• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırıldım :(

demekki bu yaptıklarınızı karşılık bekleyerek yapıyormuşsunuz

Siz beni anlamadınız sanırım. Benim ihtiyacım olan şeyi eşimden destek bekleyerek almak istemem neden size yanlış geliyor. ? Ayrıca neden karşılık bekleyim. Ben karşılık beklemiyorum ki bence ilk mesajımı tekrar okuyun.

boşverin fazla savurmadan neye ihtiyacınız varsa alın
biriz daha meblağı yüksek bir iş bulabilseniz sizin için daha iyi olur aslında

Onu bende çok istiyorum ama 4 yıldır aynı yerdeyim 600 ile başladım işe her sene 50 tl zam geldi. O zamanlar bekardım yetiyordu şimdi yetmiyor. Patronumda iyi birşey diyemiyorum :( Bir kere zam istedim düğün zamanı 50 tl daha yaptı başa yok. Bir kere daha isteyemem ki.

Arkadaşlar daha öncede birkaç konu açmıştım. Belki tanırsınız bilmiyorum. Bu sefer sizden akıl almak için açtım konuyu. Eşimde bende özel sektördeyiz onun maaşı 1500 benimki 750 tl. Ev kirası dogalgaz ihtiyaçlar derken gidiyor maaşımız şükür geçinmeye yetiyor. Ama ben maaşımdan eşime vermeyince çok sıkışıyoruz. Geçen aylarda okul harcımı yatırdıgım için veremedim çok sıkıştı hatta ben avans çekmek zorunda kaldım bu ay maaşımı eksik aldım. Her ay maaşımın 400-450 tlsini veriyorum. Bana 300 civarı para kalıyor. O paraylada öğlen araları ofiste yemek yiyorum ve kitap alıyorum kendime başka hiçbir lüksüm yok. Neyse bunu belirttikten sonra yaşadığım olayı anlatayım.

Ben düğünden sonra çok kilo aldım ve pantolanlarım filan olmuyor. Bende her ay kendime ayırdıgım parayla taksit taksit birşeyler almaya çalışıyorum ama yetişemiyorum doğal olarak. Bu sabahta siyah bir pantolon giydim eşim çok dar dedi. Bende diğeri makinede dedim. Diger pantolanlarımda dar başka yok dedim. ''Seninde panyolonun yoksa yani'' diye söylendi. Çok üzüldüm. :KK43: Ne ihtiyacımı sorar ne eksigimi görür şunuda alalım der :KK43: Ben kendi kendime yetmeye çalıştıkça üstüme geliyor çok üzüldüm. Daha şu güne kadar nişanlıyken bile ihtiyacın ney diye sormadı hep gidip kendim aldım. Alışverişe gidelim derim gelmez. Sanki ona ödetcem.. Evden çıktık işe giderken bende sinirlendim açtım ağzımı. ''Suç bende oturcam evimde senide eşşek gibi kullancam tüm eksiklerimi aldırcam o zaman daha değerli olurum demi dedim.'' oda sinirlendi kredi kartını çıkartıp önüme uzattı. 'Köpek değilim ben dedim. Adam gibi tamam ihtiyacın varsa alırız demeyi bilmiyorsun'' dedim. Çok canım yandı kızlar. Bu adamı ben böyle alıştırdım biliyorum suçluyum :KK43: Şimdi ne yapayım akıl verin daha 7 aylık evliyim.
Adamın neyini alıştırdın ki, bişi dememiş cok dar demiş sadece. Söylediğiniz seyler cok kırıcı. Bence kırılması gerek kişi eşiniz.

Siz beni anlamadınız sanırım. Benim ihtiyacım olan şeyi eşimden destek bekleyerek almak istemem neden size yanlış geliyor. ? Ayrıca neden karşılık bekleyim. Ben karşılık beklemiyorum ki bence ilk mesajımı tekrar okuyun.

ben okuduğumu gayet iyi anladım bence sorun sizde

Kendiniz de söylemişsiniz. Ev kirası, doğalgaz derken geçinmeye yetiyor diye. Eşiniz dışarda yememiş. Ne varsa koymuş ortaya. Sizin paranızla ancak nefes alıyorsunuz. Ne yapsın adam. Harca bol bol, öderim mi desin. Neyle?
Bence çok şanslısınız ki har vurup harman savurmayan, elindeki imkanlarla kimseye muhtaç olmadan yaşamaya çalışan bir kocanız var. Burayı biraz okuyorsanız ortalıkta nasıl kocalar olduğunu anlarsınız. Evet sizin de biraz fedakarlık yapmanız lazım. İnanın bu günlerde birlikte yaptığınız fedakarlıklar sizi birbirinize daha da bağlar, ilerde çok daha oturmuş bir evliliğiniz olur.
Bence kilonuzun sebebi hamilelik değilse zayıflamaya karar verin ve zayıflamadan birşey almayacağım diyerek de hedef koyun. Allah başka keder vermesin.

