• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Judith MgNaught okuyucuları buraya . .

inş. atlatcam az kaldı artık canımcım..
şöyleee tatile çıkıp biraz yüzdükten sonra sezlonga uzanıp kitabımı elime alıp okuyasım var kaydirigubbakcemile4zemuszemus:1rolleyes:
:teytey::smiley-cool:

ahh keşke bende bu sene anlattıklarını yapabilsem..
Ama üst üste gelen düğünler ve erken gelen ramazan ne yazıkki elimi kolumu bağladı..Oysaki geçen sene ne güzel ahh ahh moralim bozuldu vallahi..Ama adaya falan gidersem şezlong ,kitap ve buzz gibi kola üçlüsünü yanıma alabilirim..:)

git tabi canım yaa bende geçen sene tatil yapamamıştım .. Kocaeli'ye gittim 3-4 günlüğüne ama yetmedi
Kocaeli'ye gittiğimde ıstanbul'a gelmeyi çok istedim ama nasip olmadı yaa bakalım belki tercihlerime yazarım :)
zemuszemus

git tabi canım yaa bende geçen sene tatil yapamamıştım .. Kocaeli'ye gittim 3-4 günlüğüne ama yetmedi
Kocaeli'ye gittiğimde İstanbul'a gelmeyi çok istedim ama nasip olmadı yaa bakalım belki tercihlerime yazarım :)
zemuszemus

İnsan cidden 1 haftalık tatilde bile senenin yorgunluğunu atabiliyor..
Ohh birde alıyorsun eline en romantiğinden judith romanını..Daha ne isteyeyim ki..:)

[COLOR="Re[FONT="Comic Sans MS"]arkadaşlar ben hemen hemen Judith ablamızın çoğu kitabını okudum ama içlerinde en beyendiyim İÇİNDE AŞK SAKLI kitabı vereliniortak
ama diyer kitaplarıda çook güzelalkisalkisalkisalkisalkisalkis
[/FONT]d"][/COLOR]

bende en çok içinde aşk saklıyı beğendim kızlar...
dönem kitapları gerçekten çok güzel...
tüm kitaplarını okudum geriye bir tek mutluluk kaldı onu da okumaya kıyamıyorum o da bitince başka okuyacağım kitabı kalmayacak...
eğer bu çevrilenlerden başka kitapları varsa inşallah en kısa zamanda türkçeye çevrilir de bizlerde okuruz...

ben de varımmhihoyyyt
mutluluk hariç bütün dönem romanlarını okudum.mutluluğa 2 kere başladım ama yarım bıraktım:bbo:
mutluluğu bitirdiğimde günümüz romanlarını da okucamboshayallersmile
en çok içinde aşk saklı ve düşler krallığını sevdim:asigim:

Bende aşağı yukarı hepsini okudum sayılır. Kitaplar çok akıcı olduğu için hemen bitiriyorum. Sonra da bitti diye üzülüyorum :)

kızlar son kitabını okudunuz mu Judith'in?

ben görünce hemen alıp okudum. ama tarihi aşk romanlarından değilmiş, günümüz zamanında geçen bi aşk romanı. güzeldi, ama ne yalan söliyim o tarihi aşk romanlarının tadını tutmuyo bende zemuszemus

Kalbim-Sende-Kaldi_451645_0.jpg

Back