- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
ne demek piyasa böyle, asgari ücret net 949,00 tl şuan. onu vermek zorunda ssknız da yok anladığım kadarıyla yapmayın, hakkınızı yedirdiğiniz sürece sömüren patronlar bitmeyecek.Hukuk bürosunda sekreterim.. 4 yildir bu işi yapıyorum. Belki işsiz bile kalmam ama patron iyi oldugu için ne diyip çıkacagımı bilmiyorumGerçi sebep olarak maaşı gösterebilirim ama piyasa böyle derse ne dicem..
Hukuk bürosunda sekreterim.. 4 yildir bu işi yapıyorum. Belki işsiz bile kalmam ama patron iyi oldugu için ne diyip çıkacagımı bilmiyorumGerçi sebep olarak maaşı gösterebilirim ama piyasa böyle derse ne dicem..
Hakkaten ben de takıldım ama kendini kötü hissetmesin diye bişey diyemedim.
750 lira nedir? iş imkanının olmadığı bir yer galiba.
Bari ek olarak bi yemek parası verselerdi.
iyi de piyasa böyle değil ki?Hukuk bürosunda sekreterim.. 4 yildir bu işi yapıyorum. Belki işsiz bile kalmam ama patron iyi oldugu için ne diyip çıkacagımı bilmiyorumGerçi sebep olarak maaşı gösterebilirim ama piyasa böyle derse ne dicem..
canım istanbuldaysan burda hukuk bürosunda verilen maaş 1250 dirr bilemedim sen nerdesin olurmu öyle şey önce iş araştırr.. sonrada patronuna söyle baktın yapmıyor çık canımm..Hukuk bürosunda sekreterim.. 4 yildir bu işi yapıyorum. Belki işsiz bile kalmam ama patron iyi oldugu için ne diyip çıkacagımı bilmiyorumGerçi sebep olarak maaşı gösterebilirim ama piyasa böyle derse ne dicem..
Valla arkadaşım maaş çok azmış yeminlen köle gibi çalışş bu maaş ne yaaa.. asgariden bile az. nerde çalışıyorsunki canım sen daha iyi şartlar bul öyle çık yazık sana.
ne demek piyasa böyle, asgari ücret net 949,00 tl şuan. onu vermek zorunda ssknız da yok anladığım kadarıyla yapmayın, hakkınızı yedirdiğiniz sürece sömüren patronlar bitmeyecek.
Buyuk sehirdemi yasiyorsunuz?
Sigortaniz varmi en azindan yemek parasi talep edin bence patron iyi olsa hakkinizi yemezdi.
Sanki ona ödetcem..
Her ay maaşımın 400-450 tlsini veriyorum.
şu alıntıladığım cümlelerinden hiç hoşlanmadım.. "maaşımdan şu kadarını verdim.bu ay vermedim, benim param onun parası. ödemedi, ödedim" böyle muhabbetler ev arkadaşlıklarında olur. tabi sizin tarzınız da buysa bilemem ama siz evlisiniz artık. gelir de gider de ortaktır evlilikte benim bildiğim. bişeye ihtiyacın varsa söylersin alınır. ya da gider alırsın. bunun neresi sorun. boş yere büyüyüp kavgaya dönüşmüş..Ama ben maaşımdan eşime vermeyince çok sıkışıyoruz.
Ssk var 750 tlde maaş işte cumartesi günleride yarım gün çalışıyorum. Hem ofisin temizliğine bakıyorum hem gelene gidene hemde icra dosyalarına..
iyi de piyasa böyle değil ki?
temizlik işçileri bile günlük 100 liradan aşağı çalışmıyor, siz koskoca hukuk bürosun asgari ücrete bile tabii değilsiniz, olur mu öyle şey?
Küçük bir şehir. İçanadoludayım.canım istanbuldaysan burda hukuk bürosunda verilen maaş 1250 dirr bilemedim sen nerdesin olurmu öyle şey önce iş araştırr.. sonrada patronuna söyle baktın yapmıyor çık canımm..
şu alıntıladığım cümlelerinden hiç hoşlanmadım.. "maaşımdan şu kadarını verdim.bu ay vermedim, benim param onun parası. ödemedi, ödedim" böyle muhabbetler ev arkadaşlıklarında olur. tabi sizin tarzınız da buysa bilemem ama siz evlisiniz artık. gelir de gider de ortaktır evlilikte benim bildiğim. bişeye ihtiyacın varsa söylersin alınır. ya da gider alırsın. bunun neresi sorun. boş yere büyüyüp kavgaya dönüşmüş..
oturup konusun bence, başka türlü çözülmez.. umarım kısa zamanda düzelir.
ikinizde hatalısınız..
verdiğin tepkiye aldığın tepki eşdeğer.
mantıklı!ssknız olduğuna eminmisiniz? 750 tl net verip, 1.201 tlden ssk göstermez herhalde? anlamadım ben bu işi. yada ödediği ssk pirimini sizin almanız gereken maaştınmı kesiyor?
Ssk var 750 tlde maaş işte cumartesi günleride yarım gün çalışıyorum. Hem ofisin temizliğine bakıyorum hem gelene gidene hemde icra dosyalarına..
ssknız olduğuna eminmisiniz? 750 tl net verip, 1.201 tlden ssk göstermez herhalde? anlamadım ben bu işi. yada ödediği ssk pirimini sizin almanız gereken maaştınmı kesiyor?
Oncelikle is aramaya baslayin ve patrona en azindan yemek masrafini karsilamasini soyleyin resmen kullaniyor sizi birde avukat.. Yasalari bilmiyormu .
mantıklı!
ssk.nızı kontrol edin.
part time gösteriyor olabilir.
yani asgari ücret adı üstünde. ondan daha az bir rakama sigortalayamaz ki sizi.
elden mi alıyorsunuz bankadan mı?
Bende onu dicektim...4 yilinizi vermissiniz bide cok enteresan..yarim gun filanmi calisiyorsunuz..asgarinin altinda sizi nadil calistirir..bugun ordan cikip baska yere girseniz 900-1000 tlden assa maas almazsiniz..emeklerinize yazik, kendinize baska is bulun ya..750 ye maaşmı kalmışş yahuu..
ozaman ssk pirimini sizin maaşınızdan kesiyor, o sebeple siz 750 tl alıyosunuz. yoksa 1.000 tlnin üzerinde maaşınız. buda bi suç tabiki, maaş bordrosu imzalamanız lazım resmi bordro yani. onda 750 tl gözükmezki aldığınız maaş. bu işin üstüne gidin derimssk yatıyor çünkü evrakları ofise geliyor ben bankaya yatırıyorum hem avukatınkini hem kendiminkini. Maaşımıda elden alıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?