Ayakkabısı mı yok gidip begenir bana resmini gönderir iki seçenek sunar hangisi güzel der. Ben seçerim onu alır. İhtiyaca göre alır. Ama ben onun eksigini görür görmez hemen derim gömlegin kalmadı gidip alalım derim gider alırız.
çünkü sen kadınsın?
ben pahalı bir şey istesem bile eşim alalım der. ama bana hiç bir şeyin eksik pantalon? tayt? sütyen? alalım demez:)
bence siz kilo yüzünden duygusalsınız

Iyi de sizin olay bastan tuhaf. Maasini oyle bi'de demissin ki para vermen bi lütuf gibi... evlisiniz siz sen param benim olmamali. O eve giren para ortaktir...
Kimse kimseye bakmak zorunda degil, hamile, hasta vs olmadikca...

Canımın içi henüz evliliğinin ilk aylarındasın diye buncacık şeye kafanı takıyorsun.
İlerleyen zamanlarda eşinin "bişeye ihtiyacın var mı?" diye sorması ya da sormamasından çok daha önemli şeyler çıkacak karşınıza.O zaman bu kadarcık şeylerden kendini üzdüğün için çok pişman olucaksın :KK51:

Bu arada istisna dışında hiç bir erkek durduk yere "bişeye ihtiyacın var mı? aaa senin giyecek pantolonun kalmamış kız? bu hafta gidelim de dolabını yenileyelim" gibi cümleler asla kurmaz.Bilgine :KK66:

Canımın içi henüz evliliğinin ilk aylarındasın diye buncacık şeye kafanı takıyorsun.
İlerleyen zamanlarda eşinin "bişeye ihtiyacın var mı?" diye sorması ya da sormamasından çok daha önemli şeyler çıkacak karşınıza.O zaman bu kadarcık şeylerden kendini üzdüğün için çok pişman olucaksın :KK51:

Bu arada istisna dışında hiç bir erkek durduk yere "bişeye ihtiyacın var mı? aaa senin giyecek pantolonun kalmamış kız? bu hafta gidelim de dolabını yenileyelim" gibi cümleler asla kurmaz.Bilgine :KK66:

Haklısınız :(

asgari ücretten az maaş veremez kimse? hakkınızı yedirmeyin lütfen. kimse zevk olsun diye çalışmıyor, herkesin kendince ihtiyacı var

750 tl cok az degil mi birde yemek parasi veriyirsunuz ne is yapiyorsunuz?

asgari ücretten az alıyorsunuz.
bari onu versin.
yemek de vermiyormuş..
patronum iyi demişsiniz ama sizi sömürüyor gibi.

konunuzla ilgisi yok ama...

asgari ücretten az maaş veremez kimse? hakkınızı yedirmeyin lütfen. kimse zevk olsun diye çalışmıyor, herkesin kendince ihtiyacı var

750 tl cok az degil mi birde yemek parasi veriyirsunuz ne is yapiyorsunuz?

Hukuk bürosunda sekreterim.. 4 yildir bu işi yapıyorum. Belki işsiz bile kalmam ama patron iyi oldugu için ne diyip çıkacagımı bilmiyorum :( Gerçi sebep olarak maaşı gösterebilirim ama piyasa böyle derse ne dicem..

Hakkaten ben de takıldım ama kendini kötü hissetmesin diye bişey diyemedim.
750 lira nedir? iş imkanının olmadığı bir yer galiba.
Bari ek olarak bi yemek parası verselerdi.

malesef alıyorumm.. :'( Son zamanlarda çıkmayı çok düşünüyorum.. Ama çıkınca ya iş bulamazsam
Valla arkadaşım maaş çok azmış yeminlen köle gibi çalışş bu maaş ne yaaa.. asgariden bile az. nerde çalışıyorsunki canım sen daha iyi şartlar bul öyle çık yazık sana.

Back
X