- 27 Ağustos 2009
- 2.293
- 84
- 41
- Konu Sahibi tinkerbell09
- #1.001
selammmmmmm kızlar bendee geldimmmmmm nasılsınızzz
iyi cnm mert uyandı kucagımda birlikte yazıyoz size teyzesleri...........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi cnm mert uyandı kucagımda birlikte yazıyoz size teyzesleri...........
hoşbuldukcanımmm yerim ben kuzuyuuu
hoşgeldin canımmm.naberr??
hoşbulduk canmiyiyim senden nbr?? yaw bende diyom bu kızlar nerde diye topiğe geliyom gidiyom sizi pek göremiyomm ama bu konu başlığınıda çok beğendim güzel olmuşşşş
canım az biraz giriyorum eski topiğede ama kimse olmuyo..milletin işi gücü var tabi...çocuk telaşı hastalık falann.....
bu topik iyi oldu evett..burdaki muhabbet süperdide kızlarr eski topiğe dönelim dediler.e hadi dönelim dedikk..ama kimse yok ortada.fırsat buldukça konuşuruz burdaa..
canım az biraz giriyorum eski topiğede ama kimse olmuyo..milletin işi gücü var tabi...çocuk telaşı hastalık falann.....
bu topik iyi oldu evett..burdaki muhabbet süperdide kızlarr eski topiğe dönelim dediler.e hadi dönelim dedikk..ama kimse yok ortada.fırsat buldukça konuşuruz burdaa..
hmmmm anladımcanımmmm farketmez nerde olursanız bana uyar yeterki görüşelimde:))
elifcim ve mervecim ben kactım kızlar benim tosuncuk durmuyoo.
selam canım sen de gelmişsin seni gördüğüme çok sevindim...100 sayfa
ama nesli yookkk..nanemm yoooooooookkk...
tamam canm tosuncuğa ii bakkk allahm bizede ver bu tosuncuktan :))
tamam canm tosuncuğa ii bakkk allahm bizede ver bu tosuncuktan :))
selam canım sen de gelmişsin seni gördüğüme çok sevindim...
kızlar merhabalar ooff ya bu ınternet baydı beni..okulun ınternetı bı gelıyo bı gıdıyo bensız 100...sayfayı kutlamışsın elifcim..olsun ama ben de yetiştim...şimdi de siz yoksunuz...
allahım isteyen herkese nasip etsin..sanada mervecim..
ayy canım sensiz kutladık valla ama diegr 100 sayfalar hep birlikte olalaım işallah....
sen de hoşgeldin canım...biz bi orad bi burdayız genelde orda kımsecıkler olmayınca kaçıyoz buraya...garip bi durum oldu yaniarada yoklayın bizi de
bacumm hoşgeldinnn diycektim ama yine gittin sanırmm.hay senin modeminee...
ooof bence de