ama piyasaya oranla iyi kazanıyor ve sigortasi yuksekten yatiyor. Ben de mezun olduktan sonra hemen is bulamadim Istanbul'da. Bayağı araştırdım. En son Bursa' da iyi bir Eğitim Kurumunda düşük ücretle de olsa rehber öğretmenliği yapmaya başladım. Ama aklimizda hep Istanbul'a donmek vardı. Çalıştığım kurum benimle normal maasla devam etmek istediğini söyledi. Ben de kariyerim icin iyi bir firsat olduğunu düşünüyorum. Ayrica piyasalar bu kadar kotuysen sahip olduğumuz işi kaybedip Istanbul'a gitmek saçma geldi bana. Ancak nişanlım ise istifa edip Istanbul' a gitmekte direniyor. Ailelerimizin ve arkadaslarimizin orda olmasi dayanakmis. Illaki is bulurmusuz. Bulamasak da takılar varmis. Manevi olarak eksik hissedecekmis. Bursada isyerimize yakin oturursak kiralar en az 2000 tl. Istanbulda 1000 liraya oturabilirmisiz. Orda arkadaslarimiz bize yardim edermiş. Ben kendi ayaklarımız uzerinde durmamiz gerektiği tarafindayim. Ama o israrla cok yanlis dusunuyorsun. Biz anlasamiycaz bu konuda diyor. Ne yapicaz peki diyorum. Ben dusunup karar vercem ve uyguluycaz diyor. Yani fikirlerimin cok da onemli olmadığını kendisi dogrusuna karar verebileceğini ima ediyor.
Ben Bursa'da kalmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. Size onu ikna etmek icin nasil bir yol izlemeliyim? Nasil davranmaliyim?