• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Judith MgNaught okuyucuları buraya . .

bütün kitaplarını okudum ama ençok hangisini beğendim diye kendime sorunca karasız kalıyorum kızlar.yazarın tüm kitapları muhteşem.....

Arkadaşlar sizleri de bekliyoruzzz..
Judith ve kitapları hakkında yorumlar..???

:3:

Benn geldimm..
Judith'in;
Mutluluk ve Kalbim sende kaldı romanlarını da okuyup geldim..Aralarında sıralama yapmam gerekirse;
1.mutluluk = nasılda kurgulamış kafasında..olaylar,gidişat helee sonuuuu...=)
2.kalbim sende kaldı= günümüzde geçen romann tarihi romanlar kadar ilgi çekmese de sana ihtiyacım vardan kat kat daha güzeldi..=)

selam ben Kalbim Sende Kaldı - Judith McNaught okudum 1 günde okudum diye bilirim sabahin 5 inde uyudum kitap bitince bağladi resmen kitap beni güzeldi.

Aranizda Kitaplari okuyup satmayi düşünen varsa bana ulaşsin.

Arkadaşlar bende size katılıyorum gerçekten muhteşem kitaplar böyle aşklar yaşanır mı acaba gerçek hayatta......

Yazar benim kalbimde bir numara :) Bütün kitapları muhteşem ama sanırım Düşler Krallığı ve Royce u bi ayrı seviyorum :17:

Kesinlikle başka alemlere daldırdığı su götürmez bir gerçek..:)
Bitip tükenmeyen bi hayal gücü var kadında..Tesadüfler, yaşananlar o kadar etkiliyor ki insanı..Bende D&R'da gördüm kitabı hafta alıcam inş...Onun konusuda yine çok güzel...

Vallahi öyle aşkı yazıyor kadın ba:34:na göre hala onun kalemine ulaşan bi aşk yazarı yok bi insan aşkı nasıl bu kadar masum ve güzel anlatabilir aklım almıyor

Seni Beklerken :) Judith seviyorsan sana Rita Hunter - Ruhun Ateşi'ni şiddetle tavsiye ediyorum. Okuduğum tüm Judith'lerden Julia Quinnlerden daha güzeldi. Hayatımda okuduğum en harika şeydi ve Brendan Blackmore'un gerçek olmasını o kadar çok isterdim ki...:43: Ah Brendan ahhhh:35:

Son düzenleme:
Back