K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

hoşbulduk canmiyiyim senden nbr?? yaw bende diyom bu kızlar nerde diye topiğe geliyom gidiyom sizi pek göremiyomm ama bu konu başlığınıda çok beğendim güzel olmuşşşş

canım az biraz giriyorum eski topiğede ama kimse olmuyo..milletin işi gücü var tabi...çocuk telaşı hastalık falann.....
bu topik iyi oldu evett..burdaki muhabbet süperdide kızlarr eski topiğe dönelim dediler.e hadi dönelim dedikk..ama kimse yok ortada.fırsat buldukça konuşuruz burdaa.. :KK34:

canım az biraz giriyorum eski topiğede ama kimse olmuyo..milletin işi gücü var tabi...çocuk telaşı hastalık falann.....
bu topik iyi oldu evett..burdaki muhabbet süperdide kızlarr eski topiğe dönelim dediler.e hadi dönelim dedikk..ama kimse yok ortada.fırsat buldukça konuşuruz burdaa.. :KK34:

hmmmm anladımcanımmmm farketmez nerde olursanız bana uyar yeterki görüşelimde:))

elifcim ve mervecim ben kactım kızlar benim tosuncuk durmuyoo. :KK54::KK54::KK54:

selam canım sen de gelmişsin seni gördüğüme çok sevindim...
ama nesli yookkk..nanemm yoooooooookkk... :KK59: :KK59: :KK59:

kızlar merhabalar ooff ya bu ınternet baydı beni..okulun ınternetı bı gelıyo bı gıdıyo bensız 100...sayfayı kutlamışsın elifcim..olsun ama ben de yetiştim...şimdi de siz yoksunuz...

tamam canm tosuncuğa ii bakkk allahm bizede ver bu tosuncuktan :))

allahım isteyen herkese nasip etsin..sanada mervecim..

selam canım sen de gelmişsin seni gördüğüme çok sevindim...

kızlar merhabalar ooff ya bu ınternet baydı beni..okulun ınternetı bı gelıyo bı gıdıyo bensız 100...sayfayı kutlamışsın elifcim..olsun ama ben de yetiştim...şimdi de siz yoksunuz...

ayy canım sensiz kutladık valla ama diegr 100 sayfalar hep birlikte olalaım işallah....

ayy çocuklara tango çalıştırırken bır zevk aldım kı ben de öğrendım ayol..evde de esıme oğretcem o da yaptırcak 23 nısan da:KK66::KK66::KK66::KK66:
ardından da evlilik duetiii....işte bor bayan pek mını mını..acep soylersem severı benı:KK9::KK9::KK9::KK76:

aaa bu gece egeyi aldım kucağıma biliyomusun....minicikti..dedimki ege 4-5 ayda bu kadarcık olduğunua göre ben bit kadar bişey doğurcam demekki diyodumm... :KK60:
siz dediniz ya bana erkek çocukları özellikle doğduğunda çok çirkin oluyor diye.ondan etkilendim heralde... :KK1:

X